Ssl, Narvile ačiū
sveikos. noreciau ir as prisijungti i jusu buri nelabai seniai dar pradejau mokytis daryti saldainiu medelius, tai gi tobulet turiu kur dar labai labai daug bet sis uzsiemimas labai patinka man esu perskaicius kelias temas, tai labai daug visokiu pamokymu suzinojau ir kiek daug visokiausiu darbu prisiziurejau, dziaugiuosi atradus sia tema
pradziai noreciau pasirodyt su vakar padarytu is triufeliniu saldainiu medeliu.
pradziai noreciau pasirodyt su vakar padarytu is triufeliniu saldainiu medeliu.
felija ačiū
vilmuke3 sveika prisijungus prie mūsų dažnam taip būna su saldainiais - vieną kartą pabandęs negali sustot sėkmės tobulėjant
vilmuke3 sveika prisijungus prie mūsų dažnam taip būna su saldainiais - vieną kartą pabandęs negali sustot sėkmės tobulėjant
Ducky ir Ssl, labai faini medeliai
QUOTE(Ducky @ 2012 03 04, 14:16)
aciu tikrai kad pabandzius viena karta sunku sustot o labai gerai, kad yra is kur ir pasimokyt
sakykit, o siam medeliui kokios kritikos ar yra? nes manes viena mergina pparase kad padaryciau ir nese dovanu, pati sake kad patinka, bet vis dabar galvoju kad gal tik taip pasake man, o pagalvojo ka nors kita
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 03 05, 11:19)
aciu tikrai kad pabandzius viena karta sunku sustot o labai gerai, kad yra is kur ir pasimokyt
sakykit, o siam medeliui kokios kritikos ar yra? nes manes viena mergina pparase kad padaryciau ir nese dovanu, pati sake kad patinka, bet vis dabar galvoju kad gal tik taip pasake man, o pagalvojo ka nors kita
na čia skonio reikalas, bet man dekoras tas vienas saldainis (?) ir drugelis nekaip atrodo, bet gal kažkam taip patinka o bendrai tai neblogai, tik nuotrauka prastoka, tai nelabai ten ką ir įžiūrėsi
paieskojau lyg ryskesne nuotrauka
jubilijete tokia siek tiek pedantiska, sake nelabai megsta visokiu pribumbasu, o as kazkaip greit ir nesumasciau ka idet is namie turimu daiktu, kad kukliai ir graziai atrodytu... dabar galvoju gal butu nieko daugiau pridet saldainiu vazonan ir ant virsaus drugeli patubdyt
dabar labai patiko saldaine padaryta geles ziede, reiks nusipirkt popieriaus ir isbandyt savo gabumus
Ducky, jusu tai is vis visi darbai nerealus, FB daznai pasigroziu jusu darbais
jubilijete tokia siek tiek pedantiska, sake nelabai megsta visokiu pribumbasu, o as kazkaip greit ir nesumasciau ka idet is namie turimu daiktu, kad kukliai ir graziai atrodytu... dabar galvoju gal butu nieko daugiau pridet saldainiu vazonan ir ant virsaus drugeli patubdyt
dabar labai patiko saldaine padaryta geles ziede, reiks nusipirkt popieriaus ir isbandyt savo gabumus
Ducky, jusu tai is vis visi darbai nerealus, FB daznai pasigroziu jusu darbais
Labas, uzkretet irmane saldainiu medziais. pasirodyt koklkas negaliu,bet siandien padovanojau viena, tai buvau pagirta tarp moteru
Kritika, mano nuomone: perilgas kotas, vazono spalva niekaip nesurista su galvos spalva. Be piktumu, nesd kai as ikelsiu irgi turesit-galesit-jeigu noresit reikstis
Kritika, mano nuomone: perilgas kotas, vazono spalva niekaip nesurista su galvos spalva. Be piktumu, nesd kai as ikelsiu irgi turesit-galesit-jeigu noresit reikstis
QUOTE(Ducky @ 2012 03 06, 20:25)
O pas mane jau užderėjo braškė karalienė
Braškė superinė koks jos dydis?
QUOTE(Raaima @ 2012 03 06, 20:52)
Braškė superinė koks jos dydis?
ačiū kaip visada nemaža ~1,7kg saldainių suėjo, su koteliu gavos ~45cm ilgio