Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 11 tema

QUOTE(Ducky @ 2012 03 07, 21:38)
roshen šokoladukai būna tik didesnėse IKI parduotuvėse  5lt/100g smile.gif dėl ratų  tai nežinau iš ko tu darei mašinos karkasą, bet esmė tame kad mašinoj gi jie neišsikišę, tiesa? tai va kai aš darausi pagrindą iš visų puikiai žinomo putoplasto, tiek išskobiu pagrindo ratams į vidų mašinos, kiek ratų storis. Plius dar turint omeny kad saldainiai dadeda pločio. Nes dabar tavo ta pirma mašina kaip koks vikšras  blush2.gif  Nežinau kaip čia tiksliau paaiškint, nes nemoku to daryt, bet gal supratai ką turėjau minty  g.gif ratus pjaunu iš to paties putoplasto, traukiu krepiniu popierium ir dar "gumą" darau iš izoliacinės juostos laidams. Daug darbo daug, bet verta  smile.gif

didelis dekui, puikiai supratau ka turejai omenyje, pasistengsiu pasitaisyti sitoj vietoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ssl @ 2012 03 07, 23:10)
Vanesa, matau, kad is Gargzdu esi. Turbut zinai Macuiciuose kur geles urmu pardavineja (medelynas), o antram aukste yra floristikos prekes, ten rasi daug ko. Bet aisku ner superinis pasirinkimas.

O popieriaus ten irgi yra, ar kur kitur perki?
Atsakyti
Vanesa, yra ir popieriaus, bet splavu mazai, as daznai perku is Maximu didziuju, buna, kur popierius dovanu.
Aciu uz patarimus, visaip galvojau del tu skaiciu, bet ji norejo, kad butu uzpaisyta, tai va kas gavos:
user posted image
Ir kuklus tortukas, ner laiko jam skirti doh.gif :
user posted image
Atsakyti
sveikos !! senai buvau pas jus tai dabar turiu didziuli malonuma tiek grozybiu apziureti !! thumbup.gif thumbup.gif !! Gretos padidejusios thumbup.gif thumbup.gif !!
Ssi - nuostabus darbai thumbup.gif
Ducky - Jusu sedevrai tobuli !! thumbup.gif

pasirodau savo vaisiu krepseli :

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas rytas
norėjau paklaust gal kas darėt ar matėt žibučių iš saldainių????? Nes jūs čia visokių gėlyčių pridariusios gal ir jų teko matyt????
Atsakyti
Ssl - labai graži kompozicija wub.gif puikiai išsrendei dilemą su skaičiais thumbup.gif
**sea** - ačiū 4u.gif įspūdingas kašikas su gėrybėm thumbup.gif neatsisakyčiau tokio tikrai laugh.gif
arabele nemačiau žibutės schemos, bet juk visiškai nesunku padaryt, reikia saldainio labai mažiuko geltono, pvz kaip mini eclair anksčiau būdavo prekyboje, ir iš mėlyno popieriaus išsikarpyt žiedlapius ax.gif
Atsakyti
Ssl ir **sea** abieju darbeliai labai man grazus. wub.gif
dabar mane tos geles is popieriaus suzavejo, renku informacija ir bandysiu kazka vyniot ax.gif o jus kai darot tas geles tai is ko koteli padarot?
arabele, as praeitoj lyg temoj esu radus kazkurios merginos ikelta nuoroda i osinkos puslapi, tai ten paeiliuj parodyta keliatas gelyciu variantu kaip daryt. nors zibuciu tai neteko matyt g.gif
Atsakyti
Ssl super puokštė taurėje thumbup.gif
**sea** wau kaip skaniai atrodo krepšelis wub.gif
vilmuke3 na aš taip pat susižavėjus popierinėm gėlėm su saldainiais, ir va dar viena mano puokštytė
user posted image
Atsakyti
Aciu,
Oi kokie skanus vaisiai thumbup.gif
Raima, labai miela puokstyte.
Cia dar keletas geliu variantu:
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ssl: 13 kovo 2012 - 13:05
Ssl dėkui smile.gif
o čia mano Velykinis krepšelis margučiams dėti 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Kiek užsuku čia tai tiek grožių prisižiūriu ... thumbup.gif šaunuolės merginos smile.gif

Mano tokie du paprasti nedidukai medukai, mat biudžetas limituotas buvo biggrin.gif

user posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(Raaima @ 2012 03 13, 21:41)
Ssl dėkui  smile.gif
o čia mano Velykinis krepšelis margučiams dėti  4u.gif
user posted image

Laba diena, vau kaip grazu.. o kaip tas gelytes suraityti..na kaip tikri krokai, labai grazu:)
Atsakyti