Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, diskutuojam toliau...

Tai va atsiliepimai apie clarins Skin Illusion pirmas įspūdis labai geras, aš paskutiniu metu naudojau Body Shop Moisture foundation, faina ji, bet visai nemaskuoja beveik, oda mano šiaip graži, bet žiemą juk visokie paraudimai dėl T kaitos, norėjosi kažkiek to maskavimo daugiau, tai va skin illusion maskuoja kažkur per viduriuką tarp silpno ir vidutinio... tepasi labai labai gražiai, tikrai yra drėgna, nepalyginama su Everlasting wub.gif Padengus toks jausmas, kad nieko netepiau bigsmile.gif Nuostabiai kvepia, aišku čia subjektyvu.. Matysiu kaip atlaikys dieną, mano skruostai sausesni, T zona pasiriebaluoja, o šiaip oda dehodratuota gerokai doh.gif Tai čia aišku pirmieji mano įspūdžiai, jei ką- laukite tęsinio blush2.gif
Atsakyti
Zaviuosi DIOR Sculpt pudra.
Dar visai patiko Bourjois Healty Mix- kaina gera, pudra nebloga, tik maskavimo truksta ir neskaistina ji visiskai odos rolleyes.gif .
Idomu butu ,jei pasidalintu atsiliepimais bandziusios naujaja Bourjois pudryte.
Atsakyti
QUOTE(Nagainee @ 2012 01 19, 15:41)
Zaviuosi DIOR Sculpt  pudra.
Dar visai patiko Bourjois Healty Mix- kaina gera, pudra nebloga, tik maskavimo truksta ir neskaistina ji visiskai odos rolleyes.gif .
Idomu butu ,jei pasidalintu atsiliepimais bandziusios naujaja Bourjois pudryte.

man HM labai gražų efektą duoda - maskuoja, paskaistina, atgaivina veidelį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(picco @ 2012 01 19, 17:07)
man HM labai gražų efektą duoda - maskuoja, paskaistina, atgaivina veidelį  smile.gif

Atleiskim man tundrai, bet kas yra tas HM doh.gif
Atsakyti
bourjois healthy mix pudra smile.gif
Atsakyti
Labas. smile.gif Reikia patarimo...
Skaičiau skaičiau, žiūriu, jūs labai rimtas ir brangias pudras tik komentuojat. Bet gal netyčia ir apie pigesnes galėsit ką pasakyt. smile.gif Naudojuosi pudra gal tik kokį kartą per mėnesį, o kartais ir išvis neprireikia. Todėl man neaktualu tos poros ar kiti trūkumai, atsirandantys tankai naudojant. Investuoti nenoriu daug, nes vistiek išnaudot nespėsiu ir galiojimas baigsis, tai kaina domintų iki 25lt. Oda mano šviesi, normali arba labiau į sausumą. Noriu tiesiog natūralaus efekto, jokių kaukių, tik kad užmaskuotų kažkiek paraudimus, spuogelius ir teptųsi gražiai (be kokių plėmų), išlygintų odą. Galėtumėt ką pasiūlyt, ar tokios kainos ribose jos visos š.. ir nesiskiria viena nuo kitos? ax.gif Bent į kokios firmos pudras labiau orientuotis, o kurių net nežiūrėt?
Atsakyti
QUOTE(Atvira! @ 2012 01 20, 12:46)
Labas. smile.gif Reikia patarimo...
Skaičiau skaičiau, žiūriu, jūs labai rimtas ir brangias pudras tik komentuojat. Bet gal netyčia ir apie pigesnes galėsit ką pasakyt. smile.gif Naudojuosi pudra gal tik kokį kartą per mėnesį, o kartais ir išvis neprireikia. Todėl man neaktualu tos poros ar kiti trūkumai, atsirandantys tankai naudojant. Investuoti nenoriu daug, nes vistiek išnaudot nespėsiu ir galiojimas baigsis, tai kaina domintų iki 25lt. Oda mano šviesi, normali arba labiau į sausumą. Noriu tiesiog natūralaus efekto, jokių kaukių, tik kad užmaskuotų kažkiek paraudimus, spuogelius ir teptųsi gražiai (be kokių plėmų), išlygintų odą. Galėtumėt ką pasiūlyt, ar tokios kainos ribose jos visos š.. ir nesiskiria viena nuo kitos? ax.gif Bent į kokios firmos pudras labiau orientuotis, o kurių net nežiūrėt?

kažkada, kai neturėjau pinigėlių nivea pudras naudojau, man visai patiko jos, per akcijas manau galima iki 25Lt rasti, dar čia SM Lorealio pudras pardavinėja kartais mamos, jos man irgi patikdavo smile.gif Jei ne kasdieniam naudojimui, jums svarbu atspalvį atsitaikyti ir pagal odos tipa maždaug pasižiūrėti kokia tiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atvira! @ 2012 01 20, 14:46)

Maybelline Dream Satin Liquid labai faina ir lengva, gali Lorealio True Match pabandyti, bet jos brangesnės bus, nors per akcijas galima nukauti pigiau.
Atsakyti
Va va, Maybelline jau užfiksavau, kad pažiūrėt reikės. Ir Loreal atkreipiau dėmesį, kad geriausi atsiliepimai. smile.gif Kas be ko žiūrėsiu, kad kaina būtų su akcija, niekur neskubu, o išlaukus galima ir gerą daiktą gaut. biggrin.gif
Bet atspalvį kaip pritaikyt, tai irgi galvosūkis. Faktiškai neteko turėti tobulai tinkančios pudros, niekaip prie tų parduotuvės šviesų nesugebu tinkamos spalvos pasirinkti... Dienos šviesoje visada vaizdas žiauresnis. doh.gif Kai taip "sekasi", tai nei apskritai pudras naudot norisi, nei didelius pinigus kišt į daiktą, kurį parsinešus reikia mest.
Atsakyti
QUOTE(Atvira! @ 2012 01 20, 18:11)
Va va, Maybelline jau užfiksavau, kad pažiūrėt reikės. Ir Loreal atkreipiau dėmesį, kad geriausi atsiliepimai. smile.gif Kas be ko žiūrėsiu, kad kaina būtų su akcija, niekur neskubu, o išlaukus galima ir gerą daiktą gaut. biggrin.gif
Bet atspalvį kaip pritaikyt, tai irgi galvosūkis. Faktiškai neteko turėti tobulai tinkančios pudros, niekaip prie tų parduotuvės šviesų nesugebu tinkamos spalvos pasirinkti... Dienos šviesoje visada vaizdas žiauresnis. doh.gif Kai taip "sekasi", tai nei apskritai pudras naudot norisi, nei didelius pinigus kišt į daiktą, kurį parsinešus reikia mest.

Na, jei negalit atspalvio rast del veido sveisumo, yra is Lumene Natural Code labai sviesus atspalvis, nei i geltonuma, nei ypatingai rozine, tiesiog sviesi, Cream. Tik jei oda sausoka, kartais paserpetojanti, nelabai gal si tiktu. Bandykit is pradziu ant rankos, zvilgtelekit po to dienos sviesoje, ar smarkiai skiriasi, ar ne per geltona, ne ryskiai rozine, o jei atspalvis dienos sviesoje ant rankos neatrodo pernelyg rekianciai, bandykit ji ant veido
Atsakyti
QUOTE(Atvira! @ 2012 01 20, 17:11)

Is pigesniu man patiko Oriflame Giordani gold serijos man atrodo, tikrai graziai ant veido atrodo paskaistina ir svarbiausia nera kaukes efekto su akcija gal 30 Lt 4u.gif
Arba pirkit brangesnes pudros maza likuti buna SM isparduotuveje, jei retai naudojat daug jum pudros ir nereikes.
Dar vienas variantas kai pirksit ka kristianoj ar duoglas prasykit patinkancios pudros meginuko. Esu gavusi Dior pudros visai nemaza megini, ne popierinej pakuotej o normalia tutele uzteko gal 5 kartam, tai jum butu praktiskai pusmeciui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atvira! @ 2012 01 20, 19:11)

O jūs nueikit į kokią parduotuvę ir paprašykit nusipilti patikusios pudros arba ten vietoje pilnai pasidažykite. Pavaikščiojus visą dieną pasimatys ar patinka tekstūra, kaip pudra gula ant veido, ar spalva atitinka ir pan.
Atsakyti