Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 11 tema

Mano šios dienos darbelis:
user posted image
Atsakyti
Puokste gimtadieniui smile.gif
user posted image
Atsakyti
Ssl - nu labai fainai gavos thumbup.gif
Nansy - miela puokštytė, tik aš į tų pagrindinių gėlių viduriukus brangesnius saldainius būčiau dėjus blush2.gif
Atsakyti
Vakar nakties darbas smile.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Sveikos grožių kūrėjos 4u.gif

grožiuosi jūsų visų darbeliais seniai... pribrendau ir aš ką nors sumeistrauti... Tik susidūriau su problema: supratau, kad tas paprastas maximinis krepinis popierius netinka... sad.gif Jis labai plonas ir tikrai taip gražiai nesiformuoja, nesigarbanoja sad.gif Reikia turbūt pirkti spec.floristinį krepinį popierių?
Atsakyti
Laba diena. Sugalvojau sūnui Kaziuko mugei kažką padaryti, kad ir nebrangu būtų, ir darbas rankų :ax Taigi, pabandžiau vakar, ir žiūriu gal ir gaunasi visai rolleyes.gif Šiandien jau porą puokštyčių sumeistravau ax.gif
user posted image
Tik nupaveiksluoti nesigauna unsure.gif Neturėjus dar reikalų aš su popierinėm gėlėm unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 17 vasario 2012 - 12:05
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 02 17, 12:04)

Gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2012 02 17, 13:12)

Ačiū biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Su gėlių fotografavimu iš ties problematiška, todėl aš kompozicijas stengiuosi fotografuoti tik dienos šviesoje be blico...

zaliaake25 - puikus dekoras thumbup.gif
Žvaigždėta* - sveika prisijungus prie mūsų būrio drinks_cheers.gif graži kompozicija thumbup.gif

O aš pratęsiu gėlių temą su vestuvine puokšte smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 17 vasario 2012 - 17:24
QUOTE(Ducky @ 2012 02 17, 17:23)

Žvaigždėta* - sveika prisijungus prie mūsų būrio  drinks_cheers.gif  graži kompozicija  thumbup.gif
]

Nežinau, džiaugtis čia ar verkt, kad prie jūsų prisijungiau lotuliukas.gif Baisiai užkrečiami tie dalykai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ducky superinis darbelis! bigsmile.gif kaip grazu, sakes.. ax.gif
Atsakyti
Ačiū Nansy 4u.gif

Gal saldainių arbatos? laugh.gif
user posted image
Atsakyti