Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 11 tema

Labai grazus jusu darbeliai merginos,saunuoles smile.gif
Atsakyti
Laivas (saldainiu sunaudota 2 kg ir brendzio butelaitis)

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labas rytas kaip jus manote jeigu baltas bures uzdeti ir kokius tris tuos kotus su buremis, nes nebesimaste vakar
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2011 12 21, 08:36)
Labas rytas kaip jus manote jeigu baltas bures uzdeti ir kokius tris tuos kotus su buremis, nes nebesimaste vakar

šios geriau atrodo spalviškai, bet pačias bures reik keist, jos per mažos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 12 21, 08:48)
šios geriau atrodo spalviškai, bet pačias bures reik keist, jos per mažos  unsure.gif

Sutinku su tavimi, dar dadejau daugiau, nes tikrai ne kaip ziurisi
Atsakyti
[quote=rasiukasxxx,2011 12 20, 12:43]
Pabandziau ir as kazka padaryt, aisku pirmas blynas gavosi prisviles blush2.gif
user posted image
O kai pati buteli dekoruojate, etiketes nulupate ar ne????
Atsakyti

Dar keli sventiniai medeliai
Mazutis
user posted image
Vidutinis
user posted image
Dideli
user posted image
user posted image

Zaliaake, daugiau buriu ir aukstesniu stiebu noretusi, spalvytes buriu labai geros. O siaip laivas super.
Papildyta:
QUOTE(rasiukasxxx @ 2011 12 20, 21:03)
Man ji irgi nepatinka, bet siuo metu tik tokia turejau , o reikejo kuo nors tarpus uzpildyt

Folinis popierius tinka tuo atveju mirksiukas.gif zinoma kai neturi reikiamos spalvos organzos ir tenka suktis is padeties ax.gif
Atsakyti
Knielita,labai grazus medeliai,tokie pats tas neperdeti ir spalvos atitaikytos,super thumbup.gif ,man labai patiko 4u.gif
Papildyta:
Narvile-grazus ir idomus butelio dekoras,vis kitaip nei kiti,saunuole,man taip pat labai patiko thumbup.gif ,tik noriu paklausti su kuo apipili,ar apipurski pati buteli,kas tai medziaga?
Atsakyti
Virgilija, aciu uz gerus zodzius 4u.gif

Mano dar viena eglute
user posted image
ir mazas buteliukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
labai grazu visi darbeliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
cia mano dovana mamai buvo smile.gifsmile.gif

user posted image

ir dar vienas smile.gif
user posted image

paskutinis darbelis smile.gif...
o kiek dar laukia sventems padaryt, tik laiko reikia smile.gifsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(virgilija157 @ 2011 12 21, 13:39)
Knielita,labai grazus medeliai,tokie pats tas neperdeti ir spalvos atitaikytos,super thumbup.gif ,man labai patiko 4u.gif
Papildyta:
Narvile-grazus ir idomus butelio dekoras,vis kitaip nei kiti,saunuole,man taip pat labai patiko thumbup.gif ,tik noriu paklausti su kuo apipili,ar apipurski pati buteli,kas tai medziaga?

čia ne mano butelaitis schmoll.gif atsakykit, kas nors kaip dekoruojete butelį tokiu būdu, ar etiketes reikia nuplėšti?????????

Mergaitės, kaip reikia cituoti kito žmogaus žinutę, jei ištrinu nuotraukas (nesinori jų kartoti vis) ir parašau ką nors, tai gaunasi kaip mano žodžiai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Narvile: 21 gruodžio 2011 - 13:44
QUOTE(Narvile @ 2011 12 21, 14:41)
čia ne mano butelaitis  schmoll.gif  atsakykit, kas nors kaip dekoruojete butelį tokiu būdu, ar etiketes reikia nuplėšti?????????

as tai manyciau, kad jau labai reiksmes neturi nulpt etiketes ar ne....
Atsakyti