Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, diskutuojam toliau...

Isigijau maxfactor second skin, ir nusivyliau, nes bent jau man prastokai maskuoja, per daug lengva. Matyt teks kitos ieškoti verysad.gif
Atsakyti
as irgi siandien isigijau max factor second skin biggrin.gif su spalvom ten idomus reikalas, na man puse velnio, tokia kai odods bukle tobula lyg ir galima naudoti, bet i vakareli su ja neiciau, noretusi maskavimo didesnio ir kad veidukas graziau atrodytu, poros ryskesnes su ja, ir kazkaip prie lempu apsvietimo negraziai man atrodo. galvoju lasting performance meginti
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 01 23, 22:27)
Lancome Photogenic arba Dior Sculpt

Aciu uz rekomendacijas uzsirasiau bigsmile.gif zadu butinai abi pabandyti rolleyes.gif o kodel butent sitas rekomendavot? o kaip pvz chanel vitalumiere?
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2012 01 25, 15:37)
Aciu uz rekomendacijas uzsirasiau bigsmile.gif  zadu butinai abi pabandyti rolleyes.gif  o kodel butent sitas rekomendavot? o kaip pvz chanel vitalumiere?

photogenic labai magėjo pabandyti, bet atspalviai tamsūs jos,- atbaidė doh.gif
Atsakyti
o gal zinote kur nusipirkt chanel vitalumiere internetu (esu norvegijoj)
Atsakyti
Na ka, nieks nenori tos naujosios Maybelline Fit Me megint... g.gif Tai pati nuejau pabandziau smile.gif Na, idooooomi tokia... Vandeninga, ant rankos gulasi gana graziai, bet kaip suprantu, ypatingo maskavimo tiketis neverta... Beje, nebuvo sviesiausio 115 atspalvio, tai pasitepiau 120 ir 125. Uoi kokie spalvoti pasirode.... blink.gif Ant baltos rankos tai ner rekte reke spalva.... Tiesa, nezinau, ar cia man uzsidejus pirstine spalva pasikoregavo, kol iki namu nuejau, ar jinai tikrai adaptuojasi prie odos, bet po pusvaladnzio namie jau spalvos nebe tokios rekiancios atrode... Reiks daba dar ant veido pasitepliot del visa ko smile.gif Tai va tokie ispudziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 01 25, 16:36)
photogenic labai magėjo pabandyti, bet atspalviai tamsūs jos,- atbaidė doh.gif

O kodel megejo butent sita jum pabandyti? Del kokiu priezsciu? blush2.gif
Trauma man su tom pudrom doh.gif neisivaizduoju kaip issirinkti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo convict: 26 sausio 2012 - 14:06
Šiandien išbandžiau kelias pudras:
1. BeYu (pavadinimo neįsidėmėjau)- pasirodė sunkoka, net šviesiausias buvęs atspalvis buvo labai rudas (bandyta ant rankos).
2. Bourjois Healthy Mix- šviesiausias atspalvis pasirodė per daug geltonas, tačiau pati pudra gana lengva, lygiai tepėsi (taip pat bandžiau ant rankos).
3. Lancome Teint Miracle- ši jau tepta ant veido, labai lygiai tepėsi, pardavėja labai atitaikė atspalvį, neišryškėjo odos pasausėjimai ir pati oda iki pat vakaro labai lygi atrodė.
Norėčiau dar bent kelias išbandyti ir apsispręsti. Kol kas simpatijos skiriamos Lancome.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2012 01 26, 14:05)
O kodel megejo butent sita jum pabandyti? Del kokiu priezsciu? blush2.gif
Trauma man su tom pudrom doh.gif  neisivaizduoju kaip issirinkti doh.gif

kai padejuoju, kad reikia drėkinančios nesunkios pudros, kuri nebūtų stipriai maskuojanti Vitulka vis Photogenic siūlo pabandyti, tai bandžiau Kristėj pasidairyti, šviesiausias buvęs atspalvis man ryškiai per tamsus verysad.gif
Atsakyti
Su riebia oda bandyti Bourjois HM ar susilaikyti? g.gif Ar vistik nuplauks po keliu valandu? unsure.gif Taip visos perka, tai ir man labai parupo isbandyti biggrin.gif Tik nezinau ar verta, siaip pas mane riebi dehidratuota oda, tai ir blizga ir serpetoja doh.gif Daugiau alternatyvu uz tokia kaina turbut nelabai ir bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 27 sausio 2012 - 15:00
Na ką gi, šiandien perėjau Kristianą ir Douglas, ieškodama skystos pudros ir tikėdamasi gauti bent kokį mėginuką iš patikusių. Deja unsure.gif Galėjau tik vietoj bandyti.
Dar kartelį (tik dabar jau ant rankos) tepiausi patikusią Lancome Teint Miracle (nr.02), tik dar nedrįsau pirkti. Ant rankos taip pat bandyta Sensai pudra paliko neblogą įspūdį, tačiau pasirodė, kad prasčiau pasiskirsto nei Lancome, labiau subėga į raukšlytes.
Kristianoj dar paklausiau patarimo, gavau išbandyti Guerlain Parure Aqua (nr.02). Pasidengiau ja veidą. Labai lengva konsistencija, spalva atitiko, tik ji dar šiek tiek brangesnė už Lancome. Išeinant iš parduotuvės jutau lyg veidas švelniai dilgčiotų g.gif bet labai trumpai.
Taigi dabar svarstau tarp Lancome Teint Miracle ir Guerlain Parure Aqua. Abejos labai malonios, lengvos. Tačiau kiekviena turi po minusą:
Lancome- Kristianoj ją paminėjus sulaukiau atsakymo, kad mano jaunai odai ji nelabai tinkama, sintetinė jos sudėtis. g.gif
Guerlain- tas padilgčiojimas privertė nerimaut ar vėliau nesukels ji man kokios netinkamos odos reakcijos unsure.gif
Belieka laukti vakaro ir žiūrėti, kaip ji tebegulės ant odos ax.gif
Gal dar kas turėsite komentarų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 01 26, 12:40)
Na ka, nieks nenori tos naujosios Maybelline Fit Me megint...  g.gif  Tai pati nuejau pabandziau smile.gif Na, idooooomi tokia... Vandeninga, ant rankos gulasi gana graziai, bet kaip suprantu, ypatingo maskavimo tiketis neverta... Beje, nebuvo sviesiausio 115 atspalvio, tai pasitepiau 120 ir 125. Uoi kokie spalvoti pasirode.... blink.gif  Ant baltos rankos tai ner rekte reke spalva.... Tiesa, nezinau, ar cia man uzsidejus pirstine spalva pasikoregavo, kol iki namu nuejau, ar jinai tikrai adaptuojasi prie odos, bet po pusvaladnzio namie jau spalvos nebe tokios rekiancios atrode... Reiks daba dar ant veido pasitepliot del visa ko smile.gif Tai va tokie ispudziai smile.gif

As nusipirkau jau. Man visai patiko. Douglase kaip keista konsultante sake, kad ji gana stipraus maskavimo, bet man tokia visai vidutine pasirode. Dengiasi lengvai ir maloniai, gerai laiko. Kolkas visai patenkinta pirkiniu.
Sakyciau nelabai tiktu toms, kuriu oda nelygi, nes kazkaip issryskina tuos nelygumus, bet pas ka nebloga oda, suvienodinti spalvai pats tas.
Atsakyti