Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 11 tema

Dėkui visoms smile.gif
O skaitliukai tai superinė mintis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kazkodel visos dinge?
Man labai patiko dviratuko ideja thumbup.gif ir superiniai skaitliukai wub.gif

Vasara kaip visuomet gausi vestuvemis ir krikstynomis, tad pasirodau kelis darbus skirtus joms ir kiti siaip daryti, kitoms progoms biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos,

nelabai į temą, bet norėjau paklausti, ar yra kur nors SM skelbimai apie parduodamus saldainių medelius? Noriu anytai garbaus jubiliejaus proga padovanoti, tik manau, pati dar nelabai sugebėsiu gražiai padaryti ax.gif
Atsakyti
knielita, labai gražios puokštės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Blundus @ 2012 06 05, 12:06)
Sveikos,

nelabai į temą, bet norėjau paklausti, ar yra kur nors SM skelbimai apie parduodamus saldainių medelius? Noriu anytai garbaus jubiliejaus proga padovanoti, tik manau, pati dar nelabai sugebėsiu gražiai padaryti  ax.gif

tiesiog reikia neiti į forumo skelbimo lentą ir ten rasi visokiausių grožybių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2012 05 20, 22:37)
Rožės mokytojoms

Labai grazios rozes wub.gif

QUOTE(Raaima @ 2012 06 04, 17:45)
Na čia be Ducky jau visai tylu ramu,net liūdna  verysad.gif
Pagyvinsiu bent jau temute su savo kukliais darbeliais  4u.gif

na nemanau kad kuklus darbai, man tai ispudingiausiai atrodo butelis, o ir kiti darbai originaliai padaryti bigsmile.gif

QUOTE(Ssl @ 2012 06 04, 22:51)
O via mano darbelis buhalterei

thumbup.gif

knielita, labai grazus darbai, o laivas tai visai man atrodo aukstasis pilotazas yra biggrin.gif labai grazu 4u.gif

pasirodysiu ir as su savo darbeliu is krepinio popieriaus. ax.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 06 birželio 2012 - 06:41
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 06 06, 07:36)

user posted image

wow bigsmile.gif labai prabangiai pačios rožės atrodo wub.gif bet čia tik dėl grožio, ar viduj saldainis dedasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2012 06 06, 10:11)
wow  bigsmile.gif  labai prabangiai pačios rožės atrodo  wub.gif bet čia tik dėl grožio, ar viduj  saldainis dedasi?  g.gif

ačiū, aš butent čia nedėjau saldainiu, nes dariau garbingo amžiaus giminaičiui, tai jis kam viduj saldainės reikalingos nelabai gal ir suprastu hihihi.gif
kitą kartą reiks pabandyt su saldainėmis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 06 06, 07:36)

Dailu smile.gif
Atsakyti
vilmuke3, labai simpatiškas medelis smile.gif
Atsakyti
Raimaa, kaip jus geliu krastelius taip graziai garbanojat?. Cia pirmas klausimas biggrin.gif , o antras, butu toks:
gavau uzsakyma padaryti akinius is saldainiu. Turiu tokiu sokoladuku kaip jus senovines masinas darot. Bet jeigu prilipdysiu ta sokoladuka, tai kaip paskui zmogus ji atlups? kaip suvalgys? Pvz. dviratuka galima suvalgyt, atlupi saldaini ir varai visus is eiles, o kaip suvalgyt senovine masina biggrin.gif g.gif

ssl, paziurejau jusu darbelius, esat puoksciu meistre 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2012 06 07, 15:25)
Raimaa, kaip jus geliu krastelius taip graziai garbanojat?. Cia pirmas klausimas biggrin.gif , o antras, butu toks:
gavau uzsakyma padaryti akinius is saldainiu. Turiu tokiu sokoladuku kaip jus senovines masinas darot. Bet jeigu prilipdysiu ta sokoladuka, tai kaip paskui zmogus ji atlups? kaip suvalgys? Pvz. dviratuka galima suvalgyt, atlupi saldaini ir varai visus is eiles, o kaip suvalgyt senovine masina biggrin.gif  g.gif

Aš tuos kraštelius tarsi plėšydama sugarbanoju, o kadangi popierius tempiasi tai jis neplyšta tik išsitempia (nežinau ar supratot 4u.gif )
Na dėl valgymo, tai manau visus saldainius galima atlupti ir suvalgyti, net ir nuo senovinės mašinos rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės smile.gif Nerandu pas ką Vilniuje saldainių medį užsisakyti. Norėjau pas Ducky, bet jau nebepriėmė verysad.gif Daugiau vilniečių nematau. Gal parekomenduosit ką? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipitun: 08 birželio 2012 - 16:07