labai ačiū mielosios iš tiesų nemažai laiko pareikalavo, gal net gi ilgiau nei laivą dariau
Sveikos merginos, kaip visada visu darbeliai nuostabus O cia mano saldainiu puokste, 50 ziedu, dovanojau anytai jubiliejaus proga
Uploaded with ImageShack.us
QUOTE(pilarasal @ 2012 02 03, 18:40)
Sveikos merginos, kaip visada visu darbeliai nuostabus O cia mano saldainiu puokste, 50 ziedu, dovanojau anytai jubiliejaus proga
Na šaunu. O kotelius irgi pati darėte?
Ispudingo dydzio puokstyte
įspūdinga
Taip viska pati dariau, aciu uz pagyras
QUOTE(Saga 28 @ 2012 02 05, 15:04)
Labai gražu o kas viduryje ar saldi širdelė?
Masiniuks tikrai grazus ir labai gerai zinau, kad vyrams padaro gera ispudi tokios dovanos. O koks signalas fainas Beje, Ducky is ko karkasa ir padangas darei?
As kai dariau masiniuka, padariau pamokele, gal kam prireiks My Webpage
Labai grazi raudonu roziu ir kroksu puokstes.
O sirduciu as nematau
O sirduciu as nematau
Sveikos,
Darbai visu superiniai. Ducky, kaip visuomet pagarba
Pas mane irgi sezonas pries valentina prasidejo, tik siais metais vyrukai savo sirdziu damoms renka medelius. Bet labai atsakingai vertina, praso keisti, koreguoti. Zodziu pirma karta tiek vyruku susidomejo ir visi labai reiklus buvo, kol radom kas tinka ir patinka
Darbai visu superiniai. Ducky, kaip visuomet pagarba
Pas mane irgi sezonas pries valentina prasidejo, tik siais metais vyrukai savo sirdziu damoms renka medelius. Bet labai atsakingai vertina, praso keisti, koreguoti. Zodziu pirma karta tiek vyruku susidomejo ir visi labai reiklus buvo, kol radom kas tinka ir patinka
QUOTE(Ssl @ 2012 02 07, 11:51)
Masiniuks tikrai grazus ir labai gerai zinau, kad vyrams padaro gera ispudi tokios dovanos. O koks signalas fainas Beje, Ducky is ko karkasa ir padangas darei?
O sirduciu as nematau
O sirduciu as nematau
Labai ačiū už pamokėlę.