Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, diskutuojam toliau...

tai manau jei jau pavadinime Mat, tai skirta mišriai/riebiai odai
Atsakyti
As irgi isbandziau Revlon colorstay sausai oda ir Photoready. Tai apie abi labai gera ispudi susidariau. Colorsaty tikrai tokia naturaliai skaistu veida suteikia, gerai laikosi (nors mano nosis po keliu valandu ima blizget, tas pat ir su sia, bet jau nebesitikiu kazko rast), maskuoja irgi gerai. Pries saule veidas atrodo lygus, pamaskuotas, bt tuo pat net neatrodo, kad buciau pasidaziusi. Photoready isvis labai patiko, Maskuoja labai gerai, pasausejimu neisryskina, dengiasi lengvai, veidas atrodo toks svytintis, bet ne slapias, kaip su kaikuriom pudrom man budavo. BET pries saule, matosi, kad si pudra turi pavieniu blizguciu, bent jau as juos matau, todel iskart kyla mintis, kad zmogus su pudra, nors i veidrodi paziurjus vaizdas labai naturalus. Ir vel nosis eme blizget gan greit, bet man taip visad doh.gif Colorstaty nepirkciau vien del buteliuo, nu labai nepatogu kai ner dozatoriaus doh.gif Lauksiu dar isbandyt Bourjois Flower, ir tada ziuresiu ar pirkt kremine ar gryzt prie mineraliniu biggrin.gif
Atsakyti
Gera pusmeti turiu sia pudra Lancome teint miracle
user posted image

Atspalvi konsultante buvo atitaikius puikiai, tiko irgi puikiai. Bet kuo toliau tuo ziuriu prasciau veidas su ja atrodo unsure.gif siaip mano oda is tu kur viskas atrodo tinka, bet panaudojus kuri laika pradeda stipriai alergizuoti unsure.gif
Tas pats nutiko gal ir su sia pudra g.gif kakta vieta einanti virs nosies grynai nuo pudros smarkiai papleiskanoja, prie lupu kampuciu tas pats. Jeigu nenaudociau bazes nezinau isvis kaip atrodytu. Dabar tas metas kada pudros ypac reikia, bet naudoti negaliu blink.gif nes dar ir alergizuoti pradejo, pradejo uzsitepus niezeti zandai, metyti raudonais plemais. Vienas raudonas plemas prie lupu kampo uzsibuvo net ilgam, norejau jau eiti pas dermatologus, nes jis niezejo ir leiskanojo tuo paciu. Is pradziu itarineti buvau pradejus sepeteli, trenkiau ji i sona ir pradejau pudra tepti pirstais. Situacija ta pati. Turiu dvi bazes, nuo ju nieko nesikeicia. Be ju butu isvis ne kas. Beto visas veidas atrodo kaip miltuotas doh.gif kas man yra baisumas didelis doh.gif
Siaip oda linkusi i spuogelius. Bet ne tiek daug kaip budavo anksciau g.gif
Bet tikriausiai reiktu vadinti ja misria g.gif
Ka patartumete isbandyti? Svarbiausia kad nesijaustu kaip kauke ant veido ir nebutu tarsi miltuota. Ir kazkodel manau kad man tiktu stipriau drekinanti, taciau su tom stipriau drekinanciom mazai maskuoja ar ne?

Iskart atsiprasau uz galbut kvailus klausimus, nes su pudrom pradejau gyventi galima sakyti tik visai nesenai ir tik si tokia nuolatinesne blush2.gif

P.S. Pudrau naudoju tikrai ne dazniau nei 3 kartus per savaite. O buna ir tokiu laikotarpiu kad menuo isvis be jos.
Atsakyti
Merginos, gal kuri naudojate SENSAI Fluid Finish (Kanebo) pudra? Kokie atsiliepimai?

Buvau Douglas parduotuvej pasitepliojau ant rankos, tai tokia maloni tekstura, lengvai tepasi, gaila, kad meginuku neturejo....
Db naudoju DIOR NUDE, bet kazkaip pasausina man nosi, paserpetoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2012 01 22, 18:16)
Merginos, gal kuri naudojate SENSAI Fluid Finish (Kanebo) pudra? Kokie atsiliepimai?

Buvau Douglas parduotuvej pasitepliojau ant rankos, tai tokia maloni tekstura, lengvai tepasi, gaila, kad meginuku neturejo....

Viena forumietė kaip tik pakomentavo man užklausus kitoje temoje:

Absoliuciai tobulai dengiasi ir apskritai man tobula. Net nezinau ka ir berasyti smile.gif Kitam gal visai nepatiks. Vienzo reikia pabandyti, kas nebande
Be abejo Sisley yra pati geriausia (bent jau man), bet jos kaina doh.gif

O kiek ji kainuoja? rolleyes.gif apie šitą kalbate ?
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2012 01 22, 20:00)
Viena forumietė kaip tik pakomentavo man užklausus kitoje temoje:

Absoliuciai tobulai dengiasi ir apskritai man tobula. Net nezinau ka ir berasyti  smile.gif  Kitam gal visai nepatiks. Vienzo reikia pabandyti, kas nebande
Be abejo Sisley yra pati geriausia (bent jau man), bet jos kaina  doh.gif  

O kiek ji kainuoja?  rolleyes.gif apie šitą kalbate ?

Taip, apie sita smile.gif
Kaina, berods apie 150 Lt, tiksliai nebepamenu.
Noretusi isbandyti ax.gif
Konsultante uzsirase mano tel nr, zadejo skambtelt, kai tures meginuku, tai laukiu smile.gif

Beje, nupirkau meginuka sios pudrytes, tai irgi labai faina atrodo, tokia lengvute, gerai dengiasi, tiesa, maskavimo ne perdaugiausiai. Gaila, kad to meginuko labai nedaug, nezinau ar uzteks dar antram kartui pasitepti, kad geriau pazinti pudra ax.gif
Tokia:user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 23 sausio 2012 - 08:38
QUOTE(Dideja @ 2012 01 22, 18:16)

Paprasykite, kad i indeli pabandymui ipiltu 4u.gif Ne visada ipila, nes neturi ju, tai paimkite savo koki maziuka. Vilniuje Oze Douglase labai mielos konsultantes dirba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vonios Fane: 23 sausio 2012 - 09:50
išbandžiau vakar Guerlain parure aqua.. na ką.. pudra labai lengvutė ax.gif labai mažai maskuoja.. todėl man ji nelabai tiko. man reik didesnio maskavimo ax.gif blush2.gif sakoma kad tinka sausiaodems, o as mišriaodė( reibi su pasausejusiom vietom dabar ) ir man atrodė kad pasausėjimai su ja matosi g.gif bandžiau 02 numeriuka, tai nepasakyčiau kad labai šviesi spalva.. schmoll.gif kaip tik nustebino mane kad ji tokia i tamsumą g.gif apie laikymąsi tai negaliu komentuoti.. nes po 5h gryzau namo ir tada viska nusivaliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2012 01 22, 19:16)

As naudojau, tikrai maloni tekstura, lengvai dengiasi, maskuoja vidutiniskai, kam reikia didesnio maskavimo, nelabai tiks, mano oda misri, tai vasara ji man nuplaukdavo greitai, ir lyg ir pasirode kad poras kemsa g.gif Ten antras ingredientas iskart eina mineralinis aliejus, tai net kelias dienas pastovejus tas aliejus net nusistovedavo bonkuteje, matydavosi, zinau kad visada pudras reikia isplakti pries naudojima, tada susimaiso, bet kazkaip niekad nepastebejau kad sitaip nusistovetu (pudra sviezia buvo)
Papildyta:
QUOTE(Vonios Fane @ 2012 01 23, 10:49)
Paprasykite, kad i indeli pabandymui ipiltu  4u.gif Ne visada ipila, nes neturi ju, tai paimkite savo koki maziuka. Vilniuje Oze Douglase labai mielos konsultantes dirba 4u.gif

drinks_cheers.gif man Klaipedos sarmoje 3 skirtingus atspalvius ipyle kuriu prasiau ax.gif Ir taip normaliai netaupant thumbup.gif o Kristianoje kai prasiau guerlaino, tai net juokinga buvo kaip taupiai konsultante pyle i mano indeli, galvojau kad neuzdziutu prie indelio krastu kol grisiu namo ir galesiu pasimeginti lotuliukas.gif skriagos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 23 sausio 2012 - 11:24
QUOTE(Shopaholic @ 2012 01 23, 12:19)

drinks_cheers.gif man Klaipedos sarmoje 3 skirtingus atspalvius ipyle kuriu prasiau ax.gif

čia kurioje ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2012 01 23, 12:19)

drinks_cheers.gif man Klaipedos sarmoje 3 skirtingus atspalvius ipyle kuriu prasiau ax.gif Ir taip normaliai netaupant thumbup.gif o Kristianoje kai prasiau guerlaino, tai net juokinga buvo kaip taupiai konsultante pyle i mano indeli, galvojau kad neuzdziutu prie indelio krastu kol grisiu namo ir galesiu pasimeginti lotuliukas.gif skriagos biggrin.gif

Ka tik susiveikiau bigsmile.gif Europos PC Douglase nupyle i savo paciu indeli ir moketi nereikejo, o vat Akropolio Douglase sios nepardave, bet pardave uz 3,99 Lt Shiseido, bet taip jau gailedama, na, praktiskai tik vienam pasitepliojimui nupyle ax.gif Taigi, kaip matyt, viskas priklauso nuo konsultanciu smile.gif
O vat Akropolio Kristianoj tai niekaip neisprasiau meginuko , net uz pinigus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 23 sausio 2012 - 12:09
QUOTE(11alpina @ 2012 01 22, 12:54)
tai manau jei jau pavadinime Mat, tai skirta mišriai/riebiai odai

Pavadinime parašyta Mat, bet man ji visai ne matinė. Užsitepus veidas švyti, neatrodo visiškai matinis. O ar tiktų sausiaodėms - nežinau, pas mane mišri oda.
Atsakyti