Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 11 tema

Saga, grazus medelis. thumbup.gif
O Ducyky darbu tai labai truksta cia verysad.gif
Ir mano paskutinis darbas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ssl @ 2012 05 03, 08:24)
Ir mano paskutinis darbas

Labaaaaaaaai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Ssl-> labai labai wub.gif
Atsakyti
Ssl- gražios spalvytės wub.gif
Atsakyti
Ssl ir Saga 28, gražūs medeliai smile.gif
Atsakyti
Aciu jums, tai vienas is darbu kur ir paciai patiko ax.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif noriu labai labai padekoti uz pamokeles esanciam pirmam puslapi, ju deka padariau savo pirmaji darba savo mylimai mamai smile.gif ir esu lb patenkinta rezultatu smile.gif aciu jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyte_pastaptis @ 2012 05 04, 19:28)
sveikutes smile.gif  noriu labai labai padekoti uz pamokeles esanciam pirmam puslapi, ju deka padariau savo pirmaji darba savo mylimai mamai smile.gif ir esu lb patenkinta rezultatu smile.gif aciu jums 4u.gif

Tai prašom tą rezultatą ir čia parodyti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O kiek naujienu pas jus daug, superiniai darbai.
Man taip pat truksta Ducky darbu cia, bet ir as jau zinau ka reiskia SM taisykles doh.gif ax.gif

Ducky, retai pasijungiu, noriu padekoti uz gera rekomendacija man wub.gif wub.gif wub.gif
Buvo noreta medelio panasaus i tavo, po to pasikeite nuomone siek tiek ir gavosi va toks medis:
user posted image

Saulegraza mano jau daug kas mate, tai tiesiog pasikartosiu su darbu mamyciu dienai
user posted image

Ir mazuciai medeliai mamyciu dienai:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2012 05 05, 18:18)
Sveikos  4u.gif
O kiek naujienu pas jus daug, superiniai darbai.
Man taip pat truksta Ducky darbu cia, bet ir as jau zinau ka reiskia SM taisykles doh.gif  ax.gif

Ducky, retai pasijungiu, noriu padekoti uz gera rekomendacija man wub.gif  wub.gif  wub.gif
Buvo noreta medelio panasaus i tavo, po to pasikeite nuomone siek tiek ir gavosi va toks medis:

nėr už ką 4u.gif nu va super, kad radot kompromisą thumbup.gif
Atsakyti
knielita, kokia aguona superine!!!!!!!!!!!!!!!!! Gaila, kad velai pamaciau, bet bus ateiciai mamytems.
Atsakyti
knielita, labai gražūs medžiai smile.gif ypač saulėgrąžos wub.gif
Atsakyti