Sveikos,
Na matosi, kad sventes ant nosies, darbu aibes Visu superiniai.
Mano keli Kalediniai
Ducky, man sita liuks egle, galinga ji pas tave, o koks aukstis?
Dekui uz man skirtas pagyras
Tiesa, maciau kad klausei kaip atrodo eglute ale drakoniukas. Maciau pas rusaites forume, labai patiko stilizuota eglute-pelyte ir maciau berods ten drakoniuka-eglute. Turejai ir tu matyti, prie eglutes pelytes snukutis ir uodegele buvo pridaryti, super atrodo, va drakoniukas man ne taip graziai, bet ideja verta demesio manau.
Tiesa, maciau kad klausei kaip atrodo eglute ale drakoniukas. Maciau pas rusaites forume, labai patiko stilizuota eglute-pelyte ir maciau berods ten drakoniuka-eglute. Turejai ir tu matyti, prie eglutes pelytes snukutis ir uodegele buvo pridaryti, super atrodo, va drakoniukas man ne taip graziai, bet ideja verta demesio manau.
QUOTE(knielita @ 2011 12 19, 17:51)
Ducky, man sita liuks egle, galinga ji pas tave, o koks aukstis?
72 cm, 4 cm žemesnė už pirmąją
QUOTE(Ducky @ 2011 12 19, 16:57)
72 cm, 4 cm žemesnė už pirmąją
Vau, didele O medziai tavo kokio aukscio? Itariu irgi nemazi yra
QUOTE(Ducky @ 2011 12 19, 17:30)
Narvile, Raiduke - dėkui
saulyte84 - aš klijavau nuo apačios, tepiau saldainiai lygiai taip pat kaip rodžiau saldainių medžio pamokoj pirmam psl. Girliandos kaip suprantu iš pradžių vyniotos o po to klijuoti saldainiai, saldainius lengva nuimti. Nu butelio puikiai atsiplėšia
saulyte84 - aš klijavau nuo apačios, tepiau saldainiai lygiai taip pat kaip rodžiau saldainių medžio pamokoj pirmam psl. Girliandos kaip suprantu iš pradžių vyniotos o po to klijuoti saldainiai, saldainius lengva nuimti. Nu butelio puikiai atsiplėšia
O klijus reikia deti ant girliandos ar asnt butelio?
Ar imanoma padaryti taip kad saldainiu popiereliai liktu ant butelio, na isvynioji ir suvalgai, papuosimas tada nors yra kuriam laikui
QUOTE(knielita @ 2011 12 19, 17:59)
Vau, didele O medziai tavo kokio aukscio? Itariu irgi nemazi yra
aga nemaža paskutinieji apie 50cm, dažniausiai visada tokie ir būna
Papildyta:
QUOTE(saulyte84 @ 2011 12 19, 18:12)
1.O klijus reikia deti ant girliandos ar asnt butelio?
2. Ar imanoma padaryti taip kad saldainiu popiereliai liktu ant butelio, na isvynioji ir suvalgai, papuosimas tada nors yra kuriam laikui
2. Ar imanoma padaryti taip kad saldainiu popiereliai liktu ant butelio, na isvynioji ir suvalgai, papuosimas tada nors yra kuriam laikui
1. na aš tai tepčiau girliandą.
2. na tai taip ir bus gi, saldainiai nuotraukoje tvirtinti ne ant girliandos o tarpuose po ja. aš dekoravau visą butelį be girliandos, tada saldainių daugiau ir man taip gražiau
QUOTE(Ducky @ 2011 12 19, 18:18)
1. na aš tai tepčiau girliandą.
2. na tai taip ir bus gi, saldainiai nuotraukoje tvirtinti ne ant girliandos o tarpuose po ja. aš dekoravau visą butelį be girliandos, tada saldainių daugiau ir man taip gražiau
1. O tepti reikia istisai ar tik laseliai kas kazkuri taiatstuma?
2. As turiu omenyje jei tvirti saldainiu tokio tipo kaip triufeliai, pvz nebandet tvirtinti is pagrindoo ne virsune? Ar taip nesigauna?
Ducky, eglute tai grazi labai, kiek laiko uztruko, kol padarei?
dar keli darbeliai
dar keli darbeliai
būtų gal ir gražu, jei ne tas saldainių maišymas
QUOTE(saulyte84 @ 2011 12 19, 18:27)
1. O tepti reikia istisai ar tik laseliai kas kazkuri taiatstuma?
2. As turiu omenyje jei tvirti saldainiu tokio tipo kaip triufeliai, pvz nebandet tvirtinti is pagrindoo ne virsune? Ar taip nesigauna?
1. na keliose vietose, kad laikytųsi.
2. aš apie tokius ir šnekėjau. negražiai būtų jei pagrindą tvirtint.
Aš jums siūlau pabandyt nors vieną padaryt, nes tik taip pamatysi kad yra blogai ir ką reik tobulint. Iš pirmo karto niekam nepavyksta tobulai
Papildyta:
QUOTE(Raiduke @ 2011 12 19, 18:31)
Ducky, eglute tai grazi labai, kiek laiko uztruko, kol padarei?
dar keli darbeliai
dar keli darbeliai
dėkui be pagrindo darymo, kažkur apie 2-2,5h. Tie maži saldainiai žiauriai lėtai klijuojasi
medeliai man truputį perkrauti. Per daug čia visko, nors gal kitiems ir patinka taip, daug saldainių įvairių
QUOTE(barbora666 @ 2011 12 19, 19:01)
būtų gal ir gražu, jei ne tas saldainių maišymas
zinau, bet kai yra norinciu is keliu rusiu saldainiu, tai nera kur suktis
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2011 12 19, 19:13)
medeliai man truputį perkrauti. Per daug čia visko, nors gal kitiems ir patinka taip, daug saldainių įvairių
jo su maziukais daugiau darbelio, bet grazu
visokiu iseina.....