Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 11 tema

QUOTE(Ssl @ 2012 01 14, 13:36)
Aciu uz smagu priemima  drinks_cheers.gif
Musu pirsliui melagiui gimtadienio proga, jis megsta muzika ir yra didelis smalyzius.

šauniai sugalvota patefoną dovanot thumbup.gif
Atsakyti
Gal zinot kokiu brangiu ir skaniu saldainiu? ax.gif bei kur ju galetu isigyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2012 01 14, 15:26)
Gal zinot kokiu brangiu ir skaniu saldainiu?  ax.gif  bei kur ju galetu isigyti  g.gif

o ką reiškia brangūs pagal tave? Man pvz brangūs prasideda nuo 30lt/kg ax.gif tai pvz galėtų būti laimos saldainiai tokie tokie po 30lt/kg IKI parduotuvėj. Taip pat Vilnius nors jie 40lt/kg neverti, sostinė, o šeip visi dėžutėse kad ir Ferrero rosher ar Geisha yra brangūs jei naudojant juos medžiui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2012 01 14, 16:45)
o ką reiškia brangūs pagal tave?  Man pvz brangūs prasideda nuo 30lt/kg  ax.gif  tai pvz galėtų būti laimos saldainiai tokie tokie po 30lt/kg IKI parduotuvėj. Taip pat Vilnius nors jie 40lt/kg neverti, sostinė, o šeip visi dėžutėse kad ir Ferrero rosher ar Geisha yra brangūs jei naudojant juos medžiui  smile.gif

na man tai jau brangus taip nuo 30lt smile.gif maciau siandien sostines 49lt doh.gif doh.gif bet kad ju net isvaizda lyg ir neprilygsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2012 01 14, 17:03)
na man tai jau brangus taip nuo 30lt smile.gif maciau siandien sostines 49lt  doh.gif  doh.gif  bet kad ju net isvaizda lyg ir neprilygsta  doh.gif

sostinė po 49? blink.gif jie ką visai iš medžio iškrito su tokiom kainom biggrin.gif gi neseniai tik po 40lt mačiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2012 01 14, 19:54)
sostinė po 49?  blink.gif  jie ką visai iš medžio iškrito su tokiom kainom  biggrin.gif gi neseniai tik po 40lt mačiau  blink.gif

Agha, siandien maximoje maciau 49lt biggrin.gif biggrin.gif esi ragavus ju? biggrin.gif radau kazkokiu uzsienietisku IKI gana brangiu g.gif bet dar reiktu pasizvalgyti turbut daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2012 01 14, 21:16)
Agha, siandien maximoje maciau 49lt  biggrin.gif  biggrin.gif  esi ragavus ju?  biggrin.gif  radau kazkokiu uzsienietisku IKI gana brangiu  g.gif  bet dar reiktu pasizvalgyti turbut daugiau  g.gif

esu su likeriu jie. Skanūs aišku, bet ragavus ir skanesnių smile.gif čia tai vazai ieškai?
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2012 01 14, 23:52)
esu su likeriu jie. Skanūs aišku, bet ragavus ir skanesnių  smile.gif  čia tai vazai ieškai?

Taigi, as juos prisnekinau kad medi dovanot atskirai smile.gif bet prasidejo kitokie imantrumai doh.gif biggrin.gif planuoju megint daryt su tom nusileidusiom sakom, kur cia kazkada buvai imetusi savo pavyzdziu ax.gif sunkiai su jom daryti? laikosi viskas? ir virsuje oaze dejai ar kazka kita? smile.gif
Atsakyti
Labai visu grazus darbeliai,saunuoles.
Ssl-sveika atvykusi i musu kuklu,saunu ir talentingu merginu kampeli 4u.gif .Tavo darbeliai super thumbup.gif ,ne tik darbeliai,bet ir pacios idejos super thumbup.gif .
Ducky-tai tiesa mano mazylis melyniukas buvo su tiute biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2012 01 14, 23:37)
Taigi, as juos prisnekinau kad medi dovanot atskirai  smile.gif  bet prasidejo kitokie imantrumai  doh.gif  biggrin.gif  planuoju megint daryt su tom nusileidusiom sakom, kur cia kazkada buvai imetusi savo pavyzdziu  ax.gif  sunkiai su jom daryti? laikosi viskas? ir virsuje oaze dejai ar kazka kita?  smile.gif

anoj temoj buvau įdėjusi pamoką kaip daryti tokį medį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2012 01 14, 15:26)
Gal zinot kokiu brangiu ir skaniu saldainiu?  ax.gif  bei kur ju galetu isigyti  g.gif

As dabar kaip tik suku gelytes su siais saldainiais Witor's noir Labai saknus, kas megsta juoda sokolada, 300g kainuoja apie 16Lt
Atsakyti
QUOTE(Ssl @ 2012 01 15, 14:41)
As dabar kaip tik suku gelytes su siais saldainiais Witor's noir Labai saknus, kas megsta juoda sokolada, 300g kainuoja apie 16Lt

ju kaip tik siandien nusipirkau bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti