Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 11 tema

QUOTE(Raaima @ 2012 04 23, 08:38)
Mano medis Jūsų teismui  4u.gif

labai sventiskai atrodo. grazu man wub.gif bet nemazas medelis atrodo bent nuotraukoj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 04 23, 08:58)
labai sventiskai atrodo. grazu man wub.gif  bet nemazas medelis atrodo bent nuotraukoj bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif na nemažas jis ir gavosi iš tikrųjų smile.gif
Atsakyti
Nu bet šitaip sugadinti temą... blink.gif blink.gif Visada ateidavau paganyti čia akis, o į Ducky šedevrus ypatingai pažiūrėti. Labai malonioj, geranoriškoj atmosferoj paplaukioti. Neturiu aš to FB ir nedalyvauju ten, nes kaip ir minėjote, info iš ten neišimsi, o paskui kaip tuose detektyvuose: "viską, ką pasakysite - gali būti panaudota prieš jus". Taip kuriama visuotinė sekimo manija, bet ne apie tai, o apie grožį ir variklį, kurį iš čia panaikino...
Dėkui, merginos, kad kitos neišsikėlėte dar kažkur, ir karts nuo karto atnaujinate temą.
Ducky, sugrišk rolleyes.gif Turiu priklausomybę nuo tavo darbų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 04 23, 07:05)
Raaima, jo-vita7, Ducky, aciu jums, reiks pasiziuret tada rimi ir maximose. pati esu is Alytaus  tai net nelabai ir zinau kur tokiu dalyku geresniu buna pirkt, kai nedidelis miestas, tai ir pasirinkimo nedaug ax.gif

to popieriaus tikrai yra rimi, putinuose, dabar nepamenu adreso, naujoji kazkiek, tai bent jau ziema tikrai jo ten buvo ir dar gan nemazai spalvu, bet kiek esu macius tai ten pastoviai jo buna, pasidairyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 04 23, 14:15)
to popieriaus tikrai yra rimi, putinuose, dabar nepamenu adreso, naujoji kazkiek, tai bent jau ziema tikrai jo ten buvo ir dar gan nemazai spalvu, bet kiek esu macius tai ten pastoviai jo buna, pasidairyk  4u.gif

O prie kokių prekių jo ieškoti? Kanceliarinių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anilė @ 2012 04 23, 13:19)
Nu bet šitaip sugadinti temą...  blink.gif  blink.gif  Visada ateidavau paganyti čia akis, o į Ducky šedevrus ypatingai pažiūrėti. Labai malonioj, geranoriškoj atmosferoj paplaukioti. Neturiu aš to FB ir nedalyvauju ten, nes kaip ir minėjote, info iš ten neišimsi, o paskui kaip tuose detektyvuose: "viską, ką pasakysite - gali būti panaudota prieš jus". Taip kuriama visuotinė sekimo manija, bet ne apie tai, o apie grožį ir variklį, kurį iš čia panaikino...
Dėkui, merginos, kad kitos neišsikėlėte dar kažkur, ir karts nuo karto atnaujinate temą.
Ducky, sugrišk  rolleyes.gif Turiu priklausomybę nuo tavo darbų  biggrin.gif

ech kaip smagu skaityti bigsmile.gif širdingai dėkoju tamstai 4u.gif aš tai su malonumu čia dėčiau savo darbelius, o bet tačiau negaliu unsure.gif tiksliau galiu dėti be parašo ant nuotraukos, bet jau tokia mano nuomonė, kad visur mano nuotraukų koliažai privalo būti vienodi, taip buvo nuo pirmo medžio, taip bus ir toliau kol lietuvoj ką nors darysiu rolleyes.gif . O SM taisyklės labai įdomios. jau kiek metų čia esu, o tik dabar jas supratau. Bet čia jau kita tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2012 04 23, 18:23)
O prie kokių prekių jo ieškoti? Kanceliarinių? 4u.gif

daba nemoku papasakoti, zodziu ten ant praejimo i alkoholio skyriu, ant sienos kabo visokie dovanu maiseliai, kaspineliai, netoli atvirukai yra, ir ant zemes deze su tais popieriais, nu tikrai esu kelis kart ten pirkus, dabar aisku negaliu garantuoti ar ju yra, bet vasari kai buvau gryzus i lt tai tikrai buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 04 23, 14:15)
to popieriaus tikrai yra rimi, putinuose, dabar nepamenu adreso, naujoji kazkiek, tai bent jau ziema tikrai jo ten buvo ir dar gan nemazai spalvu, bet kiek esu macius tai ten pastoviai jo buna, pasidairyk  4u.gif

aciu, reiks pasiziuret, jei buvo ziema tai bus ir dabar manau jo pirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 04 23, 20:43)
daba nemoku papasakoti, zodziu ten ant praejimo  i alkoholio skyriu, ant sienos kabo visokie dovanu maiseliai, kaspineliai, netoli atvirukai yra, ir ant zemes deze su  tais popieriais, nu tikrai esu kelis kart ten pirkus, dabar aisku negaliu garantuoti ar ju yra, bet vasari kai buvau gryzus i lt tai tikrai buvo  4u.gif

o gal žinote folija irgi ten pat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2012 04 23, 21:22)
o gal žinote folija irgi ten pat? 4u.gif

na ziurint ka laikai folija g.gif lotuliukas.gif as ne floriste tai terminu tiksliu nezinau, bet zodziu jei tos tikrosios folijos kur ducky naudoja savo darbuose tai as jos niekur nemaciau, matyt ir yra jos tik toj vienoj pardej vilniui g.gif o tokio popieriaus ale dovaninio kur abi puses blizgios, na ne popieriaus pagrindu, tai yra nemazas pasirinkimas spalvu taip pat putinuose , bet maximoje kitoj pusej rimi, kelio... ten irgi prie alkoholio skyriaus ir dirbtiniu geliu 4u.gif
Atsakyti
ZmoNa_, kad jau isidavei is mano krasto esanti, biggrin.gif turiu dar viena klausima g.gif gal patartum kur pirkt plaušo pigiau? nes dabar tai geliu parduotuvej kai prireikia tai uz lita man atgnybia pardaveja mazdaug vienam medeliui, bet jei prireiktu daugiau tai nei nezinociau kur ieskot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 24 balandžio 2012 - 06:00
Vestuvėms heart.gif heart.gif

user posted image
Atsakyti