Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 11 tema

QUOTE(Narvile @ 2012 02 07, 11:14)
Labai gražu  bigsmile.gif o kas viduryje ar saldi širdelė?

Ačiū. aciuks.gif
Viduryje širdutė ne saldi smile.gif

knielita gražu... labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga 28: 07 vasario 2012 - 15:15
Man labai tas medukas su sirdele viduryje istrigo kur saldainiukai kaip saule spinduliukai apklijuoti. Super. Is ko sirdute padaryta ar imta pirktine kokia? Ir kaip pritvirtinti tokie prie kamieno?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pana: 07 vasario 2012 - 15:37
QUOTE(sena pana @ 2012 02 07, 17:36)
Man labai tas medukas su sirdele viduryje istrigo kur saldainiukai kaip saule spinduliukai apklijuoti. Super. Is ko sirdute padaryta ar imta pirktine kokia? Ir kaip pritvirtinti tokie prie kamieno?

Širdutė iš putplasčio, apsukta folija ir ant viršaus uždėtas raudonas permatomas celofanas. O kamienas įsmeigtas į širdutę.
Atsakyti
QUOTE(Saga 28 @ 2012 02 07, 15:41)
Širdutė iš putplasčio, apsukta folija ir ant viršaus uždėtas raudonas permatomas celofanas. O kamienas įsmeigtas į širdutę.

Aciu, manau pabandysiu ir as toki padaryti, labai patiko. Tik baisu kad pirmas blynas neprisviltu blush2.gif
Atsakyti
O kodel as Sagos darbeliu nematau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ssl @ 2012 02 07, 18:31)
O kodel as Sagos darbeliu nematau  verysad.gif

Nesuprantu, kodėl nematai, gal matysi per čia

Dvi paskutinės... smile.gif
Atsakyti
Jaučiasi mūsų namučiuose, kad valentino diena artėja wub.gif
Saga 28 - mielos kompozicijos wub.gif
knielita žinok vyrai visuomet reiklesni, tą jau seniai pastebėjau rolleyes.gif bet žinok kaip miela, kai vyras savo moterį nori nustebinti - šaunu gi thumbup.gif bet kokiu atveju labai gražios bus dovanėlės wub.gif

Ssl ačiū bigsmile.gif na aš šiek tiek kitaip dariau nei tu. Visų pirma užsigeidžiau, kad butelis ne paprastai gulėtų, o būtų tokiam kaip lovelyje. Todėl pagrindas ten kur butelis yra - putoplastas, o šonai - tvirtas kartonas. Ratai tradiciškai putoplastas cool.gif

O aš irgi jau ruošiuosi meilės dienai, štai keletas paprastučių darbelių, o dabar dirbu prie laivo šiai progai wub.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Saga, tikrai verta buvo paveizet, labai grazios sirdeles. thumbup.gif
Ducky ir tu vadini paprastuciais. Ziauriai grazus, ideja pasiskolinsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2012 02 02, 16:16)
Raaima miela puokštytė, šimtą kart praktiškiau nei gyvos gėlės  thumbup.gif

O aš labai ilgai norėjau padaryti senovinį automobilį ir pagaliau pasitaikė proga, taigi rodausi  smile.gif

user posted image

jau grazu kaip thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ssl, ^^Taupi mamyte^^ labai malonu wub.gif

na o aš su žadėtu meilės laivu vasario 14d wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2012 02 08, 18:10)
na o aš su žadėtu meilės laivu vasario 14d  wub.gif

WAU thumbup.gif
Atsakyti
Pasakiskai laivas atrodo!