Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 11 tema

QUOTE(jowitukas @ 2012 03 14, 13:34)
Laba diena, vau kaip grazu.. o kaip tas gelytes suraityti..na kaip tikri krokai, labai grazu:)

Dėkui smile.gif
kadangi pati nefotografavau tai įmetu saitą, kad darau panašiai kaip čia tik dedu į žiedą mažiau lapelių 4u.gif
Atsakyti
Mano pirmas bandymas pagaminti vyrišką žaisliuką 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Raima, kaip man tie kroksai patinta thumbup.gif Ir sautuvas neblogai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Ssl @ 2012 03 15, 09:53)
Raima, kaip man tie kroksai patinta  thumbup.gif  Ir sautuvas neblogai atrodo.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raaima @ 2012 03 14, 22:21)
Mano pirmas bandymas pagaminti vyrišką žaisliuką  4u.gif

nu liux thumbup.gif tam, kas mėgsta ginklus, puiki dovana bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2012 03 15, 13:35)
nu liux  thumbup.gif  tam, kas mėgsta ginklus, puiki dovana bus thumbup.gif

Dėkui 4u.gif , čia ir yra kaip tik tokiam, kuris pamišęs dėl ginklų gun_bandana.gif
Atsakyti
Raaima,labai tikrai grazios saldainiu puokstes su poierinem gelem wub.gif sautuvelis irgi labai originalus, dar buvau nemacius smile.gif

QUOTE(Saga 28 @ 2012 03 13, 20:49)
Mano tokie du paprasti nedidukai medukai, mat biudžetas limituotas buvo  biggrin.gif

abudu medeliai simpatingi, skaniai atrodo 4u.gif

o as turiu viena klausima, vis gi kaupiuosi daryt tas popierines geles, bet galvoju dabar o kaip is to ziedo saldaine isiima paskui kai suvalgyt nori? gerai kai saldaine paprasta popieriukas is abieju pusiu atsisuka, o jeigu saldaine triufeline? arba net saldaine ivyniota i kazkokios spalvos popieriuka? g.gif
Atsakyti
Sveikutes, norejau paklaust, ar krepinis popierius tinka tik kur floristikos parduotuvese parduotuvese yra? Maciau pas save parduotuveje Rimi, ar tinka toks? Aciukas.
Atsakyti
QUOTE(EvitaD @ 2012 03 16, 11:33)
Sveikutes, norejau paklaust, ar krepinis popierius tinka tik kur floristikos parduotuvese parduotuvese yra? Maciau pas save parduotuveje Rimi, ar tinka toks? Aciukas.

Tinka visoks.
Aš darau iš visokio, priklauso nuo to kokias gėles ar figūras noriu daryt...
Papildyta:
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 03 15, 18:48)
Raaima,labai tikrai grazios saldainiu puokstes su poierinem gelem wub.gif  sautuvelis irgi labai originalus, dar buvau nemacius smile.gif 
abudu medeliai simpatingi, skaniai atrodo  4u.gif

o as turiu viena klausima, vis gi kaupiuosi daryt tas popierines geles, bet galvoju dabar o kaip is to ziedo saldaine isiima paskui kai suvalgyt nori? gerai kai saldaine paprasta popieriukas is abieju pusiu atsisuka, o jeigu saldaine triufeline? arba net saldaine ivyniota i kazkokios spalvos popieriuka? g.gif

Na išlukštent triufelinius saldainius sunkoka, ypač iš rožės žiedelio smile.gif
Nebent jį gražiai įpjaut ir tada iškrapštyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusrena @ 2012 03 17, 12:43)
Na išlukštent triufelinius saldainius sunkoka, ypač iš rožės žiedelio smile.gif
Nebent jį gražiai įpjaut ir tada iškrapštyt biggrin.gif

todėl saldainių aš neklijuoju rožėse, viduriuke gerai popieriumi apgaubiu, net purtant neišpurtysi 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes! Na ir groziu cia prisiziurejau! Arteja proga-sidabrines vestuves, gal kas turit ideju koki grozi is saldainiu padaryt. Maciau cia laiva dare,bet as tokio nesugebesiu,esu tik sampano buteli saldainiais puosus. Tu gelyciu irgi-man cia aukstasis pilotazas atrodo! O va,kad kazka paprastesnio... g.gif Gal kas turit minciu ar pavyzdeliu. Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2012 03 17, 11:54)
todėl saldainių aš neklijuoju rožėse, viduriuke gerai popieriumi apgaubiu, net purtant neišpurtysi  4u.gif

o kaip jus tuo popieriuku apgaubet? nelabai isivaizduoju blush2.gif

ir esu ankstesnese temose skaicius kad temoje dalyvaudavo ir alytiskiu merginu, gal yra ir dabar is sio krasto, labai noreciau kad pasidalintu kur pigiausia yra visokiu priedu, dekoraciju saldainiu medeliam pirkt? nes kur pasiziuriu tai kainos nemazos visur ir dar pasirinkimas labai minimalus doh.gif
Atsakyti