Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 11 tema

Visu darbai superiniai wub.gif wub.gif

Vitalija, superine balta eglute ant butelio, paprasta bet labai daili, labai pradziugintu jei gauciau tokia wub.gif wub.gif
Ducky, super laivas, na kaip visada biggrin.gif biggrin.gif

Kieno darbu nepakomentavau, atsiprasau blush2.gif Tiesiog, visu darbai originalus ir zavus, pamirstu tik nikus ka pagirt reikia blush2.gif Saunuoles visos, smagu kad tiek daug megstanciu saldainiu medelius wub.gif wub.gif

QUOTE(Nansy @ 2012 01 12, 16:55)
va va... nes man ir paciai kazkaip taip  g.gif  perdaug trapus tas porcelianas... tu gal kazka darius porcelianiniu vestuviu proga?  ax.gif

As daryciau nebent kaip ant taures virsaus esu darius g.gif Ta prasme ant pacio pagrindo deciau burbula ir klijuociau saldainius. Tada ir stabilu ir netrapu smile.gif Ypac jei daug geliu ir organzos naudoji ir maziau sunkiasvoriu saldainiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 12 sausio 2012 - 19:11
QUOTE(Ducky @ 2012 01 12, 12:37)
juk dar anam puspalyje rašiau kad iš putoplasto  doh.gif  ir žaliaakė paaiškino kaip ji daro...
Esu darius piratų laivą vaikui, gal kil kokių minčių smile.gif

Sorry uz ikyrius ir tuos pacius klausimus, apsizioplinau blush2.gif O si piratu laiveli maciau pas tave fc puslapyje, nerealiai grazus darbas... Bandysiu, ziuresiu kas gausis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2012 01 12, 15:55)
Sveikutes  ax.gif  gal yra kuriai teke daryti saldainiu medi porcelianineje vazoje?  ax.gif  turiu toki prasyma, tai net neisivaizduoju kaip reiktu itvirtinti saka  doh.gif  ir norima, kad galetu ta vaza veliau panaudoti  doh.gif
Gal turit kokiu minciu?  smile.gif

Na kaip ir sake Ducky medis tikrai nesigaus nes as dariau kaledini puodelyje, tai ten saldainiai buvo lengvi ir tai bijojau kad nevirstu tai dejau ant kartoninio pagrindo ir greit supakavau, bet atlaike ir po egle sauniausiai atstovejo, bet puodelis sunkus keraminis. I ji dejau putoplasta ir tik aplink ikista pagaliuka pyliau klijus.
As asmeniskai tai ant vazos deciau toki kaip minejo knielita aba aplink ja apacioje ale vainika is geliu, na paginda.
Atsakyti
user posted image
Na ikeliu savo melyniuka biggrin.gif ,cia nesim dovanu ka tik gimusiam kudikiui.
Atsakyti
virgilija157 - koks fainas thumbup.gif o ten vietoje jo nosies čiulptukas? g.gif jei taip labai originali mintis thumbup.gif

O aš rodausi naują butelio dekorą muzikanto jubiliejui smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos... blush2.gif Ilgai seku sia temele, kelis kartus bandziau rasyt, bet... Bet jau geda tunot paslapcia. Zaviuosi Ducky darbais, virgilija157 labai grazus meskiukai ir kitu zavus darbeliai.
Mano paskutinis darbelis:
user posted image
visi kiti cia Mano saldzios fantazijos
Atsakyti
QUOTE(Ssl @ 2012 01 13, 17:06)
Sveikos...  blush2.gif  Ilgai seku sia temele, kelis kartus bandziau rasyt, bet... Bet jau geda tunot paslapcia. Zaviuosi Ducky darbais, virgilija157 labai grazus meskiukai ir kitu zavus darbeliai.

sveika prisijungus drinks_cheers.gif be reikalo nesirodei, nes darbai kalba patys už save thumbup.gif beje kam skirtas paskutinis darbas, jei ne paslaptis? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos...  blush2.gif  Ilgai seku sia temele, kelis kartus bandziau rasyt, bet... Bet jau geda tunot paslapcia. Zaviuosi Ducky darbais, virgilija157 labai grazus meskiukai ir kitu zavus darbeliai.

nu nerealiai faini darbai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
visi kiti cia Mano saldzios fantazijos

niu puiku. Kur Konafetto saldainius perkate? Iš mūsųs maximos dingo, trumpam buvo atsiradę... 4u.gif
Atsakyti
Labai grazus visu darbai wub.gif
Atsakyti
Atsiprasau uz nuotraukos kokybe, bet fotoaparatas sugedo, tai su telefonu fotografavau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliaake25: 13 sausio 2012 - 23:10
Aciu uz smagu priemima drinks_cheers.gif
QUOTE(Ducky @ 2012 01 13, 17:21)
s beje kam skirtas paskutinis darbas, jei ne paslaptis?  g.gif  blush2.gif

Musu pirsliui melagiui gimtadienio proga, jis megsta muzika ir yra didelis smalyzius.

QUOTE(barbarux @ 2012 01 13, 19:05)
Kur Konafetto saldainius perkate? Iš mūsųs maximos dingo, trumpam buvo atsiradę... 4u.gif

Pries pat naujuosius buvo Rimi, bent jau Klaipedoje.

zaliaake25, graziai vazonas dekoruotas.
Atsakyti