Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

QUOTE(Aliona_aa @ 2013 10 08, 16:31)
Šeip paklauskite kas dovanojo, ar oroginalus. Nes mano sublimage kaukė kainavo 700 lt, o serumas manau dar brangesnis.

Aš irgi neklausčiau dovanotojo dėl originalumo, nes dar ir įsižeisti žmogus gali smile.gif ir šiaip, gal pirko kur pigiau, gal ir ne originalas, nors to net neįtarė, nepagalvojo ir nupirko.. smile.gif ta prasme, jeigu ne originalas, tai dovanotojas gal to net nežino ax.gif reik lyginti dėžutes, konkrečiai. Nusineškit į kokią parduotuvę ir palyginkit dėžutes smile.gif nes brūkšninį kodą labai lengva padirbt, nėra prasmės pagal jį tikrinti originalumo 4u.gif
Atsakyti
[quote=Noa,2013 10 08, 21:31]
Va, jau yra apie naujus šešėlius. Ta blogerė rašo - nesužavėta, byra. Vaizdo aš pas ją ten nesuprantu, ji labai jau kinietė biggrin.gif

http://www.makeupand...y-youre-golden/

taip, taip, cia senoji is Vasaros papildomos Azijietiskos kolekcijos... bet spalvos panasios ir seseliu tekstura irgi manau bus tokia pati...
Ech... vistiek eisiu ziureti.. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 10 07, 20:30)
Taigi ne visi lakai su šimeriu, va, jau kelintą  gelinės konsistencijos leidžia biggrin.gif

Atvirai pasakius, aš šitos kolekcijos nesupratau. Šešėliai kaip šešėliai, lūpdažiai kaip lūpdažiai, lakas raudonas - nu raudonas... Kiek kas tą raudoną laką naudoja mastau.gif Plius kažkoks šviesus laineris ir šviesus tušas. Blin, aš blondinė, mano blakstienos natūraliai tokios spalvos, kaip tas tušas, kam man jį pirkti? mastau.gif

Nieko TOKIO. Galima pirkti, jei žmogus po 10 metų atsikėlė iš komos ir nieko neturi. Bet jei žmogus turi nude šešėlių, kažkokį hailaiterį, skaistalų, raudoną nagų laką - tai ką čia jam pirkt? mastau.gif Kiek žmogui reikia raudonų lakų ir hailaiterių???

Jeigu jie taip ir toliau darys, tai persiprašau. Parduosiu karūną, nusipirksiu kepurę ir išeisiu pas Diorą su Guerlainu schmoll.gif

Jiems bus didelis nuostolis ir praradimas laugh.gif

Zinok turiu 12 Chanel raudonu laku... blush2.gif blush2.gif
ir vis dar ieskau Chanel Rouge Carat ir Chanel shanghai red, merginos jeigu kas nors kur nors mate, pranrskite... rolleyes.gif

tai galiu tau pasakyti Chanel pirko, perka ir pirks... nesvarbu kokios spalvos lakus ar seselius isleis, yra labai daug kolekcioneriu ir pilna perpardaveju...\net pati nustebau, vakar www.ebay.com mano raudonas Chanel lakas London Bus Red 400$ kainuoja... vat taip... o ten irgi nera jokio ypatingo shimerio, blizguciu ir spalva tikrai neypatinga.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 10 09, 09:29)

Ai čia ne ta?
Tfū, apsigavau tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aljana @ 2013 10 08, 18:28)
kokie butu atsiliepimai apie kremine pudra chanel vitalumiere aqua? kaip ji draugauja su isria i riebuma oda? unsure.gif

Is Douglaso buvau pasiemus meginukus chanel vitalumiere aquo, tai nebuvau suzaveta schmoll.gif minimalus maskavimas ir laikėsi gal tik kokias 3-4 val. ir poto viskas nuplauke doh.gif ir dar turi tokio lengvo svytejimo, tokio maždaug kaip pasitepus MAC Strobe, žodžiu visai netiko. Visai kas kita buvo Chanel Mat Lumiere iskarto isimylejau smile.gif ir tiko maskavimas lengvas, issilaiko matiskumas visa diena ko labiausiai man ir reikia ir labai natūraliai veidas atrodo. Mano oda misri linkusi i riebuma
Atsakyti
Aljana,As iskeiciau Armani lasting silk krempudryte i Chanel Aqua Vitalumiere.Nors kazkuo jos panasios,lengva tekstura,mazai maskuoja,man labiau tinkanti vasarai,nes neapsunkina veiduko.Jeigu neturi spuogu,nori graziai sulyginti veiduka,tai chanel aqua tinkanti pudryte.
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2013 10 09, 23:40)
Aljana,As  iskeiciau Armani lasting silk krempudryte i Chanel Aqua Vitalumiere.Nors kazkuo jos panasios,lengva tekstura,mazai maskuoja,man labiau tinkanti vasarai,nes neapsunkina veiduko.Jeigu neturi spuogu,nori graziai sulyginti veiduka,tai chanel aqua tinkanti pudryte.

maskuoti neturiu labai daug ko,tik sulyginti veido spalva norisi, bet kartu ir blizgesys greit nesinori jog pasirodytu smile.gif nusipirkau ELDW pabandymui,tai blizgesi man sulaiko tobulai,bet su veidas kaip statulos atrodo, toks per daug matinis,todel ieskau kazko kito, sakau gal chanelis manes nenuviltu,nes kiek turiu jo gaminiu,visi labai geri, nesu tik kreminiu pudryciu bandziusi.o efekto noriu tokio naturalaus, gyvo ir skaistaus veido wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aljana @ 2013 10 10, 12:23)
maskuoti neturiu labai daug ko,tik sulyginti veido spalva norisi, bet kartu ir blizgesys greit nesinori jog pasirodytu smile.gif nusipirkau ELDW pabandymui,tai blizgesi man sulaiko tobulai,bet su veidas kaip statulos atrodo, toks per daug matinis,todel ieskau kazko kito, sakau gal chanelis manes nenuviltu,nes kiek turiu jo gaminiu,visi labai geri, nesu tik kreminiu pudryciu bandziusi.o efekto noriu tokio naturalaus, gyvo ir skaistaus veido  wub.gif

man asmeniskai labiau patinka toks variantas:

http://beautylovin.c...compact-review/
ir maskuoja geriau, ir veida silygina geriau, ir turi svytejimo... aisku ne labai lengvas... bet ir lauder dw nepalyginsi...
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 10 10, 16:29)

ir maskuoja geriau, ir veida silygina geriau, ir turi svytejimo... aisku ne labai lengvas... bet ir lauder dw nepalyginsi...

Kazkada esu naudojusi,taipat labai patiko ir patogu thumbup.gif bet nelabai skrtas misriai-riebiai odai rolleyes.gif nes islenda greitai blizgesys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 10 10, 17:29)

atrodo labai graziai, bet isivaizduoju,kad po poros valandu vaiksciociau kaip aliejum tepta biggrin.gif nekenciu riebios odos, visus imanomus gaminius isbandai,kol atrandi sau tinkamas priemones smile.gif
va tik ka grizau is douglas parduotuves,ejau vyrui kvepalu, grizau su chanel blizgiu biggrin.gif chanel levres scintillantes mano mylimukai wub.gif sikart emiau 46 spalva giggle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2013 10 10, 17:47)
Kazkada esu naudojusi,taipat labai patiko ir patogu thumbup.gif bet nelabai skrtas misriai-riebiai odai rolleyes.gif nes islenda greitai blizgesys ax.gif

Na tada is Chanel pudru Tik Matt Lumerie 4u.gif

Ateinu su atsiliepimais apie Chanel seselius:

user posted image

Spalvos labai siltos, rudienines, dengiasi labai gerai, su Chanel shimeriu... gaunasi labai lengvas ir grazus dieninis makiazas... laikosi be bazes apie 6-8 val, su artdeco baze visa diena. thumbup.gif
daugiau nuotrauku :
http://lithuaniabeau...-eyeshadow.html

Siandien nupirkau dar toki varianta:

user posted image

Siandien dar dariau nuotraukas bloggui, tai galiu ikelti apziurejimui:

user posted image
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man taipat patinka Chanel blizgiai wub.gif

QUOTE(Aliona_aa @ 2013 10 10, 18:59)
Na tada is Chanel pudru Tik Matt Lumerie 4u.gif

Kol esu nestuke.gif ,tai odai reikia drekinimo,tai kolkas patinka skysta krempudra Aqua Vitalumiere ax.gif Tuo labiau siuo metu reikia mazo maskavimo,tai kolkas patenkinta sia ax.gif

Seseliai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Va.
http://www.chanel.co...---MAGIC-169574

Pas mus, aišku, nebus biggrin.gif
Atsakyti