Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 11 tema

Super medeliai....dabar klokit kaip čia juos pasidaryti biggrin.gif

Ką reikia į vazonėlio vidų dėti, kad stovėtų kotas ax.gif . ir ant ko tuos saldainius klijuojat....dar nei vieno nedariau mėdelio, tai neįsivaizduoju, o vienam žmogiukui noriu staigmeną padaryti....Visa kita jau mano fantazijoje....ačiū... 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2011 12 21, 14:58)
Super medeliai....dabar klokit kaip čia juos pasidaryti biggrin.gif

Ką reikia į vazonėlio vidų dėti, kad stovėtų kotas ax.gif . ir ant ko tuos saldainius klijuojat....dar nei vieno nedariau mėdelio, tai neįsivaizduoju, o vienam žmogiukui noriu staigmeną padaryti....Visa kita jau mano fantazijoje....ačiū... 4u.gif  biggrin.gif

Ar pirmąjį puslapį buvai atsivertusi, ten pamokėlė su nuotraukomis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Raiduke @ 2011 12 21, 14:45)
as tai manyciau, kad jau labai reiksmes neturi nulpt etiketes ar ne....

Ar nesimato, kai dažus užpurški???????????
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2011 12 21, 14:31)
Ar pirmąjį puslapį buvai atsivertusi, ten pamokėlė su nuotraukomis  ax.gif
Papildyta:

As lupau etiketes, nors jei zadi purksti daugiau kartu nesimatys etiketes, bet tuomet jau manyciau nepakaks 1-2 dazymu.
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2011 12 21, 15:31)
Ar pirmąjį puslapį buvai atsivertusi, ten pamokėlė su nuotraukomis  ax.gif
Papildyta:

nu jei purskiant su dazais tada manau reiktu nulupti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2011 12 21, 14:41)
čia ne mano butelaitis  schmoll.gif  atsakykit, kas nors kaip dekoruojete butelį tokiu būdu, ar etiketes reikia nuplėšti?????????

Mergaitės, kaip reikia cituoti kito žmogaus žinutę, jei ištrinu nuotraukas (nesinori jų kartoti vis) ir parašau ką nors, tai gaunasi kaip mano žodžiai  blush2.gif

jei ruosiesi purksti tai reik nulupti nes matosi konturai, nebent tu ten kazkokias dekoracijas klijuosi, nu bet ta etikete nulupti uztrunka puse minutes tai man tai klausimi net nekyla, kam poto pergyventi kad matysis konturas , nuplesi ir fsio ....

reikia istrinti tau tik foto nuoroda ir pradzia zinutes ir pabaiga turi likti to zmogaus,
raudonai pabraukiau vietas kuriu istrinti negalima o vidury zinutes gali trinti ka nori
user posted image
o tada kai jau pasikoreguoji zinute apacioj rasai kaip iprasta norima teksta

QUOTE(Ingese @ 2011 12 21, 14:58)
Ką reikia į vazonėlio vidų dėti, kad stovėtų kotas ax.gif . ir ant ko tuos saldainius klijuojat....dar nei vieno nedariau mėdelio, tai neįsivaizduoju, o vienam žmogiukui noriu staigmeną padaryti....Visa kita jau mano fantazijoje....ačiū... 4u.gif  biggrin.gif

nepatingek atsiversti pirmo puslapio doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZmoNa_: 21 gruodžio 2011 - 17:27
O kaip dabar?

user posted image
Atsakyti
zaliaake25 - žymiai geriau mirksiukas.gif

o aš ateinu su paskutiniu šių metų darbu - dekoruotu buteliu vestuvėms, kurios įvyks per naujus metus wub.gif o dabar ilgai lauktos ATOSTOGOS thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 12 21, 19:32)
zaliaake25 - žymiai geriau  mirksiukas.gif

o aš ateinu su paskutiniu šių metų darbu - dekoruotu buteliu vestuvėms, kurios įvyks per naujus metus  wub.gif  o dabar ilgai lauktos ATOSTOGOS  thumbup.gif

user posted image

jūsų kruopštumas, kantrybė, skonio ir stiliaus jausmas pavydėtini wub.gif aš tai labai nekantri, viską noriu išbandyt ir padaryt greit tai man taip niekad nesigautų schmoll.gif blush2.gif trūksta žodžių kaip gražu wub.gif o čia bus dovana, ar jaunieji patys užsisakė tokį papuošimą? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2011 12 21, 20:10)
jūsų kruopštumas, kantrybė, skonio ir stiliaus jausmas pavydėtini  wub.gif aš tai labai nekantri, viską noriu išbandyt ir padaryt greit tai man taip niekad nesigautų  schmoll.gif  blush2.gif trūksta žodžių kaip gražu  wub.gif  o čia bus dovana, ar jaunieji patys užsisakė tokį papuošimą?  rolleyes.gif

dėkui labai wub.gif prie šitos kompozicijos grynai visą dieną praleidau unsure.gif tai bus dovana smile.gif
Atsakyti
DUCKY-SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ducky, labai grazu thumbup.gif
As nuo butelio etiketes nulupu , po to varvinu vaska ir purskiu dazais, gal kuri vietoj vasko deda ka nors kita , nes vaskas kai klijuojo saldainius truputi trupa tai reikia labai atsargiai g.gif
Atsakyti
Dėkui mergaitės smile.gif

rasiukasxxx - juk ne vaškas tokiems darbams naudojamas, o karšti klijai rolleyes.gif
Atsakyti