Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, diskutuojam toliau...

vakar isbandziau dior nude pudra, nieko, bet zymiai didesni ispudi paliko si:user posted image spalva vanila. labai graziai padengia veida, oda lieka aksomine,lygi ir pudra istikruju prisitaiko prie odos spalvos, uztat atrode tikrai naturaliai. man pasirode kad si pudra zymiai lygiau ir lengviau pasiskirsto ant odos nei nude pudra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuxas: 14 sausio 2012 - 14:18
QUOTE(Tutia @ 2012 01 14, 15:10)
o kodėl labiau, nei HM? Įdomu, kuom realiai jos skiriasi. Nes man HM kaip ir patinka, viskas ok, tik noriu ir naująją išbandyyyt smile.gif

Nes labiau maskuoja, labiau "limpa" pire odos mirksiukas.gif man HM neuplaukdavo laaabai greit mirksiukas.gif sakau, negaliu dar del laikymo 10 proc. kazka sakyt apie flower... siandien isbandysiu dar... tai kazka labaiu galesiu parasyt ax.gif
Atsakyti
Siandien pagaliau isigijau Chanel Perfection Lumière
user posted image

Spalvyte emiau pacia sviesiausia kokia turejo 10 Beige. Namuose sulyginau ant rankos jos atspalvi su Vitalumiere Aqua 10 Beige pastel, tai Perfection vos vos sviesesnis. Dar jos kaip reikiant neisbandziau, truputi tepiau ant veido ir ant rankos. Ji pakankamai skysta, bet sunkesne nei Aqua, daugiau maskuojanti. Uztepus ant odos is dregnos virsta matine, toki aksomini efekta suteikia. Kaip islieka galeisu paskyti kai isbusiu su ja visa diena. Manau, kad nenusivilsiu. ax.gif
Atsakyti
pati naudoju
INGLOT
tikrai rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
O kur jūs randat tą naują Bourjois? Buvau Ozo Sarmoje šią savaitę, visos konsultantės akis išpūtusios žiūrėjo ir aškino man, kad aš kažką maišau, nes nėra jokios naujos Bourjois pudros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 01 15, 14:38)
O kur jūs randat tą naują Bourjois? Buvau Ozo Sarmoje šią savaitę, visos konsultantės akis išpūtusios žiūrėjo ir aškino man, kad aš kažką maišau, nes nėra jokios naujos Bourjois pudros biggrin.gif

As pirkau Kaune Sarmoj AKROPOLIO ax.gif PO vakar galiu pasakyt, kad man kazkaip sunkiai tepasi... g.gif lyg nusivalo betepant doh.gif na bet blogiausia, kad buteliukas stiklinis doh.gif nes netycia iskrito ant plyteliu ir suduzo verysad.gif o ant veido tai isliko neblogai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2012 01 15, 14:26)
As pirkau Kaune Sarmoj AKROPOLIO  ax.gif

O kaip su spalvom, 51nr dar neužvežė? Nes 52 šviesiausia buvo aną savaitę... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2012 01 14, 14:10)
o kodėl labiau, nei HM? Įdomu, kuom realiai jos skiriasi. Nes man HM kaip ir patinka, viskas ok, tik noriu ir naująją išbandyyyt smile.gif

o HM serum jau išbandėte?Ji kitokia nei senesnė HM...

QUOTE(Galadrielė @ 2012 01 15, 13:38)

Hyper rimi sarmoje Šiaurės miestelyje yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2012 01 15, 15:26)
As pirkau Kaune Sarmoj AKROPOLIO  ax.gif PO vakar galiu pasakyt, kad man kazkaip sunkiai tepasi...  g.gif lyg nusivalo betepant  doh.gif na bet blogiausia, kad buteliukas stiklinis  doh.gif nes netycia iskrito ant plyteliu ir suduzo  verysad.gif o ant veido tai isliko neblogai  mirksiukas.gif

O kaip suprast betepant nusivalo? Gal kazkas panasaus i BioDetox?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 15 sausio 2012 - 18:46
QUOTE(Estela_ @ 2012 01 15, 19:38)
O kaip su spalvom, 51nr dar neužvežė? Nes 52 šviesiausia buvo aną savaitę...  ax.gif

Nea schmoll.gif 52 sviesiausias buvo... bet man tiko mirksiukas.gif

QUOTE(Tulpelyte @ 2012 01 15, 19:45)
O kaip suprast betepant nusivalo? Gal kazkas panasaus i BioDetox?

Nuis pirmo zvilgsnuio atrodo, kad taip graziai dengsis ir maskuos ir susigers, bet kazkaip tepti tepi ir lyg nusitrina visas "maskavimas" biggrin.gif ir sakyciau sausai odai kazin ar tiktu g.gif nes mano siuo metu pleiskanoja vietom, tai ne labai graziai dengia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 01 15, 18:38)
o HM serum jau išbandėte?Ji kitokia nei senesnė HM...

bandžiau, man jos pasirodė beveik identiškos, tik HM Serum kiek lengvesnė smile.gif

aš vis randu atsiliepimus gerus apie Neutrogena Healthy Skin, kad labai panaši į išgirtąją NARS Sheer Glow. Gal kas bandėt? Galvoju ryt užsisakyt g.gif Gal net kas norėtų kartu? Įdomu, kaip su atspalviais, jų tiek daug doh.gif Jei kas parašytų atsiliepimą, būč labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2012 01 15, 22:25)
aš vis randu atsiliepimus gerus apie Neutrogena Healthy Skin, kad labai panaši į išgirtąją NARS Sheer Glow. Gal kas bandėt? Galvoju ryt užsisakyt  g.gif  Gal net kas norėtų kartu?

Iš kur ax.gif ?
Atsakyti