Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 11 tema

Aš taip pat dariau šautuvus, tačiau be jokio pagrindo, tiesiog klijavau saldainius vieną prie kito
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2012 05 10, 09:39)
Gal kai kam sunku, tau gal jau ir nesunku, bet kitomsi r medelis ar puokštė nesuvokiamas dalykas, nėra taip lengva padaryti kaip pasakyti  mirksiukas.gif

na aš tikrai ne nuo palėdų pradėjau, o kas iš karto nori nuo jų , todėl taip ir sakau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Ssl @ 2012 05 10, 16:17)
Taip ir yra, antri du is putplascio.

visiškai sutinku smile.gif
Atsakyti
Raaima, manau, gavęs vaikinukas tikrai apsidžiaugė smile.gif ir vyriška ir skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(labanaktukee @ 2012 05 10, 19:47)
Raaima, manau, gavęs vaikinukas tikrai apsidžiaugė smile.gif ir vyriška ir skanu smile.gif

Tikrai apsidžiaugė, vienas buvo skirtas mažam berniukui, o kitas jau solidžiam vyrui, abu buvo tikrai nustebinti smile.gif

Na o čia atlekiu su nauju kūriniu, ežiukas, nors gal jau čia visas ežys 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Raaima, žiūriu ir negaliu atsistebėti šedevru smile.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(labanaktukee @ 2012 05 12, 07:30)
Raaima, žiūriu ir negaliu atsistebėti šedevru smile.gif  wub.gif  wub.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Mielas ežiukas wub.gif
Atsakyti
Mano tetis saldainiu sokoladiniu megejas ir dar fotografas, tai reik tecio dienos proga jam fotoaparata sukonstruoti:) Jei pavyks - pasirodysiu:)
Atsakyti
sveikutes, smile.gif kiek daug visokiu grozybiu pridejot, grazu paziuret ir akis paganyt biggrin.gif Saga 28, Ssl, knielita, zaliaake25, Raaima, visu labai idomus ir grazus medeliai, puokstes ir labai originalus eziukas Raaimos, toki tikrai butu gaila ir valgyt bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
grite, vilmuke3 dėkui už vertinimus, o čia dar vienas saldus šaltasis ginklas
user posted image
Atsakyti
Raaima, kur jau šaltasis- saldusis biggrin.gif O šiaip labai fainas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raaima @ 2012 05 16, 12:58)
grite, vilmuke3 dėkui už vertinimus, o čia dar vienas saldus šaltasis ginklas
user posted image

o galiu paklaust, ka vyrai sako gave toki? nemano, kad cia moteriskaites "isprotejo"?smile.gif bandau isivaizduot saviskio reakcija. nenoriu likt nesuprasta:)
Atsakyti