tiesa,gal kuri esate uzmaciusi kristej ar douglase chanel levres scintillantes spalvyte 337 calypso? taip jos noriu,o nerandu kaip tycia

O kaip jūs aplamai vertinat chanel lūpdažius? Aš įsigijau pavasarinės kolekcijos matinį, bet nešiot taip ir nesugebu - klaikiai lūpas sausina. Galvoju - na gal, visi matiniai lūpdažiai kažkiek sausina, reikia mėgint kitą. Pasimėginau iš rudeninės kažkokį - Akropoly užsitepiau ir namo nuvažiavau, o man nuo jo iki namų - kokia 20 min iki atsisėdimo ant sofos
Jis ant lūpų tepasi ir jaučiasi nuostabiai. Pasižiūriu po tų 20 minučių - kažkokia tragedija... Kažkoks susisluoksniavęs, susišiaušęs, atrodo, lyg aš su juo būčiau tris dienas išbuvus nevalgius ir negėrus.
Jau visi Lumene ir Lorealiai laiko daug geriau
Tai betgi jie juos gamina
Ir kažkas perka
Ar čia tik man taip nenusisekė?

Jis ant lūpų tepasi ir jaučiasi nuostabiai. Pasižiūriu po tų 20 minučių - kažkokia tragedija... Kažkoks susisluoksniavęs, susišiaušęs, atrodo, lyg aš su juo būčiau tris dienas išbuvus nevalgius ir negėrus.

QUOTE(Noa @ 2013 10 11, 07:27)
O kaip jūs aplamai vertinat chanel lūpdažius? Aš įsigijau pavasarinės kolekcijos matinį, bet nešiot taip ir nesugebu - klaikiai lūpas sausina. Galvoju - na gal, visi matiniai lūpdažiai kažkiek sausina, reikia mėgint kitą. Pasimėginau iš rudeninės kažkokį - Akropoly užsitepiau ir namo nuvažiavau, o man nuo jo iki namų - kokia 20 min iki atsisėdimo ant sofos
Ir kažkas perka
Ar čia tik man taip nenusisekė?

Turejau 2 ju spalvu Chanel Rouge Allure lupdazius, irgi ne labai... ;-)
o siandien su pirkiniais atsiunte Chanel lupdazio testeri dovanu, irgi Chanel Rouge Allure, uzsitepiau namuose... visai neiko, nesausino, net pati nustebiau..

Papildyta:
QUOTE(aljana @ 2013 10 10, 23:53)
tiesa,gal kuri esate uzmaciusi kristej ar douglase chanel levres scintillantes spalvyte 337 calypso? taip jos noriu,o nerandu kaip tycia 

Centrineje Kristianoje pries kokius 2 menesius maciau, bet gal jau ispirko...
QUOTE(Noa @ 2013 10 11, 06:27)
O kaip jūs aplamai vertinat chanel lūpdažius?
Man Rouge Allure turbūt patys pačiausi lūpdažiai (ne velvet - matiniai man netinka, tai rimtai nebandžiau). Tepasi tobulai, nesausina nei kiek.
Rouge Coco jau nelabai - šiek tiek sausina, nors yra drėkinatntys...
labai noriu chanel lupu dazu,bet turiu labai sausas ir serpetojancias lupas,tai speju nuo lupu dazu butu dar blogiau. tik pinigelius laukan ismesciau

QUOTE(Aliona_aa @ 2013 10 10, 17:29)
man asmeniskai labiau patinka toks variantas:
http://beautylovin.c...compact-review/
ir maskuoja geriau, ir veida silygina geriau, ir turi svytejimo... aisku ne labai lengvas... bet ir lauder dw nepalyginsi...
http://beautylovin.c...compact-review/
ir maskuoja geriau, ir veida silygina geriau, ir turi svytejimo... aisku ne labai lengvas... bet ir lauder dw nepalyginsi...
Aliona_aa, gausi i sikna,sudominai dabar

QUOTE(aljana @ 2013 10 11, 21:21)
ano seima tuoj bankrotan iseis per sm
tuoj tapsiu kosmetikos parduotuviu gyventoja 

aga, as ten irgi jau gyvenu, tik uztenka kkokiom 5 dienom po algos..

Turejau meginuka, tai labai patiko... todel ir parasiau..

QUOTE(aljana @ 2013 10 11, 21:21)
ano seima tuoj bankrotan iseis per sm
tuoj tapsiu kosmetikos parduotuviu gyventoja 

Tu dar jos blogą paskaityk, ten vooobščė

Šiandien Chanel nagų lako Blue Boy nenusipirkau. Stenėjau stenėjau, bet atsilaikiau. O dabar nesu tikra, ar gerai padariau

QUOTE(Noa @ 2013 10 11, 21:42)
Tu dar jos blogą paskaityk, ten vooobščė
Šiandien Chanel nagų lako Blue Boy nenusipirkau. Stenėjau stenėjau, bet atsilaikiau. O dabar nesu tikra, ar gerai padariau

Jeigu nepirkai, reiskia ne tavo... tau ir nereikia..

greitai į blogą dar įkelsiu gražių variantų... Vendetta ir Diabolic... tikrai gražesni uz Blue Boy..

QUOTE(Aliona_aa @ 2013 10 11, 21:25)
aga, as ten irgi jau gyvenu, tik uztenka kkokiom 5 dienom po algos..

tai bent jau gerai,kad 5 dienom uztenki

QUOTE(Aliona_aa @ 2013 10 11, 22:22)
Jeigu nepirkai, reiskia ne tavo... tau ir nereikia..
greitai į blogą dar įkelsiu gražių variantų... Vendetta ir Diabolic... tikrai gražesni uz Blue Boy..

Ir aš nutariau, kad mano džinsai visai kitokie, tai bala jų ir nematė. Nors spalva tai įdomi... Nu vat tokia šaneliška - kaip ir kas čia tokio, bet vat nueik ir kitur nusipirk... Kad gudrus.
Šiuo metu mano topai - taboo ir elixir. Ir dar retsykiais peridot

Va, kaip gražiai spalvas nurodžiau

QUOTE(aljana @ 2013 10 11, 21:03)
labai noriu chanel lupu dazu,bet turiu labai sausas ir serpetojancias lupas,tai speju nuo lupu dazu butu dar blogiau. tik pinigelius laukan ismesciau 

Tai kam tada norėti Chanel, turint sausas lūpas? Asmeniškai turiu tokias pat lūpas, kaip Jūs - labai sausas. Tai TIK Guerlain lūpdažiai ir blizgesiai nesausina, netgi drėkina. Patys naujausi Shiseido lūpdažiai nesausina, bet ir nedrėkina, todėl man nepatiko.