Super medeliai....dabar klokit kaip čia juos pasidaryti
Ką reikia į vazonėlio vidų dėti, kad stovėtų kotas . ir ant ko tuos saldainius klijuojat....dar nei vieno nedariau mėdelio, tai neįsivaizduoju, o vienam žmogiukui noriu staigmeną padaryti....Visa kita jau mano fantazijoje....ačiū...
QUOTE(Ingese @ 2011 12 21, 14:58)
Super medeliai....dabar klokit kaip čia juos pasidaryti
Ką reikia į vazonėlio vidų dėti, kad stovėtų kotas . ir ant ko tuos saldainius klijuojat....dar nei vieno nedariau mėdelio, tai neįsivaizduoju, o vienam žmogiukui noriu staigmeną padaryti....Visa kita jau mano fantazijoje....ačiū...
Ar pirmąjį puslapį buvai atsivertusi, ten pamokėlė su nuotraukomis
Papildyta:
QUOTE(Raiduke @ 2011 12 21, 14:45)
as tai manyciau, kad jau labai reiksmes neturi nulpt etiketes ar ne....
Ar nesimato, kai dažus užpurški???????????
QUOTE(Narvile @ 2011 12 21, 14:31)
Papildyta:
Papildyta:
As lupau etiketes, nors jei zadi purksti daugiau kartu nesimatys etiketes, bet tuomet jau manyciau nepakaks 1-2 dazymu.
QUOTE(Narvile @ 2011 12 21, 15:31)
Papildyta:
Papildyta:
nu jei purskiant su dazais tada manau reiktu nulupti
QUOTE(Narvile @ 2011 12 21, 14:41)
čia ne mano butelaitis atsakykit, kas nors kaip dekoruojete butelį tokiu būdu, ar etiketes reikia nuplėšti?????????
Mergaitės, kaip reikia cituoti kito žmogaus žinutę, jei ištrinu nuotraukas (nesinori jų kartoti vis) ir parašau ką nors, tai gaunasi kaip mano žodžiai
Mergaitės, kaip reikia cituoti kito žmogaus žinutę, jei ištrinu nuotraukas (nesinori jų kartoti vis) ir parašau ką nors, tai gaunasi kaip mano žodžiai
jei ruosiesi purksti tai reik nulupti nes matosi konturai, nebent tu ten kazkokias dekoracijas klijuosi, nu bet ta etikete nulupti uztrunka puse minutes tai man tai klausimi net nekyla, kam poto pergyventi kad matysis konturas , nuplesi ir fsio ....
reikia istrinti tau tik foto nuoroda ir pradzia zinutes ir pabaiga turi likti to zmogaus,
raudonai pabraukiau vietas kuriu istrinti negalima o vidury zinutes gali trinti ka nori
o tada kai jau pasikoreguoji zinute apacioj rasai kaip iprasta norima teksta
QUOTE(Ingese @ 2011 12 21, 14:58)
nepatingek atsiversti pirmo puslapio
QUOTE(Ducky @ 2011 12 21, 19:32)
zaliaake25 - žymiai geriau
o aš ateinu su paskutiniu šių metų darbu - dekoruotu buteliu vestuvėms, kurios įvyks per naujus metus o dabar ilgai lauktos ATOSTOGOS
o aš ateinu su paskutiniu šių metų darbu - dekoruotu buteliu vestuvėms, kurios įvyks per naujus metus o dabar ilgai lauktos ATOSTOGOS
jūsų kruopštumas, kantrybė, skonio ir stiliaus jausmas pavydėtini aš tai labai nekantri, viską noriu išbandyt ir padaryt greit tai man taip niekad nesigautų trūksta žodžių kaip gražu o čia bus dovana, ar jaunieji patys užsisakė tokį papuošimą?
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2011 12 21, 20:10)
jūsų kruopštumas, kantrybė, skonio ir stiliaus jausmas pavydėtini aš tai labai nekantri, viską noriu išbandyt ir padaryt greit tai man taip niekad nesigautų trūksta žodžių kaip gražu o čia bus dovana, ar jaunieji patys užsisakė tokį papuošimą?
dėkui labai prie šitos kompozicijos grynai visą dieną praleidau tai bus dovana
Ducky, labai grazu
As nuo butelio etiketes nulupu , po to varvinu vaska ir purskiu dazais, gal kuri vietoj vasko deda ka nors kita , nes vaskas kai klijuojo saldainius truputi trupa tai reikia labai atsargiai
As nuo butelio etiketes nulupu , po to varvinu vaska ir purskiu dazais, gal kuri vietoj vasko deda ka nors kita , nes vaskas kai klijuojo saldainius truputi trupa tai reikia labai atsargiai
Dėkui mergaitės
rasiukasxxx - juk ne vaškas tokiems darbams naudojamas, o karšti klijai
rasiukasxxx - juk ne vaškas tokiems darbams naudojamas, o karšti klijai