Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, diskutuojam toliau...

QUOTE(FoxLady @ 2012 01 06, 12:16)
Kokie atspalviai? 4u.gif

Emiau 180 sand beige, nesu labai jau sviesiaode, dazniausiai naudoju antra arba trecia nuo sviesiausio tona, tikiuosi pataikiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *skorpioniuke*: 06 sausio 2012 - 12:54
QUOTE(tiutik @ 2012 01 06, 00:17)
Splava borjois man per geltona, bet pati pudra nepatinka kur kas labiau nei spalva unsure.gif  La prairie naudoju creme blush spalvą, Clarins skin illusion 105 nude (kiek šviesoka), Maybelline 'mineralinę' naudojau 030 sand, bourjois su teptuku naudojau 33 beige naturel,užteks ar dar parašyt? hihihi.gif
Revlon pudrytė maskuoja puikiai wub.gif  O,odos atspalvis net nežinau, rausvas galbūūūt g.gif  unsure.gif

Ačiū 4u.gif

O kas galėtų pakomentuoti kieno oda į geltonumą? Naudoju Clinique Superbalanced 01 (petal), Redness Solutions irgi 01, bandžiau Estee Lauderio pudras, visur pirmi numeriukai tinka. Naudoju Bourjois maskuoklį, 52nr, spalva ideali man. Kas galėtų patarti dėl Revlon pudrytės spalvos?

Ir ar yra tokių, kurioms pudros kemša poras? Kaip su Revlon, ar ji linkusi kimšti?

Ir iš kokių svetainių perkat?
Atsakyti
Ką tik gavau pranešimą iš Sarmos, kad pas juos atsirado naujiena - Bourjois Flower Perfection pudra mirksiukas.gif

sarma
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2012 01 06, 14:02)
Ką tik gavau pranešimą iš Sarmos, kad pas juos atsirado naujiena - Bourjois Flower Perfection pudra  mirksiukas.gif

sarma

Neminėjo kainos? Nes esu pasiryžusi išbandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(picco @ 2012 01 06, 15:07)
Neminėjo kainos? Nes esu pasiryžusi išbandyti  biggrin.gif

ne, neminėjo, bučiau parašiusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutik @ 2012 01 06, 11:26)
Swatchas Estelai biggrin.gif 

Ačiūūū wub.gif

Išties, aiškiai matosi kad 105 nr gerokai prie tamsesnių, apgavo mane kažkuris swatchas nete g.gif

Kadangi jau reikėjo pudros, šiandien lėkiau į Akropolį (Kaune) su mintim pirkti seną gerą Healthy Mix iš Bourjois. thumbup.gif biggrin.gif Sarmoj netikėtai radau naująją Flower Perfection bigsmile.gif ir kaaip nusivyliau kad šviesiausia spalva pas mus užvežta tik 52 verysad.gif išties teko skaityti užsienio atsiliepimus kad tikrai daug kur užvežti atspalviai tik nuo 52 doh.gif Pracheckinau ir Kristutę, ten dar tokios nėra, Kosmadoj apie tokią dar negirdėję, o Drogo stendas išvis varganas, net HM pudros 51 atspalvio neturi dry.gif

Į Flower Perfection pudrytės kainą neįsigilinau... , bet kažkas apie 50Lt, man rodos 53, jei nesapnuoju biggrin.gif visur užsieny 15EUR kainuoja, taigi galima orientuotis 4u.gif

Bandžiau ant rankos, pasirodė gerokai matiškenė už HM, tuoj pat susigėrė tas man ne itin patiko (aš sausiaodė), tad griebiau jau mylimą ir gerai pažįstamą HM tongue.gif smile.gif

Mišriaodėms, įtariu, turėtų būti superinė pudrytė mirksiukas.gif (tokios odos savininkių geriausius atsiliepimus ir skaičiau)
Atsakyti
aš irgi gavau apie Bourjois naujieną, norėsiu išbandyt smile.gif
čia daugiau radau info, kam įdomu:

http://rougedeluxe.b...foundation.html
http://www.indianvan...collection.html

Primer'į dar reik pamėgint. smile.gif

O kalbant apie Revlon pudras tai buvau senokai atsisiuntus Colorstay mišriai, bet spalvos per šviesios buvo ir nelabai šiaip patiko, kiek pamenu, tai pardaviau. Bet normaliai/sausai tai reiks pabandyt dar, gal reabilituosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 01 06, 13:29)
tai va, labai sunku kol ant veido nepasibandai, o ypač sudėtinga pagal swatch'us spręsti aš kiek internete žiūrinėjau galvojau apie 107nr, nes atrodė pats tas, o kai į Kristę nuvažiavau, tai 103 išsirinkau  blink.gif 105 patalpoje atrodė normaliai, bet į lauką išėjau ir susirodė ryškiai per geltonas, per tamsus ax.gif nors kai gausiu 103 gal vėl atrodys, kad ne tas lotuliukas.gif

Tai va..aš bandžiau ant veido tą numeriuką kurį užsisakiau, bet dabar tikrai atrodo, kad būčiau ėmusi tamsesnį. Nors gal ne...gal man tiesiog reikia labiau geltonesnio tono, ne to rausvo g.gif
Tai jeigu bus per šviesus - galima patamsinti.... (šiandien vėl visą dieną su Skin Illusion - super veidas atrodo thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2012 01 06, 15:02)
Ką tik gavau pranešimą iš Sarmos, kad pas juos atsirado naujiena - Bourjois Flower Perfection pudra  mirksiukas.gif

sarma

Jau senokai internete ja buvau radus ir laukiau, kad pasirodys bigsmile.gif Kas isbandysit iskart praneskit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 01 06, 17:41)
Tai jeigu bus per šviesus - galima patamsinti.... (šiandien vėl visą dieną su Skin Illusion - super veidas atrodo thumbup.gif )

nu super wub.gif , laukiu savo baisiai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 06 sausio 2012 - 18:58
Ir man parūpo nebandytos krempudros
mano oda šiaip nėra problematiška,rūpinuos ja tvarkingai,bet einant į žmonis mėgstu pasipudrint blush2.gif žiūrinėjau Declaré stangrinamąją kremine pudrą,gal kas turi kokių patyrimų.Šiaip veido odos priežiūros priemonės man jų patinka,bet make up'ų nesu bandžiusi.
Šiaip tai galybes esu bandžiusi per daugel metų .Nors oda nėra kaprizinga,bet pastebėjau kad visi make up'ai kurie yra oil free ant mano odos ne kaip atrodo lyg talko efektas(kaip nukalkintas veidas )ir jausmas ne koks ,o skruostai prie nosies ima perštėt,ne taip kad jau nusikasyt norėtųsi,bet vistiek nesmagus jausmas.
Iš paskutiniųjų naudotų tai jokių erzinančių pojūčių nesukeldavo būtent
user posted image
bet kažkaip iš Lt parduotuvių pradingus paskutiniu metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 01 06, 17:41)
Tai va..aš bandžiau ant veido tą numeriuką kurį užsisakiau, bet dabar tikrai atrodo, kad būčiau ėmusi tamsesnį. Nors gal ne...gal man tiesiog reikia labiau geltonesnio tono, ne to rausvo  g.gif

šita man irgi labai patinka, bet poras kemša sad.gif dėl to atkrenta iš mano krepšelio, nors labai jau efektas geras
Atsakyti