Dėkui visoms
O skaitliukai tai superinė mintis
Sveikos,
Kazkodel visos dinge?
Man labai patiko dviratuko ideja ir superiniai skaitliukai
Vasara kaip visuomet gausi vestuvemis ir krikstynomis, tad pasirodau kelis darbus skirtus joms ir kiti siaip daryti, kitoms progoms
Kazkodel visos dinge?
Man labai patiko dviratuko ideja ir superiniai skaitliukai
Vasara kaip visuomet gausi vestuvemis ir krikstynomis, tad pasirodau kelis darbus skirtus joms ir kiti siaip daryti, kitoms progoms
Sveikos,
nelabai į temą, bet norėjau paklausti, ar yra kur nors SM skelbimai apie parduodamus saldainių medelius? Noriu anytai garbaus jubiliejaus proga padovanoti, tik manau, pati dar nelabai sugebėsiu gražiai padaryti
nelabai į temą, bet norėjau paklausti, ar yra kur nors SM skelbimai apie parduodamus saldainių medelius? Noriu anytai garbaus jubiliejaus proga padovanoti, tik manau, pati dar nelabai sugebėsiu gražiai padaryti
knielita, labai gražios puokštės
Papildyta:
tiesiog reikia neiti į forumo skelbimo lentą ir ten rasi visokiausių grožybių
Papildyta:
QUOTE(Blundus @ 2012 06 05, 12:06)
Sveikos,
tiesiog reikia neiti į forumo skelbimo lentą ir ten rasi visokiausių grožybių
QUOTE(zaliaake25 @ 2012 05 20, 22:37)
Labai grazios rozes
QUOTE(Raaima @ 2012 06 04, 17:45)
Na čia be Ducky jau visai tylu ramu,net liūdna
Pagyvinsiu bent jau temute su savo kukliais darbeliais
Pagyvinsiu bent jau temute su savo kukliais darbeliais
na nemanau kad kuklus darbai, man tai ispudingiausiai atrodo butelis, o ir kiti darbai originaliai padaryti
QUOTE(Ssl @ 2012 06 04, 22:51)
O via mano darbelis buhalterei
knielita, labai grazus darbai, o laivas tai visai man atrodo aukstasis pilotazas yra labai grazu
pasirodysiu ir as su savo darbeliu is krepinio popieriaus.
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 06 06, 07:36)
wow labai prabangiai pačios rožės atrodo bet čia tik dėl grožio, ar viduj saldainis dedasi?
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2012 06 06, 10:11)
wow labai prabangiai pačios rožės atrodo bet čia tik dėl grožio, ar viduj saldainis dedasi?
ačiū, aš butent čia nedėjau saldainiu, nes dariau garbingo amžiaus giminaičiui, tai jis kam viduj saldainės reikalingos nelabai gal ir suprastu
kitą kartą reiks pabandyt su saldainėmis
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 06 06, 07:36)
Dailu
vilmuke3, labai simpatiškas medelis
Raimaa, kaip jus geliu krastelius taip graziai garbanojat?. Cia pirmas klausimas , o antras, butu toks:
gavau uzsakyma padaryti akinius is saldainiu. Turiu tokiu sokoladuku kaip jus senovines masinas darot. Bet jeigu prilipdysiu ta sokoladuka, tai kaip paskui zmogus ji atlups? kaip suvalgys? Pvz. dviratuka galima suvalgyt, atlupi saldaini ir varai visus is eiles, o kaip suvalgyt senovine masina
ssl, paziurejau jusu darbelius, esat puoksciu meistre
gavau uzsakyma padaryti akinius is saldainiu. Turiu tokiu sokoladuku kaip jus senovines masinas darot. Bet jeigu prilipdysiu ta sokoladuka, tai kaip paskui zmogus ji atlups? kaip suvalgys? Pvz. dviratuka galima suvalgyt, atlupi saldaini ir varai visus is eiles, o kaip suvalgyt senovine masina
ssl, paziurejau jusu darbelius, esat puoksciu meistre
QUOTE(pelkių Monas @ 2012 06 07, 15:25)
Raimaa, kaip jus geliu krastelius taip graziai garbanojat?. Cia pirmas klausimas , o antras, butu toks:
Aš tuos kraštelius tarsi plėšydama sugarbanoju, o kadangi popierius tempiasi tai jis neplyšta tik išsitempia (nežinau ar supratot )
Na dėl valgymo, tai manau visus saldainius galima atlupti ir suvalgyti, net ir nuo senovinės mašinos
Sveikos, mergaitės Nerandu pas ką Vilniuje saldainių medį užsisakyti. Norėjau pas Ducky, bet jau nebepriėmė Daugiau vilniečių nematau. Gal parekomenduosit ką?