Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 11 tema

Na va ir mano pirmas siu metu darbelis Jusu teismui 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos auksarankes, noreciau ir as prisijungti i jusu buri ir pabendrauti mums idomia tema. smile.gif Stai mano paskutiniai darbeliai:
user posted image[/IMG]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute61: 16 sausio 2012 - 17:06
QUOTE(Raaima @ 2012 01 16, 17:32)
Na va ir mano pirmas siu metu darbelis Jusu teismui  4u.gif

kaip grazu wub.gif o jau spalvu grozis wub.gif 4u.gif

QUOTE(eglute61 @ 2012 01 16, 17:57)
Sveikos auksarankes, noreciau ir as prisijungti i jusu buri ir pabendrauti mums idomia tema. smile.gif Stai mano paskutiniai darbeliai:
user posted image[/IMG]

as nzn ar man cia vienai nerode tavo foto g.gif schmoll.gif
todel parodysiu jei nieko pries is naujo
user posted image

grazus darbelis tik foto nelabai aiski g.gif

dabar matau kame klaida padarei kad foto nerodo, kai dedi nuotraukos linka tam atskiram langelyje tai reik istrinti ta pradzia http.... ir tada pastinti savo linka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute61 @ 2012 01 16, 17:57)
Sveikos auksarankes, noreciau ir as prisijungti i jusu buri ir pabendrauti mums idomia tema. smile.gif

sveika prisijungusi, grazus darbelis smile.gif

kaip grazu wub.gif o jau spalvu grozis wub.gif 4u.gif

dekui, dievinu sita palvu derinuka 4u.gif
na o cia kroku bandymas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Raiima, labai grazios spalvos ir kroksai kokie thumbup.gif O tu geltonu gelyciu vidus cia saldainiai matos?
eglute61, labai sunku pamatyt tavo grozi g.gif Gelytes graziai suktos.
Cia mano siandienos darbas- uzsakymas:
user posted image
Atsakyti
Kotais visus ant butelių patraukė hihihi.gif

Raaima - gražiai sugalvota thumbup.gif
Ssl - labai gražu, man irgi patiko tos spalvytės, kai dekoravau butelį su natom, šią savaitę vėl gi jas naudosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ssl @ 2012 01 16, 21:31)
Raiima, labai grazios spalvos ir kroksai kokie  thumbup.gif  O tu geltonu gelyciu vidus cia saldainiai matos?

Dekui, jo visu gelyciu viduje saldainiai 4u.gif Na o taviskiai darbai tai kaip ir Ducky superiniai thumbup.gif
Raaima - gražiai sugalvota thumbup.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Aciu, man uzsakymas barmenui buvo, tai issirinko torta.
Ducky, isduok paslapti su kuom pjaustai putplasti? Suplukau kol vidu ispjoviau su peiliu siandien doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ssl @ 2012 01 16, 22:57)
Aciu, man uzsakymas barmenui buvo, tai issirinko torta.
Ducky, isduok paslapti su kuom pjaustai putplasti? Suplukau kol vidu ispjoviau su peiliu siandien  doh.gif

irgi peiliu ax.gif
Atsakyti
labai originalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2012 01 16, 23:15)
irgi peiliu  ax.gif

As metalo pjukiliuku bandziau ir elektriniu, kur MB laminata pjove. Nieko man nesigavo schmoll.gif Bet kiek nuo ju buna siuksliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ssl @ 2012 01 16, 23:37)
As metalo pjukiliuku bandziau ir elektriniu, kur MB laminata pjove. Nieko man nesigavo  schmoll.gif  Bet kiek nuo ju buna siuksliu  doh.gif

aš niekad kitkuo nebandžiau kaip tik aštriu peiliuku g.gif jooo šiukšlių būna į valias, todėl dirbu su juo ne namie o tėčio dirbtuvėse, apsišiukšlinu nuo galvos iki kojų biggrin.gif neįsivaizduoju kaip reiktų jį namuose pjaustyt pastoviai unsure.gif
Atsakyti