Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, diskutuojam toliau...

esu sviesiaode, mano oda sausa, vietomis dehidratuota (skruostai ir kaklas), paskutiniu metu naudojau bourjois healthy mix skystas pudras, arba neutrogena healthy skin, taciau perejau ant inglot, nes bourjois man truputi per tamsus atspalviai ziemai, o inglot kaip tik pataikiau su spalva ir tiesa sakant inglot nelabai daug kuo skiriasi nuo bourjois, net naturaliau dedasi man, taciau pasipurskiu MAC FIX+, kas irgi duoda savo smile.gif turiu lancome niosome+ pudra (padovanojo), tai pora kart panaudojau ir meciau i sona, maybelline pure liquid mineral irgi visai patiko vasarai, nivea tokie puse velnio, bet ziemai. dar kruva visokiu isbandziau, tai man geriausi siuo metu inglot ir bourjois.
Atsakyti
Įsigijau šiuo metu šią pudrą:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(meskenuke @ 2012 01 08, 19:11)
Įsigijau šiuo metu šią pudrą:

ir? kaip patinka? nes vien sio sakinio neuztenka.. cia ne pask pirkinio tema 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šiaip dar tik porą kartų namo parsinešus patepliojau, bet mėginimo metu atrodė geriau negu dabar. Konsultantė dar taip išgyrė, kad atseit visos, kurios pabando chanel ar dar kažką kitą, sugrįžta prie šitos. Tepasi labai maloniai, minkštai, lengvai. Oda iškart tokia šilkinė pasidaro, ypač dabar, kai man žiemą ji pasausėjusi. Nematomai užmaskuoja negilias raukšlytes. Užtenka jos mažai ir maskavimo kaip tokia lengva pudra turi visai pakankamai. Spalvyčių pasirinkimas lietuviškam gymiui tinkamas. Dabar minusai tokie, kad ties sunkiai prieinamose vietose, kaip nosies kraštai kažkaip nelygiai užsitepa ir tai, kad naudojant be kompaktinės pudros man ilgai nelaiko. Jau po 2 val. pradeda lįsti blizgėjimas T-zonoj, kai prieš pudrą pasitepiau kremu. Nesitepus kremo laiko geriau. Konsultantė sakė, kad tinka visiems odos tipams, bet aš sakyčiau, kad tik sausesnei odelei.
Atsakyti
QUOTE(meskenuke @ 2012 01 08, 23:27)
Šiaip dar tik porą kartų namo parsinešus patepliojau, bet mėginimo metu atrodė geriau negu dabar. Konsultantė dar taip išgyrė, kad atseit visos, kurios pabando chanel ar dar kažką kitą, sugrįžta prie šitos. Tepasi labai maloniai, minkštai, lengvai. Oda iškart tokia šilkinė pasidaro, ypač dabar, kai man žiemą ji pasausėjusi. Nematomai užmaskuoja negilias raukšlytes. Užtenka jos mažai ir maskavimo kaip tokia lengva pudra turi visai pakankamai. Spalvyčių pasirinkimas lietuviškam gymiui tinkamas. Dabar minusai tokie, kad ties sunkiai prieinamose vietose, kaip nosies kraštai kažkaip nelygiai užsitepa ir tai, kad naudojant be kompaktinės pudros man ilgai nelaiko. Jau po 2 val. pradeda lįsti blizgėjimas T-zonoj, kai prieš pudrą pasitepiau kremu. Nesitepus kremo laiko geriau. Konsultantė sakė, kad tinka visiems odos tipams, bet aš sakyčiau, kad tik sausesnei odelei.

As ja irgi turiu, pas mane oda sausa/misri (nesuprantu pati kokia, nes yra ir tokios ir tokios pozymiu).. turiu ir chanel ir cia jos tikrai du skirtingai produktai.. kazkaip idomiai, kartais Guerlain labiau sausuma paryskina ant skruostu pvz, kartais chanel vitalumiere labiau paryskina sausuma ant kaktos.. kartais abi idealiai.. skirias tekstura, chanel daug skystesne ir labiau svytinti. Tekstura sakyciau labiau gal net Guerlain man patiktu.. bet myliu labiau Chanel.. nzn kodel biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 08 sausio 2012 - 23:13
paskaicius tema nusprendziau nusipirkti Chanel - vitalumiere , kadangi oda linkusi i sausuma ir noreciau, kad kuo geriau drekintu tik susimaisiau su buteliukais ,braskese ziurejau tai yra ir Aqua vitalumiere ir lift lumiere , tai kuria geriau rinktis? ir kur apsimoketu labiausiai pirkti , ar braskese , parduotuvej , ar duty free? nes kaip tik keliausiu. g.gif
ar labai skiriasi kainos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mouse`: 09 sausio 2012 - 02:26
As isbandzius dauguma krempudru, pakolkas niekas neprilygsta, Nars Sheer Glow, tiesiog nuostabi, jau kaip ir oda megsta, ir ilgai islieka, atrodo lyg nebutu ant veido o padengia visa problematiska odele be problemu. 4u.gif negaleciau jau labiau rekomenduoti visoms su sausa odele.
Dar neblogas variantas kuri esu isbandzius tai Revlon firmos, tikrai nebloga ir jau sunaudojau nemazai buteliuku, Sheer Glow yra brangesne tai ja taupau biggrin.gif
O siaip dar esu bandziusi - MAC visokio tipo variantus, nepaliko ispudzio jokio, labai "sunki" ant veido kazkokia ax.gif , Bourjois- isvis isnyko por keliu valandu nors pradzioje atrode graziai schmoll.gif maybeline, rimmel ir kt. taipogi...

Noretusi isbandyt dabar Chanel, nes girdejau lb giriama. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueberrie @ 2012 01 09, 04:46)
As isbandzius dauguma krempudru, pakolkas niekas neprilygsta, Nars Sheer Glow, tiesiog nuostabi, jau kaip ir oda megsta, ir ilgai islieka, atrodo lyg nebutu ant veido o padengia visa problematiska odele be problemu.  4u.gif  negaleciau jau labiau rekomenduoti visoms su sausa odele. Dar neblogas variantas kuri esu isbandzius tai Revlon firmos, tikrai nebloga ir jau sunaudojau nemazai buteliuku, Sheer Glow yra brangesne tai ja taupau  biggrin.gif
O siaip dar esu bandziusi - MAC visokio tipo variantus, nepaliko ispudzio jokio, labai "sunki" ant veido kazkokia  ax.gif , Bourjois- isvis isnyko por keliu valandu nors pradzioje atrode graziai  schmoll.gif maybeline, rimmel ir kt. taipogi...

Noretusi isbandyt dabar Chanel, nes girdejau lb giriama.  g.gif

ką reiškia tas raudonas sakinys? g.gif ar Jūs negalėtumėt rekomenduoti nieko geresnio turint sausą odą, ar, kad negalėtumėt rekomenduoti toms, kurios turi sausą odą?? g.gif T.y. nesupratau ar gera ji ar bloga sausaodėms?
Atsakyti
merginos, kam vitalumiere teko naudoti, ar limpide 10Nr labai tamsus, ar tinkamas baltaodėms? Kažkaip normalaus informatyvaus swatcho nepavyksta rasti g.gif gal kuri galit šį atspalvį palyginti su Bourjois HM ar Clarins pudromis?
Atsakyti
Nzn kaip Nars Sheer glow,bet nars sheer mat siaubingai kimso man poras,kaip ir mac pudros unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal galėtumėte patarti kurią geriau rinktis kreminę pudrą mišriai odai,noriu, kad gražiai padengtų odą ir pamaskuotu, bet nekimštų porų, kad labai greitai neišlystų blizgesys ir kad greitai nenuplauktu nuo veido. Renkuosi tarp Estee Lauder double wear stay in place ir Guerlain parure extreme smile.gifO gal dar galėtumėtė parekomenduoti kažkurią iš chanel?Dabar naudoju clinique superbalanced, bet kazko man joje truksta:(Pradzioje lyg ir graziai padengia, bet veliau man jos atrodo kad nebelieka ant veido:(
Atsakyti
QUOTE(Nestyte @ 2012 01 09, 14:23)
Sveikos 4u.gif gal galėtumėte patarti kurią geriau rinktis kreminę pudrą mišriai odai,noriu, kad gražiai padengtų odą ir pamaskuotu, bet nekimštų porų, kad labai greitai neišlystų blizgesys ir kad greitai nenuplauktu nuo veido. Renkuosi tarp Estee Lauder double wear stay in place ir Guerlain parure extreme smile.gifO gal dar galėtumėtė parekomenduoti kažkurią iš chanel?Dabar naudoju clinique superbalanced, bet kazko man joje truksta:(Pradzioje lyg ir graziai padengia, bet veliau man jos atrodo kad nebelieka ant veido:(

Chanel mat lumiere thumbup.gif puikiai pasidengia, tačiau iš arti žiūrint nesimato jog tepta (ta prasme porose nesimato pudros sluoksniukų, na net nemoku paaiškinti), puikiai išlieka, neišnyksta nuo veido, odai suteikia ne gryną matiškumą, o aksominį švelnumą, jeigu ir išlenda blizgesys tai labai labai vėlai. Ir man nekemša porų. Bandžiau tą naują vitalumiere, bet ji gerokai sunkesnė, labai matosi jog tepta, turbūt tiktų tik sausesnei odai.
Atsakyti