Saga, grazus medelis.
O Ducyky darbu tai labai truksta cia
Ir mano paskutinis darbas
Ssl-> labai labai
Ssl- gražios spalvytės
Ssl ir Saga 28, gražūs medeliai
Aciu jums, tai vienas is darbu kur ir paciai patiko
sveikutes noriu labai labai padekoti uz pamokeles esanciam pirmam puslapi, ju deka padariau savo pirmaji darba savo mylimai mamai ir esu lb patenkinta rezultatu aciu jums
QUOTE(mazyte_pastaptis @ 2012 05 04, 19:28)
sveikutes noriu labai labai padekoti uz pamokeles esanciam pirmam puslapi, ju deka padariau savo pirmaji darba savo mylimai mamai ir esu lb patenkinta rezultatu aciu jums
Tai prašom tą rezultatą ir čia parodyti
Sveikos
O kiek naujienu pas jus daug, superiniai darbai.
Man taip pat truksta Ducky darbu cia, bet ir as jau zinau ka reiskia SM taisykles
Ducky, retai pasijungiu, noriu padekoti uz gera rekomendacija man
Buvo noreta medelio panasaus i tavo, po to pasikeite nuomone siek tiek ir gavosi va toks medis:
Saulegraza mano jau daug kas mate, tai tiesiog pasikartosiu su darbu mamyciu dienai
Ir mazuciai medeliai mamyciu dienai:
Man taip pat truksta Ducky darbu cia, bet ir as jau zinau ka reiskia SM taisykles
Buvo noreta medelio panasaus i tavo, po to pasikeite nuomone siek tiek ir gavosi va toks medis:
Saulegraza mano jau daug kas mate, tai tiesiog pasikartosiu su darbu mamyciu dienai
Ir mazuciai medeliai mamyciu dienai:
QUOTE(knielita @ 2012 05 05, 18:18)
Sveikos
nėr už ką nu va super, kad radot kompromisą
knielita, kokia aguona superine!!!!!!!!!!!!!!!!! Gaila, kad velai pamaciau, bet bus ateiciai mamytems.
knielita, labai gražūs medžiai ypač saulėgrąžos