Įkraunama...
Įkraunama...

Iššokusi bambutė

sveikos mamikes,
mano sunui 1 men, ir jo bambos ziedas labai platus, kaip isvarza, bet maziui akusere paliko per ilga virksteles galiuka kirpdama, ar yra mamu,kuriu maziukams buvo ne bambos isvarza, bet bloai nukirpta virkstele. kaip tokiu atveju? susitvako savaime, ar reiketu paklijuoti pradziai? beje, rasot, kad klijuojat specialiu pleistru, o koks tas specialus pleistras?
Atsakyti
Musu vyriukui irgi issokusi bamba...is pradziu nebuvo, o dabar bambutes virsutine dalis i isore issoko, tokia apvali pasidare, per viduriuka, kur buvo virkstele toks melinas taskas...ar cia gali buti isvarza?Pries savaite buvom pas gydytoja matuotis, svertis, bet apziurint bambute neuzkliuvo uz akiu...o dabar kai verkia tai man taip baisiai atrodo...
Atsakyti
Na mums su isvarza buvo problemu, sunui issokusi bambute buvo nuo 8 menesiu, chirurgai sake nesijaudint, turetu susitvarkyti. O va sia savaite pora paru praleidom santariskese (sunui jau 3 m.), nes uzstrigo zarnos kilpa (taip chirurgas sake). Paciu laiku susigriebem, nes galejo ir liudnai baigtis, nes jis nerode kur ka skauda, o tik dejavo labai.
Zodziu mamos bukit budrios, jei sukietes ta bamba, ir jei vaikui skaudes labai, nieko nelaukit, gali tureti ir liudnas pasekmes
Atsakyti
QUOTE(kristinaite @ 2012 03 26, 00:52)
O va sia savaite pora paru praleidom santariskese (sunui jau 3 m.), nes uzstrigo zarnos kilpa (taip chirurgas sake).

blink.gif Obana... maniskiui per gal pora menesiu, jau nebepamenu...susitvarke viskas.Darem labai daug mankstu, daug ant pilvelio guldziau.Sustiprejus pilvo raumenims kazkaip ji uzsitrauke.Ir vyriokas visai stiprus gavosi, pustrecio menesio jau sedosi isikibes doh.gif Normaliai sedeti aisku veliau ismoko, bet mankstos dave daug naudos.Ir vaiksciot normaliai pradejo gan anksti.Tai va... o kad va veliau jau taip buna su bambute net nebuciau pagalvojus unsure.gif Sekmes jumi, kad nepasikartotu ir kad viskas butu gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2012 03 26, 10:33)
blink.gif Obana... maniskiui per gal pora menesiu, jau nebepamenu...susitvarke viskas.Darem labai daug mankstu, daug ant pilvelio guldziau.Sustiprejus pilvo raumenims kazkaip ji uzsitrauke.Ir vyriokas visai stiprus gavosi, pustrecio menesio jau sedosi isikibes  doh.gif Normaliai sedeti aisku veliau ismoko, bet mankstos dave daug naudos.Ir vaiksciot normaliai pradejo gan anksti.Tai va... o kad va veliau jau taip buna su bambute net nebuciau pagalvojus  unsure.gif Sekmes jumi, kad nepasikartotu ir kad viskas butu gerai  4u.gif

Mano merytes bamba issokusi,palikta ilga,irgi bumbuliukas vidura taskas melynas,labai negrazei atrodo didele ta bambute kaip burbuliukas,ir gal inga slykstynes gyd paliko tokia ilga,gyditoja pamacius siuncia pas chirurgus,o kaip manksteles daryt,ar uztenka ant pilvo daryt?
maniskes ir plaiti ir ilga ir didele ta bambute palikta,net kliurksi jei istumi i vidu..ir sakau 2cm kokie ilgio ji,zodziu siaubas... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodyy @ 2004 06 30, 03:08)
labas rytas mielos mamos:)
sakykit, ar neteko susidurti su issokusios  bambutes problema?
mano leliuj ji taip negraziai isiverte, odaktarai sako, atseit nieko nereik daryti - pati susitvarkys.
As tai paskaicius senesniu patarimu, ir paklausiu senesniu zmoniu ja uzklijavau.
Ka jus manote?

mano maziukas bambyte isstenejo budamas apie pusantro menesio. bandeme klijuoti moneta, bet kai odele tokia plon labai skaudziai ta procedura atrode... taigi, mano mma sugalvojo is elastinio binto pasiuti "dirza", o jo priekyje ties bambute prisiuti kartono gabaliuka (mazdaug 5x5cm). dirzeli panesiojom gal koki nepilna menesi ir viskas susitvarke smile.gif dabar maziukui jau beveik 5 menesiai, tai nei ciaudint, nei kosint, ne stenint bambute nebeisvirsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gausteja @ 2012 04 01, 10:30)
Mano merytes bamba issokusi,palikta ilga,irgi bumbuliukas vidura taskas melynas,labai negrazei atrodo didele ta bambute kaip burbuliukas,ir gal inga slykstynes gyd paliko tokia ilga,gyditoja pamacius siuncia pas chirurgus,o kaip manksteles daryt,ar uztenka ant pilvo daryt?
maniskes ir plaiti ir ilga ir didele ta bambute palikta,net kliurksi jei istumi i vidu..ir sakau 2cm kokie ilgio ji,zodziu siaubas... sad.gif

Saviskiui dariau visokius pratimukus.Ir ant pilvo guldziau daug, darem atsilenkimus, prisitraukimus kiek jis galejo, kad tik pilvuko raumenukai dirbtu.Jis man labai anksti sestis ir pradejo, matyt nuo pratimu.
Taip pat kliurksedavo ispaudziant ta bamba, man budavo baisu net liesti ja doh.gif Ir per viduriuka tokia melsva... bet jau ne uz ilgo du metai ir atrodo visai normaliai, lyg nieko nebutu buve.Maciau kitiems vaikams net didesnes, nors isvarzos nebuvo.
Kaip dabar bambute, susitvarke?
Atsakyti
mums nuo gimimo isvarza yra. chirurgas sake prades sedeti susitvarkys. ne velnio nesusitvarke. nuejom pas kita chirurga. sake klijuoti moneta ir praeis. irgi nepadejo. dabar sunui virs 3m o isvarza vis dar yra.
Atsakyti
Dukros virkstele buvo labai stora tai ir buvo bamba issokusi, tai kai buvo 1 men chirurgas uzdegino kazkaip ir iskart susitvarke viskas. Suneliui dabar taip pat panasu kad bambyte yra issokusi. Guldom truputi ant pilvuko. Kita savaite eisim pasirodyti pas daktere.
Atsakyti
QUOTE(Gausteja @ 2012 04 01, 09:30)

Buvo pas vieną mūsų lialių taip. Bet susitvarkė. Padėjo monetos klijavimas su pleistru ant viršaus, nors chirurgas ir sakė, kad nepadės tokie žaidimai.

Atsakyti
Pas mus irgi buvo bambos isvarza. Bet vaikuciui stiprejant vis reciau issokdavo. Dabar sunui 4 men ir jau nebeisoka. Del tu monetu ir sagu, tai bandem deti, bet krisdavo ir naudos nelabai buvo. Svarbiausia yra sustiprinti pilvuko raumenis, todel geriausia mankstinti. Mums efektyviausia buvo ant gimnastikos kamuolio.
Atsakyti
Sveiki, mano dukrytei 1,5 men, del problemu su pilvu atsirado bambos isvarza.Gudytoja tradiciskai sako nieko nedaryt.taciau radau internete pleistra porofix, bet turiu klausima: kas naudojot? kiek laiko reikia laikyti?
Atsakyti