Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 11 tema

Labai grazus tas narvelis su paukstuku,bandysiu ka nors panasaus biggrin.gif .Aisku man taip neiseis,nes geliu nemoku daryti biggrin.gif .
Atsakyti
labai grazus paskutinieji darbeliai wub.gif
Atsakyti
Raima, grazus tas minukas.
Ducky, narvelis tavo labai svelnus atrodo! Ir kitos puokstikes nuostabios!
Atsakyti
QUOTE(Ssl @ 2012 01 16, 22:31)
Raiima, labai grazios spalvos ir kroksai kokie  thumbup.gif  O tu geltonu gelyciu vidus cia saldainiai matos?
eglute61, labai sunku pamatyt tavo grozi g.gif Gelytes graziai suktos.
Cia mano siandienos darbas- uzsakymas:
user posted image

kaip padarot tas tokias dezutes su buteliu? ax.gif
Atsakyti
virgilija157 - lauksim ir tavojo narvelio bigsmile.gif
Sunflowers, Ssl dėkui labai blush-anim-cl.gif

Nansy - aš tai dariau iš putoplasto... tiesiog išpjoviau du skirtingo dydžio apskritimus ir padariau vietą buteliui rolleyes.gif
Atsakyti
labas rytas..
labai grazus visu darbeliai...o kazkaip po nauju dar naujam darbeliui laiko neturiu...bet tikiuosi greit jo atsiras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2012 01 22, 12:34)
virgilija157 - lauksim ir tavojo narvelio  bigsmile.gif
Sunflowers, Ssl dėkui labai  blush-anim-cl.gif

Nansy - aš tai dariau iš putoplasto... tiesiog išpjoviau du skirtingo dydžio apskritimus ir padariau vietą buteliui  rolleyes.gif

Tu taip kai parasai, atrodo taaaaip lengva bigsmile.gif biggrin.gif nors jauciu vargciau savaite g.gif Ducky, tu gal tokie dalykam turi formeles kur formuoji viska is putoplasto? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2012 01 22, 21:52)
Tu taip kai parasai, atrodo taaaaip lengva  bigsmile.gif  biggrin.gif  nors jauciu vargciau savaite  g.gif  Ducky, tu gal tokie dalykam turi formeles kur formuoji viska is putoplasto?  smile.gif

jokių formelių aš neturiu biggrin.gif o visai neblogai būtų, nereiktų tiek vargti laugh.gif čia grynai su skriestuvo pagalba dariau "tortuką". Apsibrėži kokio tau reik dydžio, išsipjauni ir turi tortą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2012 01 22, 23:35)
jokių formelių aš neturiu  biggrin.gif o visai neblogai būtų, nereiktų tiek vargti laugh.gif  čia grynai su skriestuvo pagalba  dariau "tortuką". Apsibrėži kokio tau reik dydžio, išsipjauni ir turi tortą  biggrin.gif

biggrin.gif lengva parašyti biggrin.gif . Aš irgi taip darau, bet dar yra menas išpjauti ne tik apvaliai, bet ir statmenai, kad nebūtų viena pusė mažesnė už kitą, todėl formelės ta prasme būtu idealu. Rusės naudoja kitokią medžiagą, apšiltinimui skirtą, bet ne putoplastą, gaila, pas mus dar tokio neparduoda, pas jas rusiškai penopleksas vadinasi...
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2012 01 22, 23:44)
biggrin.gif lengva parašyti  biggrin.gif . Aš irgi taip darau, bet dar yra menas išpjauti ne tik apvaliai, bet ir statmenai, kad nebūtų viena pusė mažesnė už kitą, todėl formelės ta prasme būtu idealu. Rusės naudoja kitokią medžiagą, apšiltinimui skirtą, bet ne putoplastą, gaila, pas mus dar tokio neparduoda, pas jas rusiškai penopleksas vadinasi...

ieškojau jo kažkada, tai žinok parduoda, tik blokais, o bloko kaina įspūdinga 350lt., nors gal ir po lapą parduotų g.gif reiktų užvažiuot paklaust, bet kuo jis man nepatinka, kad jis plonas, taigi jeigu reiktų ko nors storesnio, reiktų klijuot, o tai iš karto nepatogu schmoll.gif todėl aš lieku prie savo putoplasto biggrin.gif
Atsakyti
Per tiek laiko dar nesu dariusi medžio ir Pupa saldainių g.gif reikėjo šią klaidą ištaisyti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Ducky, pasaka kokios spalvos thumbup.gif
QUOTE(Ducky @ 2012 01 22, 11:34)
Nansy - aš tai dariau iš putoplasto... tiesiog išpjoviau du skirtingo dydžio apskritimus ir padariau vietą buteliui  rolleyes.gif

Manoji "technologija"tokia pati, tik as esu is kartono issipjovus sablonus ir juos naudoju. O sablonams pasidaryt pasitarnavo skirtingu dydziu lekstes.

QUOTE(barbarux @ 2012 01 22, 23:44)
Rusės naudoja kitokią medžiagą, apšiltinimui skirtą, bet ne putoplastą, gaila, pas mus dar tokio neparduoda, pas jas rusiškai penopleksas vadinasi...

QUOTE(Ducky @ 2012 01 23, 09:10)
ieškojau jo kažkada, tai žinok parduoda, tik blokais, o bloko kaina įspūdinga 350lt.,

As butent ji ir naudoju, perku lakstais Senukuose, yra 5cm ir 3cm. Klijuot ji reikia jei koki laiva noris pasidaryt ar dar ka mandresnio, bet vargo su juo maziau ir pjaunas geriau r lygiau. As galvojau, kad jus ji ir naudojat g.gif
Atsakyti