Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, diskutuojam toliau...

QUOTE(kumiko @ 2012 01 11, 18:51)
Gal kas naudojo ar naudoja Lancôme Teint Idole ultra?  g.gif

Turiu mėginėlį, dažiausi 3 kartus. Mano oda mišri. Patiko, tikrai labai gražiai atrodo pasidažius, gana ilgai laiko. Tik net ir šviesiausia spalva man matėsi ir norėjosi dabar šviesesnės, todėl išsirinkau ir nusipirkau Clarins Everlasting. Nors gal ir ne tik dėl spalvos. Man atrodo, kad Clarins ilgiau ir gražiau laikosi. Teint Idole labai gražiai ir šviežiai atrodo kai tik pasitepiau, kaip ir Kanebo Sensai Fluid Finish Lasting Velvet Foundation padarė labai gerą pirmą įspūdį, bet paskui jos vis tiek man "nuplaukdavo".
Atsakyti
Sveikos. Tikrai sąžiningai perisiskaičiau visą temą , bet taip ir neradau reikiamos info.
Panelės, ką patarsit mišriai veido odai. Pasidažius pudrom labai sausėja aplink nosį (kai sloga išvis tyliu), vietomis smakrą ir skruostus paberia tais išsausėjmais? schmoll.gif
Kas dėl spuogų, tai kakta kartais būna išberta raudonais spuogais ir būna , kad išmeta ant kaktos lengvą blizgį. .. .
Tai va, ką patarsit? nenoriu labai sunkios pudros,norėčiau tokios lengvesnės, kad su ja veidas atrodytų toks skaistus, gyvas smile.gif
Atsakyti
Vsio.. baiges mano visos pudros.. doh.gif tik biski atsalo ir viskas.. visa oda paserpetojus..normaliai pasitepiau kremuku, serumu.. tik nedejau bazes. Uzsidejau Clinique supermoisture, kuri turetu but super buper drekinanti.. mhm.. kakta total kosmar, zandai irgi.. doh.gif Vitalumiere bus tas pats, nes ji kai tokia skysta irgi man neuzglotnina tu pasausejimu.. nesausina, bet ir nepaslepia biggrin.gif pylinga darau reguliariai.. serumai nakciai, kremai..kaukes.. nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 01 13, 12:14)
Vsio.. baiges mano visos pudros..  doh.gif tik biski atsalo ir viskas.. visa oda paserpetojus..normaliai pasitepiau kremuku, serumu.. tik nedejau bazes. Uzsidejau Clinique supermoisture, kuri turetu but super buper drekinanti.. mhm.. kakta total kosmar, zandai irgi..  doh.gif Vitalumiere bus tas pats, nes ji kai tokia skysta irgi man neuzglotnina tu pasausejimu.. nesausina, bet ir nepaslepia biggrin.gif pylinga darau reguliariai.. serumai nakciai, kremai..kaukes.. nesuprantu doh.gif

gal jau visko per daug odai g.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2012 01 13, 12:42)
gal jau visko per daug odai  g.gif

Arba per mazai. Juk jei pleiskanoja, serpetoja, tai truksta ir dregmes ir maitinimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2012 01 13, 13:42)
gal jau visko per daug odai  g.gif

nu kad nemanau.. 4u.gif kremas ir serumas tai visos ta naudojam kasdien.. sveiciu irgi retai, ir kuo svelniau..ko cia gali but per daug 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Fleur de force @ 2012 01 13, 13:54)
Arba per mazai. Juk jei pleiskanoja, serpetoja, tai truksta ir dregmes ir maitinimo g.gif

Gali but.. bet ir hialiurona gera dedu.. ir serumas geras.. nu zodziu nzn biggrin.gif ne esme.. kazka ryskiai turbut darau netaip doh.gif
Atsakyti
tema ne apie odos priežiūrą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 01 13, 14:14)
Vsio.. baiges mano visos pudros..  doh.gif tik biski atsalo ir viskas.. visa oda paserpetojus..normaliai pasitepiau kremuku, serumu.. tik nedejau bazes. Uzsidejau Clinique supermoisture, kuri turetu but super buper drekinanti.. mhm.. kakta total kosmar, zandai irgi..  doh.gif Vitalumiere bus tas pats, nes ji kai tokia skysta irgi man neuzglotnina tu pasausejimu.. nesausina, bet ir nepaslepia biggrin.gif pylinga darau reguliariai.. serumai nakciai, kremai..kaukes.. nesuprantu doh.gif

vistik sausa oda geriau,nei pastoviai kylantys spuogai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(čelsė @ 2012 01 12, 00:21)
Turiu mėginėlį, dažiausi 3 kartus. Mano oda mišri. Patiko, tikrai labai gražiai atrodo pasidažius, gana ilgai laiko. Tik net ir šviesiausia spalva man matėsi ir norėjosi dabar šviesesnės, todėl išsirinkau ir nusipirkau Clarins Everlasting. Nors gal ir ne tik dėl spalvos. Man atrodo, kad Clarins ilgiau ir gražiau laikosi. Teint Idole labai gražiai ir šviežiai atrodo kai tik pasitepiau, kaip ir Kanebo Sensai Fluid Finish Lasting Velvet Foundation padarė labai gerą pirmą įspūdį, bet paskui jos vis tiek man "nuplaukdavo".

o jusu oda labiau i sausuma ar ji riebuma?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 01 13, 13:14)

Vietoj krempudrų dėkit kremą su atspalviu. Tada bus drėkinimas, biški duos spalvos veidui ir gal neišryškins tų pasausėjimų.
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2012 01 13, 15:00)

o jusu oda labiau i sausuma ar ji riebuma?

Pavasarį ir vasarą, man atrodo, aš tikra riebiaodė būnu, tada tik su mineraline galiu į žmones išeiti, ji labiau išlaikydavo matiškumą. Žiemą naudoju krempudras, bet vis tiek ne bet kokią galiu, nes didžiąją dalį juk praleidžiame patalpose, taigi sunkios pudros vistiek riebaluojasi. Todėl man Clarins Everlasting - atradimas Nr. 1. Sausesnės odos turėtojoms ji netiks, ypač žiemą, ji išryškins bet kokį odos pasausėjimą. Po ūsų depiliacijos kelios dienos būna oda man sausesnė, šerpetojanti verysad.gif Tada ši krempudra tose vietose labai nekaip atrodo, net ir kremo riebių riebiausio pritepus.
O minėta Lancome pudra ne tikroms riebiaodėms, manau, gražiai ir gerai turėtų laikyti.
Atsakyti
Isbandziau megineli clinique tos naujos drekinancios - moisiture surge (atrodo taip vadinasi), tai nepatiko man schmoll.gif aisku maskuoj mazai, nes as turiu ka slept deja doh.gif (turiu veido rozine, t.y. ne acne o raudonuosius spuogus verysad.gif ) bet bent jau tikejausi, akd drekins nuostabiai... bet sito man nedare irgi schmoll.gif

Tada isbandziau Vichy dermablend ax.gif siaip labai patiko... man maskuoja gerai ir sakyciau pakankamai naturaliai atrodo, ors prisiskaicius baiminausi, kad bus kauke ant veido mirksiukas.gif tik su spalva prasoviau, tai pasidejau vasarai...

Dar truiu naujaja Boirjous Flower perfection, bet tepiaus tik viena karta, tai kazko labai komentuot negaliu... apie islaikyma tikrai nzn ka pasakyt, od el maskavimo - tai sakyciau man vidutiniskai... nes kai pradedi tept rodos maskuoja, bet kazkaip tepant nusivalo lyg g.gif nzn... bet siaip is esmes tekstura man patiko ir pati pudra turbut patiko labiau nei HM mirksiukas.gif

Aha prisiminiau dar naudojau Exuviance, bet nepatiko spalva, kuria turejau ir per mazai maskavo schmoll.gif

Clinique even better - neblogai maskuoja, garziai tepas, bet man kazkokia riebi ji atrodo, kaip tepalas g.gif nzn greit blizga visas veidas, nors nesu riabiaode schmoll.gif

Siaip daug ka as isbandziau... bet jau net ne viska prisimenu biggrin.gif vis ieskau idelios pudors savo odai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2012 01 14, 14:05)
Dar truiu naujaja Boirjous Flower perfection, bet tepiaus tik viena karta, tai kazko labai komentuot negaliu... apie islaikyma tikrai nzn ka pasakyt, od el maskavimo - tai sakyciau man vidutiniskai... nes kai pradedi tept rodos maskuoja, bet kazkaip tepant nusivalo lyg  g.gif nzn... bet siaip is esmes tekstura man patiko ir pati pudra turbut patiko labiau nei HM  mirksiukas.gif

o kodėl labiau, nei HM? Įdomu, kuom realiai jos skiriasi. Nes man HM kaip ir patinka, viskas ok, tik noriu ir naująją išbandyyyt smile.gif
Atsakyti