Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, diskutuojam toliau...

QUOTE(egliuchiux @ 2012 01 23, 12:28)
čia kurioje ?  bigsmile.gif

akropolio sarmukeje drinks_cheers.gif as indelius pirkausi eurovaistinej vienkartinius 4u.gif
kazkaip anksciau nepagalvodavau apie tai, bet kai jau kelinta karta nusipirkau netinkama atspalvi, o kaineles tai nemazos tu pudru, maziausiai 150lt tai galvoju tikrai nieko daug neprasau noredama pasimeginti spalvyte pries isleisdama pinigus pilnai pakuotei rolleyes.gif Uzsienyje meginukus tam reikalui duoda, kadangi pas mus ju buna labai retai, o ir kad duotu pameginti sunkiai sulauksi doh.gif tai mano manymu jos net negali priestarauti paprasius ipilti i savo atsinesta vienkartini induka pudrytes pabandymui ax.gif nes pudros pacioje parduotuveje ant veido nelabai pameginsi, o pasitepus ant rankos nelabai ten ka ir pamatysi, juk yra ne vien atspalvis, aplamai dar ar tinka odos tipui ir pan...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 23 sausio 2012 - 14:18
Sveikos mergaites 4u.gif

Turiu toki klausima - mano oda sausa. Visada naudojau clinique kremines pudras bet nusibodo. Dabar renkuosi tarp Chanel Vitalumiere ir Givenchy Subli’Mine. kuri geresne sausai odai? maskavimas gali buti minimalus, kad tik pudra nesausintu odos blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif noreciau paklausti, kaip jums make up forever hd pudryte? kokiai odai ji tinka? girdejau kad ji labai maskuojanti g.gif
Atsakyti
QUOTE(SenSai @ 2012 01 23, 15:47)
Sveikos mergaites 4u.gif

Turiu toki klausima - mano oda sausa. Visada naudojau clinique kremines pudras bet nusibodo. Dabar renkuosi tarp Chanel Vitalumiere ir Givenchy Subli’Mine. kuri geresne sausai odai? maskavimas gali buti minimalus, kad tik pudra nesausintu odos blush2.gif

Givenchy Subli’Mine neteko bandyt, bet Chanel Vitalumiere tikrai nesausina odos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2012 01 22, 15:32)
Gera pusmeti turiu sia pudra Lancome teint miracle
http://www.lancome.c...ct/b_292013.jpg

<...>
Ka patartumete isbandyti?  Svarbiausia kad nesijaustu kaip kauke ant veido ir nebutu tarsi miltuota. Ir kazkodel manau kad man tiktu stipriau drekinanti, taciau su tom stipriau drekinanciom mazai maskuoja ar ne?

Lancome Photogenic arba Dior Sculpt
Atsakyti
As turiu Chanel krempudra, kuria negaliu atsidziaugti, niekad tokia grazi nesijauciau, kaip su ja biggrin.gif bet ji dengiasi gana storai, dezutes uztenka trumpam laikui, o ir niekada nesu tikra, kad ja gerai nusiprausiu.. Noreciau ja pasilikti ypatingoms progoms, o kasdienai susirasti koki lengvesni varianta. Mano oda misri, spuoguota ir itin randuota sad.gif jei noriu bent daugiau maziau i zmogu buti panasi, turiu bent kazkuo minimaliai pasiteplioti. Gal galite ka nors rekomenduoti? Nelabai turiu laiko ir noro dometis visomis grozio paslaptimis, tai dziaugciausi bet kokiu pasiulymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2012 01 23, 23:09)
As turiu Chanel krempudra, kuria negaliu atsidziaugti, niekad tokia grazi nesijauciau, kaip su ja biggrin.gif bet ji dengiasi gana storai, dezutes uztenka trumpam laikui, o ir niekada nesu tikra, kad ja gerai nusiprausiu.. Noreciau ja pasilikti ypatingoms progoms, o kasdienai susirasti koki lengvesni varianta. Mano oda misri, spuoguota ir itin randuota sad.gif jei noriu bent daugiau maziau i zmogu buti panasi, turiu bent kazkuo minimaliai pasiteplioti. Gal galite ka nors rekomenduoti? Nelabai turiu laiko ir noro dometis visomis grozio paslaptimis, tai dziaugciausi bet kokiu pasiulymu smile.gif

kurią Chanel?
Atsakyti
http://www.ebay.de/i...=item27bc3c8059
Atsakyti
reiektu vel patarimu 4u.gif isejau su tikslu isigyti naujaja maybelline fit me pudryte,ir likau nieko nepesusi. Net neradau nei droge nei sarmoje nei kosmadoje, na cia tik vienas prekybos centras. Pasiskaiciau neblogu komentaru apie ja. Po to sustojau kosmadoje prie maxfactor,kadangi nuolaidos, noreciau isogyti maxfactor kremine pudra, norejau imti second skin, bet kai pradejau testuoti ant rankos skirtingas,ir pasimeciau. Tekstura patiko second skin, po to pameginau color adapt, gan idomi kaip sviestas isilygino ant rankos,ir dar maciau smoothing efect. gal kas patartu kuri is ju labiausiai verta demesio? prie color adapt maciau uzdeta kad tai pudra nr 1,kazkas isrinko smile.gif kuri is ju veiduka padaro graziausia ir tt?
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2012 01 24, 16:14)
kuri is ju veiduka padaro graziausia ir tt?

bandziau tik color adapt.. tai patiko ax.gif planuoju isigyti.. drauge turi tai džiaugiasi.. gražiai atrodo veidas.. nėra kaukės efekto ax.gif tik sausai odai netiks manau.. g.gif 4u.gif maskuoja vidutiniškai ax.gif
Atsakyti
Neseniai isigjau Dior Forever sviesiausia numeriuka,tai nelabai patinka turi toki geltona atspalvi ir truputi ruozai matosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2012 01 23, 12:19)
As naudojau, tikrai maloni tekstura, lengvai dengiasi, maskuoja vidutiniskai, kam reikia didesnio maskavimo, nelabai tiks, mano oda misri, tai vasara ji man nuplaukdavo greitai, ir lyg ir pasirode kad poras kemsa g.gif Ten antras ingredientas iskart eina mineralinis aliejus, tai net kelias dienas pastovejus tas aliejus net nusistovedavo bonkuteje, matydavosi, zinau kad visada pudras reikia isplakti pries naudojima, tada susimaiso, bet kazkaip niekad nepastebejau kad sitaip nusistovetu (pudra sviezia buvo)

Pasibandziau savo Sensai FF meginuka, tai viskas kaip Jus ir rasot, tik vat del poru kimsimo nieko negaliu pasakyti panaudojus tik viena karta smile.gif Siaip tikrai faina, lengva pudra smile.gif
Beja, man ji pasirode labai panasi pagal viska i Shiseido Dual Balancing, kurios irgi meginuka turejau smile.gif
Atsakyti