Sveikos mergaites
Oi Dievuleliau kokius grozius Jus gaminat Pasakiskai grazu viskas susizavejau
Noreciau irgi pabandyti Tik vat klausimas iskilo-o kokius Jus klijus naudojat,kad prilipint saldainiukus???
QUOTE(* viva* @ 2012 02 09, 12:55)
Sveikos mergaites
Noreciau irgi pabandyti Tik vat klausimas iskilo-o kokius Jus klijus naudojat,kad prilipint saldainiukus???
karstus
atsiversk pirma puslapi ir paskaityk
Ne nu Ducky tu pavarai nerealus darbai va cia tai auksaranke
knielita nu jau tas antras saldainiu medelis kur su dviem galvom nu tai kazkokia pasaka tooooks grazus kad negaliu atsiziureti kas cia per saldainiai? grazi spalva o skanus jie?
Sveikutes darbstuoles,visu jusu darbeliai pasakiski,as vis noriu pradeti kazka gaminti,bet neturiu pakankamai reikiamu medziagu...gal kas esate pirkusios is sitos pardeshttp://www.progai.lt/?cia internetine.man reikia to krepinio popieriaus su juostelemis,nes pas mus provincijoje jo nera jauciu
QUOTE(Ssl @ 2012 02 09, 23:58)
Ducky, ir kada tu speji tiek groziu pridaryt
Kadangi mano kriksto sunus futbolistas, tai nutariau padaryt prie dovanos
Dariau ir medeli is rafaelo, bet pritrukau, tai tik savaitgali pabaigsiu
Kadangi mano kriksto sunus futbolistas, tai nutariau padaryt prie dovanos
Dariau ir medeli is rafaelo, bet pritrukau, tai tik savaitgali pabaigsiu
spėju kol kas dar graži kompozicija tarp kitko ir man futbolo kamuolys kitais savaitei yra, užsiprašė labai didelio, net didesnio nei dariau pirmą kartą
Merginos iki nuo siandien ferrero akcija ir normali nei 10 lt nekainuoja 16 saldainiu
Aciu Ducky, kaip pirmas, sunkiai jis man formavosi. Kazkoks kiausinis pirma kart gavos
Dar turiu klausima. Kokius saldainius dedi i tuos rutuliukus?
QUOTE(Ssl @ 2012 02 11, 12:20)
Aciu Ducky, kaip pirmas, sunkiai jis man formavosi. Kazkoks kiausinis pirma kart gavos
o kaip su pagrindą darei? aš tai naudojau kaip visada putoplasto rutulį ir į jį smaigstau saldainius. Šiandien kaip tik dariau kamuolį iš 2,5kg, bet dar kiekvieną saldainį vyniojau atskirai į krepinį popierių, nes manęs netenkina tie užrašai ant nugarėlių O saldainius uogytėm užsipirkau dar po kalėdų. buvo tokie rimi su kalėdiniais piešinukais rutuliukai brangūs, po to nupigino, o tada nusipirkau kelis šimtus gramų ir puikiai man tarnauja uogoms
Va dar jums mašiną parodysiu mersų gerbėjui iš 2,5kg saldainių
Koks mersas fainas!
Matai o man nedasuto naudot putplasti, as paprastai viena su kitu klijavau O del tu rutuliuku reiks ir man paieskot ka panasaus
Manes paprase padaryt daktares 50-eciui ka nors, Ducky, jei pasinaudosiu tavo ideja, buteli aprengti, nesupyksi?
O cia sios dienos valentino nuotaikos
QUOTE(Ducky @ 2012 02 11, 14:54)
o kaip su pagrindą darei? aš tai naudojau kaip visada putoplasto rutulį ir į jį smaigstau saldainius.
Matai o man nedasuto naudot putplasti, as paprastai viena su kitu klijavau O del tu rutuliuku reiks ir man paieskot ka panasaus
Manes paprase padaryt daktares 50-eciui ka nors, Ducky, jei pasinaudosiu tavo ideja, buteli aprengti, nesupyksi?
QUOTE(Ssl @ 2012 02 11, 23:45)
Koks mersas fainas!
o kodėl turėčiau ? laukiam pasirodant
Man labiausiai patiko iš kavos pupelių medelis tik gal tos gėlės nebūčiau dėjus ant širdelės pačios, nes pasiglemžia visą dėmesį
Aciu bet, kad be to geles is vis ta sirdute nesiziurejo tokia plika atrode baisiai, ir kaspina bandziau det, vistiek ne kas, o kai pridejau siaip paziurejimui ta gelyte, ji puikiai mano nuoziura pasirode.
Beje, jei kam bus aktualu, as ta sirdute maximoj pirkau, ale tokia pakabinama.
Beje, jei kam bus aktualu, as ta sirdute maximoj pirkau, ale tokia pakabinama.