Labas rytas kaip jus manote jeigu baltas bures uzdeti ir kokius tris tuos kotus su buremis, nes nebesimaste vakar
QUOTE(zaliaake25 @ 2011 12 21, 08:36)
Labas rytas kaip jus manote jeigu baltas bures uzdeti ir kokius tris tuos kotus su buremis, nes nebesimaste vakar
šios geriau atrodo spalviškai, bet pačias bures reik keist, jos per mažos
QUOTE(Ducky @ 2011 12 21, 08:48)
šios geriau atrodo spalviškai, bet pačias bures reik keist, jos per mažos
Sutinku su tavimi, dar dadejau daugiau, nes tikrai ne kaip ziurisi
[quote=rasiukasxxx,2011 12 20, 12:43]
Pabandziau ir as kazka padaryt, aisku pirmas blynas gavosi prisviles
O kai pati buteli dekoruojate, etiketes nulupate ar ne????
Pabandziau ir as kazka padaryt, aisku pirmas blynas gavosi prisviles
O kai pati buteli dekoruojate, etiketes nulupate ar ne????
Dar keli sventiniai medeliai
Mazutis
Vidutinis
Dideli
Zaliaake, daugiau buriu ir aukstesniu stiebu noretusi, spalvytes buriu labai geros. O siaip laivas super.
Papildyta:
QUOTE(rasiukasxxx @ 2011 12 20, 21:03)
Man ji irgi nepatinka, bet siuo metu tik tokia turejau , o reikejo kuo nors tarpus uzpildyt
Folinis popierius tinka tuo atveju zinoma kai neturi reikiamos spalvos organzos ir tenka suktis is padeties
Virgilija, aciu uz gerus zodzius
Mano dar viena eglute
ir mazas buteliukas
Mano dar viena eglute
ir mazas buteliukas
labai grazu visi darbeliai
cia mano dovana mamai buvo
ir dar vienas
paskutinis darbelis ...
o kiek dar laukia sventems padaryt, tik laiko reikia
cia mano dovana mamai buvo
ir dar vienas
paskutinis darbelis ...
o kiek dar laukia sventems padaryt, tik laiko reikia
QUOTE(virgilija157 @ 2011 12 21, 13:39)
Knielita,labai grazus medeliai,tokie pats tas neperdeti ir spalvos atitaikytos,super ,man labai patiko
Papildyta:
Narvile-grazus ir idomus butelio dekoras,vis kitaip nei kiti,saunuole,man taip pat labai patiko ,tik noriu paklausti su kuo apipili,ar apipurski pati buteli,kas tai medziaga?
Papildyta:
Narvile-grazus ir idomus butelio dekoras,vis kitaip nei kiti,saunuole,man taip pat labai patiko ,tik noriu paklausti su kuo apipili,ar apipurski pati buteli,kas tai medziaga?
čia ne mano butelaitis atsakykit, kas nors kaip dekoruojete butelį tokiu būdu, ar etiketes reikia nuplėšti?????????
Mergaitės, kaip reikia cituoti kito žmogaus žinutę, jei ištrinu nuotraukas (nesinori jų kartoti vis) ir parašau ką nors, tai gaunasi kaip mano žodžiai
QUOTE(Narvile @ 2011 12 21, 14:41)
čia ne mano butelaitis atsakykit, kas nors kaip dekoruojete butelį tokiu būdu, ar etiketes reikia nuplėšti?????????
as tai manyciau, kad jau labai reiksmes neturi nulpt etiketes ar ne....