Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

QUOTE(Aliona_aa @ 2013 10 18, 08:48)
Cia apie Kaledine snekate? o ka jau yra? g.gif

Taip, jau yra wub.gif ir Dior
Atsakyti
O tai kurioj Kristianoj yra? skambinau i Centrine Vilniuj, sako nieko nera is Kalediniu kolekciju g.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGirl @ 2013 10 18, 10:45)
O tai kurioj Kristianoj yra? skambinau i Centrine Vilniuj, sako nieko nera is Kalediniu kolekciju  g.gif

Atsiprašau, suklaidino mane, sakė gauta žiemos kolekcija, bet ne Kalėdinė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2013 10 18, 11:42)
Atsiprašau, suklaidino mane, sakė gauta žiemos kolekcija, bet ne Kalėdinė smile.gif

idomu, ka jie ten gavo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGirl @ 2013 10 18, 12:45)
idomu, ka jie ten gavo?  g.gif

Tikriausiai šitą:
http://lithuaniabeau...ct-douceur.html

nes visi jau gavo (ir Rusija, ir Ukraina ir JAV) smile.gif
Atsakyti
O man sakė, kad apskritai Kalėdinė bus arba tik Vilniuj, arba išvis nebus. Dioro, sakė, nebus greičiausiai, o Chanel gal bus, bet mažai, kaip vasarinės.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 18, 14:23)
O man sakė, kad apskritai Kalėdinė bus arba tik Vilniuj, arba išvis nebus. Dioro, sakė, nebus greičiausiai, o Chanel gal bus, bet mažai, kaip vasarinės.

Aga, kaip vilsada deficitas!!! Aš labiau laukiu guerlain, negu chanel. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 10 17, 23:18)
tai jau reik manyti alga pasibaige... blush2.gif  doh.gif  smile.gif

oj,algos tai senai nebera,jau menesio pradzioj biggrin.gif cia jau vyro nugreztukai biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(virgaxxx @ 2013 10 18, 02:04)
Kokius nusipirkai?imesk i temute nauji pirkiniai ax.gif

o kur ta tema yra? gal gali nuoroda? sorry,kad patersim temute blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aljana @ 2013 10 18, 16:31)

o kur ta tema yra? gal gali nuoroda? sorry,kad patersim temute  blush2.gif

http://www.supermama...;#entry64372323
Atsakyti
Pudryte pati geriausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aljana @ 2013 10 17, 21:33)
siandien prigriebiau dar pora chanel blizgiu  blush2.gif  o prie ju reikejo kvepalu ir pudros, tai...  doh.gif

Isduok paslaptį kur pirkti lūpų blizgesiukus sweet beige spalvos. Aš seniai tokios spalvos noriu, bet galvojau kad jau niekur nėra, nes jis iš kalėti ės 2011 metu kolekcijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 10 18, 22:19)
Isduok paslaptį kur pirkti lūpų blizgesiukus sweet beige spalvos. Aš seniai tokios spalvos noriu, bet galvojau kad jau niekur nėra, nes jis iš kalėti ės 2011 metu kolekcijos smile.gif

Kaip tik vakar as ir testavau sia spalva, yra Kauno akropolio Kristianoje smile.gif
Atsakyti