[quote=Noa,2013 10 08, 21:31]
Va, jau yra apie naujus šešėlius. Ta blogerė rašo - nesužavėta, byra. Vaizdo aš pas ją ten nesuprantu, ji labai jau kinietė
http://www.makeupand...y-youre-golden/
taip, taip, cia senoji is Vasaros papildomos Azijietiskos kolekcijos... bet spalvos panasios ir seseliu tekstura irgi manau bus tokia pati...
Ech... vistiek eisiu ziureti..
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 10 07, 20:30)
Taigi ne visi lakai su šimeriu, va, jau kelintą gelinės konsistencijos leidžia
Atvirai pasakius, aš šitos kolekcijos nesupratau. Šešėliai kaip šešėliai, lūpdažiai kaip lūpdažiai, lakas raudonas - nu raudonas... Kiek kas tą raudoną laką naudoja

Plius kažkoks šviesus laineris ir šviesus tušas. Blin, aš blondinė, mano blakstienos natūraliai tokios spalvos, kaip tas tušas, kam man jį pirkti?
Nieko TOKIO. Galima pirkti, jei žmogus po 10 metų atsikėlė iš komos ir nieko neturi. Bet jei žmogus turi nude šešėlių, kažkokį hailaiterį, skaistalų, raudoną nagų laką - tai ką čia jam pirkt?

Kiek žmogui reikia raudonų lakų ir hailaiterių???
Jeigu jie taip ir toliau darys, tai persiprašau. Parduosiu karūną, nusipirksiu kepurę ir išeisiu pas Diorą su Guerlainu
Jiems bus didelis nuostolis ir praradimas
Zinok turiu 12 Chanel raudonu laku...
ir vis dar ieskau Chanel Rouge Carat ir Chanel shanghai red, merginos jeigu kas nors kur nors mate, pranrskite...
tai galiu tau pasakyti Chanel pirko, perka ir pirks... nesvarbu kokios spalvos lakus ar seselius isleis, yra labai daug kolekcioneriu ir pilna perpardaveju...\net pati nustebau, vakar www.ebay.com mano raudonas Chanel lakas London Bus Red 400$ kainuoja... vat taip... o ten irgi nera jokio ypatingo shimerio, blizguciu ir spalva tikrai neypatinga..