Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 11 tema

QUOTE(Ducky @ 2012 02 29, 14:33)
Ačiū Raaima  4u.gif

O aš gavau užduotį padaryti pianiną  biggrin.gif

blink.gif wub.gif as be zodziu ax.gif
Atsakyti
Aciu jums.
Puokstes kokios mielos.
Pianinas klasiskas, dar reiktu prie jo kedutes tos tokios apvalios ant triju kojeliu!
Atsakyti
Malonu mergaitės biggrin.gif

Ssl - kėdutė gal ir nieko atrodytų, bet tada jau reikėtų viską montuoti ant pagrindo, juk viena ji nestovės, o aš pagrindo nenoriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2012 02 29, 15:23)
Ssl - kėdutė gal ir nieko atrodytų, bet tada jau reikėtų viską montuoti ant pagrindo, juk viena ji nestovės, o aš pagrindo nenoriu  smile.gif

Gal galima koki permatoma plastika panaudot g.gif bet cia tik mano siaip pamastymai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ssl @ 2012 02 29, 15:40)
Gal  galima koki permatoma plastika panaudot g.gif  bet cia tik mano siaip pamastymai  ax.gif

viskas ok smile.gif idėja gera, gal kitam kartui, jeigu toks bus biggrin.gif
Atsakyti
O jus darote pampersu tortus? Dabar mastau padaryt brolio leliukui, vis suku kaip cia graziau ji padarius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ssl @ 2012 02 29, 17:35)
O jus darote pampersu tortus? Dabar mastau padaryt brolio leliukui, vis suku kaip cia graziau ji padarius g.gif

as esudariusi,labai nesunku,ir dovana praktiska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ssl @ 2012 02 29, 16:35)

dariau kelis, tikrai nesunku o ir tokia gan ispudinga dovana gaunasi ax.gif kazkada seniai rodziau VA
Atsakyti
QUOTE(Ssl @ 2012 02 29, 16:35)

man tai ne torčiukai labai patinka o figūros iš pampersų ir kitokių reikalingų priedų wub.gif http://www.youtube.c...h?v=-XDjrv1F8JE
Atsakyti
Su kalendoriniu pavasariniu visas smile.gif tikiuosi tikrasis irgi ne už kalnų bigsmile.gif ta proga atnešu krepšelį snieguolių smile.gif

user posted image
Atsakyti
Oi kokios snieguoles! Kaip gyvos.
Idomus tie masiniukai tikrai atrodo, reiks pagalvot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2012 03 01, 16:18)
Su kalendoriniu pavasariniu visas  smile.gif  tikiuosi tikrasis irgi ne už kalnų  bigsmile.gif  ta proga atnešu krepšelį snieguolių  smile.gif

Labai gražu bigsmile.gif
Atsakyti