Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, diskutuojam toliau...

QUOTE(Galadrielė @ 2012 01 10, 15:27)
Mergaitės, o kada jums pasimatė tas porų kimšimas? Iškart ar po kurio laiko? Nes man daug pudrų labai kemša, o su šita jau antra diena ir kol kas viskas super g.gif

Tai gal Jums ji ir tiks. mirksiukas.gif Man net nežinau, gal kokią 3-4tą dieną pradeda kilti visi brudai po netinkamų produktų. Nors būna kartais ,kad net kitą dieną jau pamatau, kad poros užkimštos, kažkas ruošiasi kilti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 01 09, 19:14)
bet negalima taip sakyt 100%.. nes sausa oda sausai nelygu.. jei pasiziuretumet video youtubei, kurie ten yra tukstanciai apie Nars pudra ta, tai tikrai toli grazu ne visoms sausiaodems ji tiko  4u.gif

nu as kalbu tik is savo patirties biggrin.gif o del odos tai savaime suprantama, yra kam kai kas tinka, yra kam isvis tas pats produktas netinka, kaip ir kremai visos turime ziuret pagal save kas musu neberia ir odele megsta.
O siaip del Nars tai as daugiau geru atsiliepimu esu girdejus, net dauguma kurias seku per youtube prisiekia juo kaip geriausiu metu produktu, su kuo as sutikciau asmeniskai. Tik norejau pasidalyti savo atradimu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 01 10, 16:02)
gal galit pasakyt koki numeriuka naudojat? ir koki kitu pudru?

as HM 52, dior nude 022  ax.gif  tai nežinau koki rinktis  blush2.gif

Dior nude naudoju 020, Chanel Mat lumiere - 20. Bet sakyciau kad Chanel vosvos tamsesnis uz Dior'a ant odos (buteliuke tai atvirksiai atrodo), arba gal del to, kad Chanel sunkesnis g.gif
Bet cia kol einu i soliariuma tokias spalvas naudoju, jei neiciau tada jau Nude 010 reikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 10 sausio 2012 - 18:14
QUOTE(Blueberrie @ 2012 01 10, 18:37)
nu as kalbu tik is savo patirties  biggrin.gif o del odos tai savaime suprantama, yra kam kai kas tinka, yra kam isvis tas pats produktas netinka, kaip ir kremai visos turime ziuret pagal save kas musu neberia ir odele megsta.
O siaip del Nars tai as daugiau geru atsiliepimu esu girdejus, net dauguma kurias seku per youtube prisiekia juo kaip geriausiu metu produktu, su kuo as sutikciau asmeniskai. Tik norejau pasidalyti savo atradimu.  4u.gif

As esu girdejus ir tokiu ir tokiu komentaru.. smile.gif bet daug tikrai geru.. as labiau linkus isbandyt alternatyva Nars sheer glow tai butu Neutrogena healthy skin.. daug kas teigia, kad pastaroji beveik identiska Nars
Atsakyti
o kuo skiriasi Lancôme Teint Idole mat nuo Lancôme Teint Idole ultra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 01 10, 12:38)
Vakar su ja išbuvau apie 9val, vakare kakta nei kiek neblizgėjo. Šiandien būsiu ilgiau, 12val tai tikrai, žiūrėsim kaip ji atlaikys. Kol kas galiu pasakyti, kad esu labai maloniai nustebinta bigsmile.gif
user posted image

Na va, grįžau namo prieš kokią valandą, pudrą tepiau maždaug 7val ryto, vadinasi išbuvau su ja daugiau kaip 14 valandų. Porų neužkimšo, jas gražiai paslėpė, grįžus namo veidas tik vos vos blizgėjo (nuo Clinique Superbalanced man blizga labiau).

Bet yra vienas BET... Man visgi trūksta maskavimo, nes vienas kruopščiai ryte slėptas spuogas visgi išlindo į vakarą ir paraudimai pasimatė. Šiaip jeigu su oda nėra didelių problemų arba tos problemos nedidelės, tada viskas puiku, bet man reikia, kad pudra gelbėtų ir ekstra atvejais, kai maskuoti reikia daug ir labai. Nors šiaip tokią pudrą labai gerai turėti kosmetinėje toms dienoms, kada nereikia didelio maskavimo ir toms, kurios nemėgsta sunkių pudrų, nes ji laaaabai lengvutė.
Atsakyti
Sveikos, man labai kaip misriaodei Dior Forever tinka., daug esu isbandzius tai si gerai maskuoja, gerai issilaiko visa diena, malonios teksturos ir aromato., naudoju 20 ir 22 atspalvius vienas sviesesnis kitas tamsesnis, 22 berods sviesesnis, user posted image

Taip pat labai patiko CD sculpt 022 atspalvis, bet va jau siek tiek skirias spalva nuo 022 Dior Forever, truputi i rausvuma , nuotraukoj matos., esu bandzius Gerlain Parure, Chanel kelias: vitallumiere aqua per skysta , vitalumiere truko siokio tokio maskavimo siaip nebloga, panasi i CD nude, inocente - tinka, matt lumere -sausoka misriai pasirode, CD nude nemaskavo labai plonai dengias kam to uztenka tai liuks., dar tiko maybeline stikliniam buteliuke matt kazkas tokio pavadinime.
Sakyciau nesausino, gerai laikes ir puikios teksturos chanel innocnte ,dior forever, maybeline stikliniame buteliuke matt... nepamenu pavadinimo.(atsiprasau kad pavadinimus gal but su klaidom parasiau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~ nice to meet you~: 10 sausio 2012 - 23:04
smagu suzinot, kad diorskin nebloga, mano drauge prisiekineja kokia gera jauciu ir man reiks isbandyt biggrin.gif ilgai uztenka buteliuko?
Atsakyti
QUOTE(Blueberrie @ 2012 01 11, 09:37)
smagu suzinot, kad diorskin nebloga, mano drauge prisiekineja kokia gera jauciu ir man reiks isbandyt biggrin.gif ilgai uztenka buteliuko?

cia apie kuria kalbate? g.gif 4u.gif diorskin forever, diorskin nude, diorskin sculpt g.gif biggrin.gif
Atsakyti
turbut apie forever smile.gif man superine inai, ilgai laikos visa diena, 4u.gif 4u.gif
tokia taupi man inai na paspaudimo vieno-dvieju uztenka., tokia is rimtesniu pudryciu:) o buteliuko pacio nezinau kiek cia uzteks kai kelias naudoju:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~ nice to meet you~: 11 sausio 2012 - 15:03
user posted image

Naudoju šią Clinique pudrą ir esu labai patenkinta, gerai dengia, veidas atrodo puikiai smile.gif Parduotuvėje pasirodė, kad nėra spalvų pasirinkimo, bijodama paėmiau 03 numerį, bet pasirodo pataikiau. Spalva kaip tik tokia, kokios norėjau 4u.gif
Atsakyti
Gal kas naudojo ar naudoja Lancôme Teint Idole ultra? g.gif
Atsakyti