Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, diskutuojam toliau...

QUOTE(Flos @ 2012 01 09, 15:59)
Chanel mat lumiere  thumbup.gif puikiai pasidengia, tačiau iš arti žiūrint nesimato jog tepta (ta prasme porose nesimato pudros sluoksniukų, na net nemoku paaiškinti), puikiai išlieka, neišnyksta nuo veido, odai suteikia ne gryną matiškumą, o aksominį švelnumą, jeigu ir išlenda blizgesys tai labai labai vėlai. Ir man nekemša porų. Bandžiau tą naują vitalumiere, bet ji gerokai sunkesnė, labai matosi jog tepta, turbūt tiktų tik sausesnei odai.

Kokia jusu ora?
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2012 01 09, 15:20)
Kokia jusu ora?

Mišri, kakta labai greit ima blizgėti, vasarą labai į riebumą, žiemą normali pasidaro. Poros didelės, labai linkusios kimštis. Ši pudra jų neišryškina. Kiek bandžiau ir testavau, kol kas nieko jai prilygstančio neradau.. Na dar Bourjois healthy mix serum man labai patinka šiuo metu, kai oda ne tokia riebi - irgi poros neišryškėja, bet ji tokia "drėgnesnė", duoda sveiką švytėjimą, gyvumą. Užtvirtinus kompaktine sakyčiau ir nenusileidžia Mat lumierui.
Atsakyti
o chanel mat lumiere neišryškina pasausėjimų ax.gif /? mano oda mišri.. žiema yra pasausėjimų.. tačiau kakta , nosis riebi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 01 09, 14:40)
o chanel mat lumiere neišryškina pasausėjimų  ax.gif /? mano oda mišri.. žiema yra pasausėjimų.. tačiau kakta , nosis riebi  doh.gif

Pamenu, bandziau pora kartu, tai man isryskino, apskritai, veidas toks ,,be gyvybes" buvo, bet vel gi, priklauso daug ir nuo kremo, koki pries pudra naudosit.
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 01 09, 15:40)
o chanel mat lumiere neišryškina pasausėjimų  ax.gif /? mano oda mišri.. žiema yra pasausėjimų.. tačiau kakta , nosis riebi  doh.gif

jei misri geriau siulyciau rinktis pro lumiere arba perfection lumiere.. mat tikrai bus per sausa as manau misriai odai
Papildyta:
QUOTE(Mouse` @ 2012 01 09, 03:20)
paskaicius tema nusprendziau nusipirkti Chanel - vitalumiere , kadangi oda linkusi i sausuma ir noreciau, kad kuo geriau drekintu tik susimaisiau su buteliukais ,braskese ziurejau tai  yra ir Aqua vitalumiere ir lift lumiere , tai kuria geriau rinktis? ir kur apsimoketu labiausiai pirkti , ar braskese , parduotuvej , ar duty free? nes kaip tik keliausiu.  g.gif
ar labai skiriasi kainos?

tai vitalumiere ir aqua lumiere ir lift yra 3 skirtingos pudros.. smile.gif jei vitalumiere tai ja ir imkit.. lift lumiere irgi turetu but faina, bet ji tipo labai brandziai odai, bet tas brandumas tai zinot kaip.. as asmeniskai pati naudoju Vitalumiere nr 20.. pirkau Dougluse, nes net siunciantis jos kaina tokia pat, ar labai mazai skirias..galit duty free pazet.. cia pas mus ji apie 150lt, konkreciai Vitalumiere.. kitu skirias kainos
Papildyta:
QUOTE(žvarba @ 2012 01 09, 10:55)
merginos, kam vitalumiere teko naudoti, ar limpide 10Nr labai tamsus, ar tinkamas baltaodėms?

biggrin.gif tai cia pats sveisiausias chanel atspalvis.. as jum siuliau gi isbandyt nr 20 ir jei per tamsus tada imt nr 10.. tas sviesiausias.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Flos @ 2012 01 09, 14:59)
Bandžiau tą naują vitalumiere, bet ji gerokai sunkesnė, labai matosi jog tepta, turbūt tiktų tik sausesnei odai.

Sorry, bet nuo kada sunkesne pudra tinka sausiaodems? g.gif 4u.gif sausai odai ta naujoji tikrai netinka.. neklaidink 4u.gif biggrin.gif aplamai ta mat lumiere riebiai odai.. keistai, kaip tau tiko, jei misriaode.. kaip tik ta naujoji turejo labiau tikt.. bet cia vel viskas individualu, nera vienos taisykles.. tos pudros ivardintos tik kaip orientyras, o prisitaikyt kiekviena sau asmeniskai turi,bent as taip skaitau
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 01 09, 16:09)
biggrin.gif tai cia pats sveisiausias chanel atspalvis.. as jum siuliau gi isbandyt nr 20 ir jei per tamsus tada imt nr 10.. tas sviesiausias.. smile.gif

tai, kad ivory 07 pats šviesiausias kiek supratau g.gif
Atsakyti

Man neisryskino, nebuvo veidas toks neguyvas, bet nosis blizget eme po kokiu 40min doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestyte @ 2012 01 09, 15:23)
Sveikos 4u.gif gal galėtumėte patarti kurią geriau rinktis kreminę pudrą mišriai odai,noriu, kad gražiai padengtų odą ir pamaskuotu, bet nekimštų porų, kad labai greitai neišlystų blizgesys ir kad greitai nenuplauktu nuo veido. Renkuosi tarp Estee Lauder double wear stay in place ir Guerlain parure extreme smile.gifO gal dar galėtumėtė parekomenduoti kažkurią iš chanel?Dabar naudoju clinique superbalanced, bet kazko man joje truksta:(Pradzioje lyg ir graziai padengia, bet veliau man jos atrodo kad nebelieka ant veido:(

Mano oda ir reikalavimai pudrai lygiai tokie patys, šiuo metu irgi naudoju Superbalanced ir kažkaip nebepatinka ji man - darbo dieną išlaiko šiaip ne taip, bet ilgiau kažkaip nuplaukia nuo veido...

Buvau Douglase, nusižiūrėjau sau Estee Lauderio ideal matte (rodžiau ją keli psl anksčiau, labai patiko ir padarė įspūdį), konsultantė pasiūlė Chanelio Mat arba Pro lumiere pasižiūrėti, tačiau dar noriu išbandyti Clarins pudras ir išbandyti tą naują Bourjois, o tada jau pirksiu kažkurią smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 01 09, 08:14)
ką reiškia tas raudonas sakinys? g.gif ar Jūs negalėtumėt rekomenduoti nieko geresnio turint sausą odą, ar, kad negalėtumėt rekomenduoti toms, kurios turi sausą odą?? g.gif T.y. nesupratau ar gera ji ar bloga sausaodėms?

ne atvirksciai, labai tinkantis tom su sausia odele, mano pacios tokia ir duoda tokio subtilaus svytejimo, geriau toms su riebia nenaudoti nes labai 'sviestuota' odele atrodys o mums su sausa idealiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueberrie @ 2012 01 09, 19:56)
ne atvirksciai, labai tinkantis tom su sausia odele, mano pacios tokia ir duoda tokio subtilaus svytejimo, geriau toms su riebia nenaudoti nes labai 'sviestuota' odele atrodys o mums su sausa idealiai  4u.gif

bet negalima taip sakyt 100%.. nes sausa oda sausai nelygu.. jei pasiziuretumet video youtubei, kurie ten yra tukstanciai apie Nars pudra ta, tai tikrai toli grazu ne visoms sausiaodems ji tiko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(žvarba @ 2012 01 09, 17:38)
tai, kad ivory 07 pats šviesiausias kiek supratau g.gif

Nzn kur jus ziurit, ir apie kokia chanel tada snekat, nes Chanel Vitalumiere lietuvoj sviesiausias atspalvis yra nr 20 clair:) nebent kazkas pasikeite.. bet seip sios pudros sviesiausia spalva nr 10 limpide.. bet ten kazkaip ji gaminama ir azijos rinkai, tai nzn kaip ten kas.. unsure.gif
http://www.chanel.co...u...IƈRE-95640
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 09 sausio 2012 - 19:15

Man pasausėjimai būna tik apie nosį jeigu sloguoju, tada turbūt ką ir beteptum matysis.

QUOTE(amber123 @ 2012 01 09, 17:09)
Sorry, bet nuo kada sunkesne pudra tinka sausiaodems?  g.gif  4u.gif sausai odai ta naujoji tikrai netinka.. neklaidink  4u.gif  biggrin.gif aplamai ta mat lumiere riebiai odai.. keistai, kaip tau tiko, jei misriaode.. kaip tik ta naujoji turejo labiau tikt.. bet cia vel viskas individualu, nera vienos taisykles.. tos pudros ivardintos tik kaip orientyras, o prisitaikyt kiekviena sau asmeniskai turi,bent as taip skaitau

Ok, neklaidinsiu biggrin.gif bet ir konsultantė man puolė aiškinti kad ji man netiks, nes yra sunki ir tinka normaliai odai. Tą ir turėjau omeny - sausesnę nei mano odą, o ne apskritai sausesnę. Būtent kiekvienai asmeniškai yra skirtingai, man sunkios pudros nepatinka, jaučiasi kaukė. Vieną video youtubėj buvau mačius, mergina aiškino, jog jai naujas vitalumieras yra per sunkus kasdieniam naudojimui. Beje, nesidomėjau, galbūt skiriasi USA ir Europai variantai? Lt parduodamo mat lumiero net nebandžiau. nes skaistalų skaičiau jog skirias -lyg JAV skirti yra blizgesni.
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2012 01 09, 20:33)
Man pasausėjimai būna tik apie nosį jeigu sloguoju, tada turbūt ką ir beteptum matysis.
Ok, neklaidinsiu biggrin.gif bet ir konsultantė man puolė aiškinti kad ji man netiks, nes yra sunki ir tinka normaliai odai. Tą ir turėjau omeny - sausesnę nei mano odą, o ne apskritai sausesnę. Būtent kiekvienai asmeniškai yra skirtingai, man sunkios pudros nepatinka, jaučiasi kaukė. Vieną video youtubėj buvau mačius, mergina aiškino, jog jai naujas vitalumieras yra per sunkus kasdieniam naudojimui. Beje, nesidomėjau, galbūt skiriasi USA ir Europai variantai? Lt parduodamo mat lumiero net nebandžiau

ne, cia juoko forma buvo tas ,,neklaidink'', ne piktai 4u.gif biggrin.gif konsultantes is vis pas mus sunkiai kada teisingai ka pasako.. gink dieve nesakau apie visas, yra tikrai gerai nusimananciu.. ir as pati galiu klyst, tuo labiau as nei profesionale, nei kas.. bet vienu zodziu esme ta, kad as 100% pritariu, kad kiekvienai individualiai ir pudra aplamai toks dalykas, kad is vis sunku atsitaikyt tiek spalva, tiek pacia pudra ir t.t ir tos musu rekomendacijos ir patarimai turetu but tik kaip kelrode zvaigzde link keliu varijantu, o issirinkt ir pirk siulyciau tik pabandzius drinks_cheers.gif gali skirtis.. apie tai nepagalvojau drinks_cheers.gif
Atsakyti