Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, diskutuojam toliau...

Sveikos 4u.gif Ar yra tokiu, kurioms netiko HM Serum? Man paryskina sausas vietas, matosi visi odos serpetojimai, nors ir tepu krema pries tai g.gif
Idomu ka naudoja, tos kurioms netiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2012 01 16, 01:21)

www.drusgtore.com dabar akcija g.gif
Atsakyti
Šiandien bandžiau Gosh pudrą X-Ceptional Wear Make Up. Konsultantė parduotuvėje buvo nupylusi ir labai gyrė.

Pradėsiu nuo to, kad džiūna iškart patekusi ant piršto ir net nespėjus jos paskleisti ant odos. Dengiasi lopais, plėmais (man su jokia pudra taip nėra buvę), o bandant išsklaidyti susisuka į tokius gumuliukus (panašiai kaip šveičiant odą). Kažką pataisyti šiaip ne taip užtepus ją ant odos - be šansų schmoll.gif Dengiasi storu sluoksniu, nes plonai užtepti neįmanoma. Paryškina absoliučiai visus nusausėjimus, poras ir visa kita ko nereikia. Maskuoja vidutiniškai. Veido oda po jos palieka lipni, o pudra palieka labai ryškius pėdsakus ant telefono ir rankų palietus veidą. Vienžo, tragedija doh.gif Norėjau nusivalyti ir persidažyti, bet laiko nebebuvo ryte, teko į darbą eiti šitaip verysad.gif

Taip pat jau senokai pirkau INGLOT šešėlius ir gavau pudros jaunai odai mėginėlį. Atidariau, pauosčiau ir išmečiau. Kvapas - žudantis. Toks ryškiai pagedęs, senas ir prasimuša kažkoks prieskonis vaisinis blink.gif Nerizikavau tokio smirdalo tepti ant veido ir išmečiau, juolab spalva buvo pati tamsiausia kokia tik yra paletėje, tinkama matyt tik mulatėms.

Tokia nekokia mano patirtis šiai dienai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 01 16, 18:13)
Šiandien bandžiau Gosh pudrą X-Ceptional Wear Make Up. Konsultantė parduotuvėje buvo nupylusi ir labai gyrė.

Atsiliepimai panasus. Mano oda gal riebesne, tepti kiek lengviau,o visa kita.. Dar netycia sugebejau uzlasint ant drabuzio. Skalbiau jau n kartu, deja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(CherLoyd @ 2012 01 14, 23:55)
pati naudoju
INGLOT
tikrai rekomenduoju  4u.gif

esu bandziusi, mano T-zona rieboka, tai kazkaip nuplaukia pudra. turbut reikia makiazo pagrindo butinai.

Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2012 01 16, 14:03)
www.drusgtore.com dabar akcija  g.gif

bet kaip atspalvį atsitaikyt g.gif
Atsakyti
Sveikutes. Ar yra bandziusiu naujaja Maybelline Fit Me kremine pudra?
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 01 17, 19:48)
bet kaip atspalvį atsitaikyt g.gif

Jo, čia tai sudėtinga doh.gif Todėl ir pati dar neužsisakiau laugh.gif
Atsakyti
Ilga laika naudojau Chanel Matt Lumiere,superine pudryte mano misriai,nelygiai odai smile.gif 10 balu smile.gif
Bet isauso ta diena kai nusprendziau pabandyti kazka kita,ir nusipirkau Boirjous Flower perfection 53nr. naudoju jau savaite,ir esu labai patenkinta-lengvai tepasi,maskuoja vidutiniskai,dienos begyje nenueina "lopais".Idomu kaip vasara ji g.gif
Pries pora metu turejau Dior Forever(ar kazkaip panasiai,misriai odai) maskavimas stiprus,sunkokai tepasi,naudojau tik ziema.Bet nuo jos veidas matinis,maskuoja tikrai gerai smile.gif
Atsakyti
Žiūrėjau vakar Ozo Sarmoje tą naują Bourjois. Paliko įdomų įspūdį. Ji tiršta, klampi, matinė, švelnios tekstūros, gerai gula, maskuoja nežinau kaip, nes ant rankos bandžiau tik. Bet kas įdomiausia, man apsirodė laaaaabai geltona. Sulyginau ant rankos su savo naudojamu Clinique ir mano bandyta Maybelline, tai nerealiai geltona atrodo šalia tų pudrų. Reikės kada ant veido pabandyti, nes atrodo verta dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 01 18, 12:30)
Žiūrėjau vakar Ozo Sarmoje tą naują Bourjois. Paliko įdomų įspūdį. Ji tiršta, klampi, matinė, švelnios tekstūros, gerai gula, maskuoja nežinau kaip, nes ant rankos bandžiau tik. Bet kas įdomiausia, man apsirodė laaaaabai geltona. Sulyginau ant rankos su savo naudojamu Clinique ir mano bandyta Maybelline, tai nerealiai geltona atrodo šalia tų pudrų. Reikės kada ant veido pabandyti, nes atrodo verta dėmesio.

tai reikejo paprasyti meginuko wink.gif arba Douglas'e berods galima nusipirkti,tik nelabai noriai duoda...
Del atspalvio tai pas mane 53 light bage,jis sviesus,bet ne geltonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(s.kristi @ 2012 01 18, 18:58)
tai reikejo paprasyti meginuko wink.gif arba Douglas'e berods galima nusipirkti,tik nelabai noriai duoda...
Del atspalvio tai pas mane 53 light bage,jis sviesus,bet ne geltonas smile.gif

Mėginukų neturėjo, o nusipilti nedavė, bet pirkau kitą pudrą (kompaktinę), tai prikrovė visko smile.gif Eisiu kada dažytis į Sarmą, testuosiu smile.gif

Šiaip ji nėra labai geltona, bet lyginant su kitomis pudromis, tai labai geltona smile.gif
Atsakyti