dėkui na kūnelį į kurį smaigsčiau ledinukus dariau tradiciškai iš putoplasto, sparniukai iš floristinio krepinio popieriaus, galvytė vėl gi iš putoplasto traukto floristiniu krepiniu popierium, tai tiek manau
dėkui na kūnelį į kurį smaigsčiau ledinukus dariau tradiciškai iš putoplasto, sparniukai iš floristinio krepinio popieriaus, galvytė vėl gi iš putoplasto traukto floristiniu krepiniu popierium, tai tiek manau
Sveikutės darbštuolės: Saga 28 - zuikis puikis Ducky - prabangus laivas Knielita ir barbarux - nuostabus ir išskirtinia darbeliai virgilija157 - kinderiu eglutes ideja Na ir visų nepaminėtų darbeliai vienas už kitą įdomesni ir kruopštus. Taip ir toliau merginos Radau truputėlį laisvo laiko, tai pasirodau su savo kukliais kalėdiniais darbeliais: Ir rankenuku krikšto mamai:
Dėkui už pagyras mano laivui Saga 28 - aš viską iš putoplasto darau, bet pirmus laivus dariau paprasčiausiai krepšeliuose. Tiesiog į krepšelį įsidedi putoplasto gabalą ir tada jau į jį smaigstai bures, klijuoji saldainius ir t.t. Taip gana paprasta. Dar berods Žaliaakė darė laivą kažkaip iš dėžės bet man tai mistika, reik jos klaust. O jei nori tokio tipo kaip mano reikės gerokai padirbėt ir apsišiukšlint namus iki ausų vitalija.vilke - šaunūs darbukai
Kas apie mane, merginos as laiva dariau is kartoniniu storu deziu, karpeme, braizeme, su karstai klijais klijavome, tvirtinome, oi prie viso sito laivuko apie 6 valandas praleidome su vyru kartu Papildyta: Neturiu ko parodyti kaip neapvilktas atrodo rodau kaip apvilkti atrodo