Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 11 tema

Labai ačiū. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ssl @ 2012 01 18, 20:53)

Dar šitą pridėčiau
My Webpage
Atsakyti
Kaip as praziurejau tas grazias saulegrazas thumbup.gif
Atsakyti
Kraft, Sunflowers, Ssl dėkui labai happy.gif

Atsakyti
Ducky saulegrazos tikrai liux thumbup.gif ir as tokias noreciau pasigaminti, tik dar nelabai isikertu kaip jos daromos g.gif
na o cia dar viena mano mini puokstyte 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Raaima - ačiū smile.gif ir tavo miela puokštytė smile.gif o mane irgi patraukė ant violetinės spalvos šiemet wub.gif gaila pirmąją puokštę nesigavo nufotografuoti prie dienos šviesos, tai spalvos visiškai netokios kokios realybėje doh.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
na iki tavuju superiniu tai man dar toli 4u.gif
Atsakyti
Nuostabios puokstes merginos,ypac Ducky paukstelis narvelije.super thumbup.gif .Tik vienas klausimas,tame darbelyje kur yra paukstelis ir ten yra gelytes kaip orhidejos,ar ten tavo darytos is popieriaus ar pirktines dirbtines?
Atsakyti
Raaima ačiū už įvertinimą wub.gif
virgilija157 - dėkui smile.gif ten pirktinės dirbtinės orchidėjos, pirkau vokiškoj pardėj už šakelę 7lt doh.gif bet už tai kaip gyvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2012 01 20, 18:57)
Raaima ačiū už įvertinimą  wub.gif
virgilija157 - dėkui  smile.gif  ten pirktinės dirbtinės orchidėjos, pirkau vokiškoj pardėj už šakelę 7lt  doh.gif  bet už tai kaip gyvos  wub.gif

Man tai ta ruda su kava wub.gif
tai vis tik,kur gauti nupirkti tos spalvotos folijos? Gal kas žino Šiauliuose kur yra? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 20 sausio 2012 - 18:25
QUOTE(barbarux @ 2012 01 20, 19:22)
Man tai ta ruda  wub.gif
tai vis tik,kur gauti nupirkti tos spalvotos folijos? Gal kas žino Šiauliuose kur yra? 4u.gif

dėkui bigsmile.gif ji kvepia kava wub.gif sumąsčiau maišiuką pasikabinti ir mašinoj, iš ties geras gaiviklis thumbup.gif
O dėl folijos, tai jeigu Šiauliuose yra Shetelig parduotuvė, tai ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2012 01 20, 19:29)
dėkui  bigsmile.gif  ji kvepia kava  wub.gif  sumąsčiau maišiuką pasikabinti ir mašinoj, iš ties geras gaiviklis  thumbup.gif
O dėl folijos, tai jeigu Šiauliuose yra Shetelig parduotuvė, tai ten smile.gif

negirdėta...
Atsakyti