Mano šios dienos darbelis:
Ssl - nu labai fainai gavos
Nansy - miela puokštytė, tik aš į tų pagrindinių gėlių viduriukus brangesnius saldainius būčiau dėjus
Nansy - miela puokštytė, tik aš į tų pagrindinių gėlių viduriukus brangesnius saldainius būčiau dėjus
Sveikos grožių kūrėjos
grožiuosi jūsų visų darbeliais seniai... pribrendau ir aš ką nors sumeistrauti... Tik susidūriau su problema: supratau, kad tas paprastas maximinis krepinis popierius netinka... Jis labai plonas ir tikrai taip gražiai nesiformuoja, nesigarbanoja Reikia turbūt pirkti spec.floristinį krepinį popierių?
grožiuosi jūsų visų darbeliais seniai... pribrendau ir aš ką nors sumeistrauti... Tik susidūriau su problema: supratau, kad tas paprastas maximinis krepinis popierius netinka... Jis labai plonas ir tikrai taip gražiai nesiformuoja, nesigarbanoja Reikia turbūt pirkti spec.floristinį krepinį popierių?
Laba diena. Sugalvojau sūnui Kaziuko mugei kažką padaryti, kad ir nebrangu būtų, ir darbas rankų :ax Taigi, pabandžiau vakar, ir žiūriu gal ir gaunasi visai Šiandien jau porą puokštyčių sumeistravau
Tik nupaveiksluoti nesigauna Neturėjus dar reikalų aš su popierinėm gėlėm
Tik nupaveiksluoti nesigauna Neturėjus dar reikalų aš su popierinėm gėlėm
QUOTE(Ducky @ 2012 02 17, 17:23)
Nežinau, džiaugtis čia ar verkt, kad prie jūsų prisijungiau Baisiai užkrečiami tie dalykai
Ducky superinis darbelis! kaip grazu, sakes..