Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 11 tema

QUOTE(skyler @ 2011 12 16, 00:08)
super... labai norėčiau tokią dovaną gauti biggrin.gif (na, gal su kitokia arbata) smile.gif)

ačiū
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2011 12 16, 01:36)
Ech, kokios jūs darbščios... kruopščios...
Jolagra, voveraitės klijuotos tiesiai ant butelio ar butelis vyniotas popieriumi? Nesu tikra, ar ant stiklo klijai gerai limpa unsure.gif

Taip klijuoju tiesiai ant butelio, kuo puikiausiai limpa. Tik vieną vienintelį kartą teko pašiaušti šampano etiketę (nepamenu kokio), nes buvo matyt vaškuota, nelipo. Bet ant etiketės.

Nuostabus medelis su Ferrero 4u.gif
Atsakyti
Saga, dėkoju už išsamę pamokėlę mirksiukas.gif
Ducky, tikrai gigantiškai panaudojai rafaelos lotuliukas.gif gražu, kaip visada.
Žaliaake, nuostabi dovanėlė, man labai patinka medeliai iš šių saldainių, gražu bigsmile.gif
Jolagra, dovanos thumbup.gif
Atsakyti
Jolagra - fainos rogutės thumbup.gif
zaliaake25 - puiki dovanėlė thumbup.gif
Narvile - dėkoju smile.gif

ai dar šiek tiek mano patirties su buteliais. Kai klijavau tuos raudonus ir mėlynus (anoj temoj rodžiau), tie popieriukai labai nedėkingi buvo, labai nelipo prie butelio. O pasirodo todėl nelipo, nes keletą dekoravau sėdėdama prie lango, o nuo lango vis vien eina šiokia tokia drėgmė, kuri nusėda ant butelio. Todėl man ir nelipo doh.gif ot nervų susigadinau su jais: visi normaliai susiklijavo o kiti nelipo, o čia pasirodo toks menkniekis...

Dar pora medžių smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 12 16, 10:19)
ai dar šiek tiek mano patirties su buteliais. Kai klijavau tuos raudonus ir mėlynus (anoj temoj rodžiau), tie popieriukai labai nedėkingi buvo, labai nelipo prie butelio. O pasirodo todėl nelipo, nes keletą dekoravau sėdėdama prie lango, o nuo lango vis vien eina šiokia tokia drėgmė, kuri nusėda ant butelio. Todėl man ir nelipo  doh.gif ot nervų susigadinau  su jais: visi normaliai susiklijavo o kiti nelipo, o čia pasirodo toks menkniekis...
Dar pora medžių  smile.gif

Ducky nu nerealus tavo darbai wub.gif vienas uz kita grazesni wub.gif Noriu paklausti apie darbeli kur idejai praeitoje temoje, burbulas is siulu. Kiap tau gavosi tas burbulas toks apvalus? As neperseniausiau dariau tuos burbulus nu man jie dziudami issikraipo doh.gif dariau kelis ir visi susirauksleje gaunasi. Kazin ka as darau netaip g.gif Gal per daug kliju, nes man jie dziustant nutysta... o gal as mazai tesuverziu? O kaip tu ta burbula dziovinai?
Atsakyti
QUOTE(Matrioske @ 2011 12 16, 13:26)
Ducky nu nerealus tavo darbai  wub.gif vienas uz kita grazesni  wub.gif Noriu paklausti apie darbeli kur idejai praeitoje temoje, burbulas is siulu. Kiap tau gavosi tas burbulas toks apvalus? As neperseniausiau dariau tuos burbulus nu man jie dziudami issikraipo  doh.gif dariau kelis ir visi susirauksleje gaunasi. Kazin ka as darau netaip  g.gif Gal per daug kliju, nes man jie dziustant nutysta... o gal as mazai tesuverziu? O kaip tu ta burbula dziovinai?

dėkui labai 4u.gif žinok aš pati nesuvokiu kaip man iš pirmo karto gavos idealiai, nesitikėjau kad iš viso kas nors gausis. Lipalo neskiedžiau, grynai merkiau į jį siūlą ir vyniojau belenkaip, neveržiau g.gif o džiovinau padėjus ant plėvelės, nieko ypatingo. nesuprantu kodėl galiojo nesigaut g.gif man gavos toks kietas kietas. Visiškai nesideformavo smile.gif
Atsakyti
Kalėdinis gausybės ragas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Ruošiu dovanas Kalėdoms
user posted image
Atsakyti
na mergaites ir kurybingos jus bigsmile.gif
o jau ideju thumbup.gif viena uz kita idomesniu bigsmile.gif

pasicekavinus i jus darbus gi galvoju padarysiu ir as auksine zuvele cool.gif
dirbau dirbau,parodau bernam -klausiu i ka panasu ax.gif
vienas sako-mutantas kazkoks doh.gif
kitas -vienaragis guli blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai jau jumiem nerodysiu tos pabaisos cool.gif

bet galgi sampano butelkos lengviau aprengt
xaos-nuostabios egles,
o jau gausybes ragas ir bumbulas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na jus cia merginos ir pasidarbavot,visu nuostabus darbeliai thumbup.gif
Na o del burbulo,tai ir man teko siek tiek pavarkti,is 5karto isejo ir supratau kame beda,kad man jie nesustingsta kietai,o beda buvo siulai,pasirinkau nestorus mezginio siulus ir man nesigaudavo,tada nusprendziau pasirinkti siuvinejimo siulus,na gavosi idealiai,ir sukietejo ir apvalus gavosi.Tai va biggrin.gif .Padariusi burbula,pakabindavau ji dziuti taip, kad niekur nesiliestu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virgilija157 @ 2011 12 17, 14:17)
Na jus cia merginos ir pasidarbavot,visu nuostabus darbeliai thumbup.gif
Na o del burbulo,tai ir man teko siek tiek pavarkti,is 5karto isejo ir supratau kame beda,kad man jie nesustingsta kietai,o beda buvo siulai,pasirinkau nestorus mezginio siulus ir man nesigaudavo,tada nusprendziau pasirinkti siuvinejimo siulus,na gavosi idealiai,ir sukietejo ir apvalus gavosi.Tai va  biggrin.gif .Padariusi burbula,pakabindavau ji dziuti taip, kad niekur nesiliestu. biggrin.gif

jei kas prisimenate irisas siūlai tokie būdavo, dar ir dabar kakur jų yra pirkti - idealu burbulams 4u.gif
Atsakyti
dar vienas sventinis smile.gif
user posted image
Atsakyti