Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 11 tema

QUOTE(vilmuke3 @ 2012 03 17, 18:34)
o kaip jus tuo popieriuku apgaubet? nelabai isivaizduoju blush2.gif

ČIA parodyta, kaip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 17 kovo 2012 - 18:15
QUOTE(barbarux @ 2012 03 17, 18:11)
ČIA parodyta, kaip  4u.gif

didelis aciu aciuks.gif
Atsakyti
Mano pirmasis blyniukas wink.gif

user posted image
Atsakyti
Ir ko čia taip tylu? Gal kas Velykinių kokių idėjų turite? smile.gif
Atsakyti
Alacka ir Raaima, medeliai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raaima @ 2012 03 24, 11:05)
Ir ko čia taip tylu? Gal kas Velykinių kokių idėjų turite?  smile.gif

aš padariau keletą kompozicijų iš krokų ir narcizų ir kol kas nieko daugiau neplanuoju smile.gif
Atsakyti
Kaip ir ne ideja velykom, tiesiog mintis. Maciau maximoj sokoladiniu kiausinuku tokiu nedideliu, pamaniau pumpuriukams puikiai tiktu. Tai gal kam pravers wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2012 03 25, 10:55)
aš padariau keletą kompozicijų iš krokų ir narcizų ir kol kas nieko daugiau neplanuoju smile.gif

Pasirodyk su narcizais 4u.gif
Atsakyti
zanike, pirmas blynas man graziai atrodo, lauksiu antro ir trecio blyno biggrin.gif

Ducky, jau narciziukus su krokais maciau FB, na tikrai labai velykiski wub.gif ir vazoniukai super idomus, cia tokius perki ar pati dekoruoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 25 kovo 2012 - 11:48
QUOTE(Raaima @ 2012 03 25, 11:51)
Pasirodyk su narcizais  4u.gif

kažkam kliuvo mano parašas ant nuotraukų, todėl daugiau į šią temą nuotraukų nedėsiu.

QUOTE(vilmuke3 @ 2012 03 25, 12:47)

Ducky, jau narciziukus su krokais maciau FB, na tikrai labai velykiski wub.gif  ir vazoniukai super idomus, cia tokius perki ar pati dekoruoji?

dėkui 4u.gif maximkėj nuroviau vazoniuką, labai man patiko, ir jau iš karto žinojau ką su juo darysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2012 03 25, 13:04)
kažkam kliuvo mano parašas ant nuotraukų, todėl daugiau į šią temą nuotraukų nedėsiu.

Dar ir tokiu bajeriu buna, kad kazkam uzrasas uzkliuna blink.gif ziauru, tada einu i FB ieskoti, gal rasiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2012 03 25, 12:04)
* kažkam kliuvo mano parašas ant nuotraukų, todėl daugiau į šią temą nuotraukų nedėsiu.
** dėkui  4u.gif  maximkėj nuroviau vazoniuką, labai man patiko, ir jau iš karto žinojau ką su juo darysiu  thumbup.gif

* ko tik nebuna doh.gif

** vazoniukas bent man nematytas, nei nepagalvojau, kad maximoj tokiu idomiu galima rast smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 25 kovo 2012 - 12:22