vakar isbandziau dior nude pudra, nieko, bet zymiai didesni ispudi paliko si: spalva vanila. labai graziai padengia veida, oda lieka aksomine,lygi ir pudra istikruju prisitaiko prie odos spalvos, uztat atrode tikrai naturaliai. man pasirode kad si pudra zymiai lygiau ir lengviau pasiskirsto ant odos nei nude pudra
QUOTE(Tutia @ 2012 01 14, 15:10)
o kodėl labiau, nei HM? Įdomu, kuom realiai jos skiriasi. Nes man HM kaip ir patinka, viskas ok, tik noriu ir naująją išbandyyyt
Nes labiau maskuoja, labiau "limpa" pire odos man HM neuplaukdavo laaabai greit sakau, negaliu dar del laikymo 10 proc. kazka sakyt apie flower... siandien isbandysiu dar... tai kazka labaiu galesiu parasyt
Siandien pagaliau isigijau Chanel Perfection Lumière
Spalvyte emiau pacia sviesiausia kokia turejo 10 Beige. Namuose sulyginau ant rankos jos atspalvi su Vitalumiere Aqua 10 Beige pastel, tai Perfection vos vos sviesesnis. Dar jos kaip reikiant neisbandziau, truputi tepiau ant veido ir ant rankos. Ji pakankamai skysta, bet sunkesne nei Aqua, daugiau maskuojanti. Uztepus ant odos is dregnos virsta matine, toki aksomini efekta suteikia. Kaip islieka galeisu paskyti kai isbusiu su ja visa diena. Manau, kad nenusivilsiu.
Spalvyte emiau pacia sviesiausia kokia turejo 10 Beige. Namuose sulyginau ant rankos jos atspalvi su Vitalumiere Aqua 10 Beige pastel, tai Perfection vos vos sviesesnis. Dar jos kaip reikiant neisbandziau, truputi tepiau ant veido ir ant rankos. Ji pakankamai skysta, bet sunkesne nei Aqua, daugiau maskuojanti. Uztepus ant odos is dregnos virsta matine, toki aksomini efekta suteikia. Kaip islieka galeisu paskyti kai isbusiu su ja visa diena. Manau, kad nenusivilsiu.
O kur jūs randat tą naują Bourjois? Buvau Ozo Sarmoje šią savaitę, visos konsultantės akis išpūtusios žiūrėjo ir aškino man, kad aš kažką maišau, nes nėra jokios naujos Bourjois pudros
QUOTE(Galadrielė @ 2012 01 15, 14:38)
O kur jūs randat tą naują Bourjois? Buvau Ozo Sarmoje šią savaitę, visos konsultantės akis išpūtusios žiūrėjo ir aškino man, kad aš kažką maišau, nes nėra jokios naujos Bourjois pudros
As pirkau Kaune Sarmoj AKROPOLIO PO vakar galiu pasakyt, kad man kazkaip sunkiai tepasi... lyg nusivalo betepant na bet blogiausia, kad buteliukas stiklinis nes netycia iskrito ant plyteliu ir suduzo o ant veido tai isliko neblogai
QUOTE(Evelinna @ 2012 01 15, 14:26)
As pirkau Kaune Sarmoj AKROPOLIO
O kaip su spalvom, 51nr dar neužvežė? Nes 52 šviesiausia buvo aną savaitę...
QUOTE(Tutia @ 2012 01 14, 14:10)
o kodėl labiau, nei HM? Įdomu, kuom realiai jos skiriasi. Nes man HM kaip ir patinka, viskas ok, tik noriu ir naująją išbandyyyt
o HM serum jau išbandėte?Ji kitokia nei senesnė HM...
QUOTE(Galadrielė @ 2012 01 15, 13:38)
Hyper rimi sarmoje Šiaurės miestelyje yra
QUOTE(Evelinna @ 2012 01 15, 15:26)
As pirkau Kaune Sarmoj AKROPOLIO PO vakar galiu pasakyt, kad man kazkaip sunkiai tepasi... lyg nusivalo betepant na bet blogiausia, kad buteliukas stiklinis nes netycia iskrito ant plyteliu ir suduzo o ant veido tai isliko neblogai
O kaip suprast betepant nusivalo? Gal kazkas panasaus i BioDetox?
QUOTE(Estela_ @ 2012 01 15, 19:38)
O kaip su spalvom, 51nr dar neužvežė? Nes 52 šviesiausia buvo aną savaitę...
Nea 52 sviesiausias buvo... bet man tiko
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 01 15, 19:45)
O kaip suprast betepant nusivalo? Gal kazkas panasaus i BioDetox?
Nuis pirmo zvilgsnuio atrodo, kad taip graziai dengsis ir maskuos ir susigers, bet kazkaip tepti tepi ir lyg nusitrina visas "maskavimas" ir sakyciau sausai odai kazin ar tiktu nes mano siuo metu pleiskanoja vietom, tai ne labai graziai dengia
QUOTE(xde @ 2012 01 15, 18:38)
o HM serum jau išbandėte?Ji kitokia nei senesnė HM...
bandžiau, man jos pasirodė beveik identiškos, tik HM Serum kiek lengvesnė
aš vis randu atsiliepimus gerus apie Neutrogena Healthy Skin, kad labai panaši į išgirtąją NARS Sheer Glow. Gal kas bandėt? Galvoju ryt užsisakyt Gal net kas norėtų kartu? Įdomu, kaip su atspalviais, jų tiek daug Jei kas parašytų atsiliepimą, būč labai dėkinga.
QUOTE(Tutia @ 2012 01 15, 22:25)
aš vis randu atsiliepimus gerus apie Neutrogena Healthy Skin, kad labai panaši į išgirtąją NARS Sheer Glow. Gal kas bandėt? Galvoju ryt užsisakyt Gal net kas norėtų kartu?
Iš kur ?