Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

Jetus, gi aš buvau užsirašius Kristutėj ant Chanel makijažo. Maniau sau - nueisiu ir viską išsiklausinėsiu.
[/quote]
Noa, kas cia do paslauga Kristute teikia? smile.gif apsvieskit prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2013 09 27, 17:10)
Noa, kas cia do paslauga Kristute teikia? smile.gif  apsvieskit prasau 4u.gif

O kaip aš apšviesiu, jeigu nebuvau dry.gif
Pačiai taip gaila, kad nors verk dry.gif Kodėl būtinai tas makijažas turėjo būt tą dieną! Kodėl negalėjau užsirašyt prieš arba po!

Nugis kažkada pirkau Kristutėj Chanel. Ne didelėj, o mažesnėj. Toj Kaune prie Soboro, mano suvokimu, nelygintinai pati fainiausia iš visų Kauno Kristučių. Pirkau konkrečiai naują kolekciją, laką Elixir, rūžą kreminį ir šešėlius. Ten dažiausi su tais šešėliais, lyginau su kitais. Dar kažką pirkau. Nu ir užpildžiau kažkokią anketą (kortelę lyg jau turėjau). Pirkdama. Nurodžiau, kad mėgstu Chanel ir Diorą. Sakė, kad jie kartais daro prezentacijas, makijažus individualiai žmonėms - tu užsirašai, tau skiria valandą, tave su tuo chanel dažo, apie jį pasakoja, gali pirkt. Sakė, akcijų kažkokių labai nebūna, bet ar tai dovanėlę duoda už kažkiek perkant, žo, malonu. Po kelių savaičių paskambino ir pasiūlė. Aš ir užsirašiau labai maloniai, ir labai netgi laukiau. Galvojau, visko išsiklausinėsiu, jei jie mane dažys su chanel šešėliais - taigi matysiu, kaip!
Ir špyga išėjo dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 27 rugsėjo 2013 - 16:44
QUOTE(Noa @ 2013 09 27, 17:43)
O kaip aš apšviesiu, jeigu nebuvau dry.gif
Pačiai taip gaila, kad nors verk dry.gif Kodėl būtinai tas makijažas turėjo būt tą dieną! Kodėl negalėjau užsirašyt prieš arba po!

Nugis kažkada pirkau Kristutėj Chanel. Ne didelėj, o mažesnėj. Toj Kaune prie Soboro, mano suvokimu, nelygintinai pati fainiausia iš visų Kauno Kristučių. Pirkau konkrečiai naują kolekciją, laką Elixir, rūžą kreminį ir šešėlius. Ten dažiausi su tais šešėliais, lyginau su kitais. Dar kažką pirkau. Nu ir užpildžiau kažkokią anketą (kortelę lyg jau turėjau). Pirkdama. Nurodžiau, kad mėgstu Chanel ir Diorą. Sakė, kad jie kartais daro prezentacijas, makijažus individualiai žmonėms - tu užsirašai, tau skiria valandą, tave su tuo chanel dažo, apie jį pasakoja, gali pirkt. Sakė, akcijų kažkokių labai nebūna, bet ar tai dovanėlę duoda už kažkiek perkant, žo, malonu. Po kelių savaičių paskambino ir pasiūlė. Aš ir užsirašiau labai maloniai, ir labai netgi laukiau. Galvojau, visko išsiklausinėsiu, jei jie mane dažys su chanel šešėliais -  taigi matysiu, kaip!
Ir špyga išėjo dry.gif

Kaip fainai, as ir noreciau I tokia ale prezentacija pakliuti smile.gif Reikes pasidometi 4u.gif o del Kristianu, tai taip, prie Soboro ir man pati fainiausia, visad normaliai pakonsultuoja, padazo, bet gal geriau nesiplest apie tai, nes greit admin is temos vys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2013 09 27, 18:32)
Kaip fainai, as ir noreciau I tokia ale prezentacija pakliuti smile.gif Reikes pasidometi 4u.gif  o del Kristianu, tai taip, prie Soboro ir man pati fainiausia, visad normaliai pakonsultuoja, padazo, bet gal geriau nesiplest apie tai, nes greit admin is temos vys smile.gif

Užtai reikia dar ką nors pasakyti apie chanel cool.gif

Ir aš norėčiau dry.gif

Va, tenai, toj Kristutėj, eisiu ir nusipirksiu tą naują tušą, Le Volume. Ot. Jis iš pradžių, neįsisabačinus, gal kiek klijuoja. Bet dažant kaip reikia - padažo visai pusė velnio. O kaip laiko! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 27 rugsėjo 2013 - 17:46
QUOTE(Noa @ 2013 09 27, 18:45)

Ir aš norėčiau dry.gif

Va, tenai, toj Kristutėj, eisiu ir nusipirksiu tą naują tušą, Le Volume. Ot. Jis iš pradžių, neįsisabačinus, gal kiek klijuoja. Bet dažant kaip reikia - padažo visai pusė velnio. O kaip laiko! wub.gif

Sakot patiko Le volume de Chanel?! smile.gif Reikes ismeginti, nes greit reikes naujo tuso. Mano turetas Inemitable neblogas, blakstienu nesulipindavo, tik jau labai silpnai jas paryskindavo, pakankamai naturaliai atrodydavo, tai gal sis naujasis tusas didesni wow efekta palieka... g.gif
Atsakyti
Aš tą aną turėjau spalvotą. tai spalva yra spalva, bet pats tušas irgi nesužavėjo. Tiek, kad kažkas ant blakstienų...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 27, 17:45)

Ir aš norėčiau dry.gif

as noriu jo, prisiskaiciau geru atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2013 09 27, 17:10)
Noa, kas cia do paslauga Kristute teikia? smile.gif  apsvieskit prasau 4u.gif

Aš tai tiesiog emeilu pasiūlymus gaunu iš Kristianos į Chanel, Dior aLancome dienas, ten tada daro makiažus ir pristato ką nors, nu ir aišku nusipirkt kažką įsiūlo biggrin.gif Esu buvus Chanel, Guerlain, Dior pristatymuose, gražiai padažė, konsultacija pakankamai aiški (nors DIor konsultantė pavėpus buvo gerokai doh.gif ).... Bet manvistiek patinka, ten kaip terapijos valandėlė biggrin.gif
Dar esu pačioj parduotuvėj skelbimukus mačius, kad tokiom ar tokiom dienom vyksta Chanel dienos, tereikia prie kasos užsirašyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image

Daugiau nuotraukų ir atsiliepimas cia:
http://lithuaniabeau...ue-boy-555.html
Atsakyti
Ei, čia gi visiškas ekskliuzyvas koks tai mastau.gif Ko tie jų lakai taip greit atsiranda ir išnyksta?
Va, geltonas, Mimosa. Kataloge yra, o lentynose nėra. Niekad gyvenime, jokiam duty free, nesu mačius chanel mimosa lako. Jau ir norėt nustojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 29, 15:37)
Ei, čia gi visiškas ekskliuzyvas koks tai mastau.gif Ko tie jų lakai taip greit atsiranda ir išnyksta?
Va, geltonas, Mimosa.  Kataloge yra, o lentynose nėra. Niekad gyvenime, jokiam duty free, nesu mačius chanel mimosa lako. Jau ir norėt nustojau biggrin.gif

Na manau tai priklauso nuo šalies. Amerikoje manau ir parduotuvėse yra.. ir joks čia deficitas... smile.gif
Papildyta:
user posted image

Atsiliepimas ir daug nuotraukų

http://lithuaniabeau...el-mascara.html
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 09 29, 16:50)
Na manau tai priklauso nuo šalies. Amerikoje manau ir parduotuvėse yra.. ir joks čia deficitas... smile.gif

Nu jo mastau.gif Kataloge yra:
http://www.chanel.co...5550?sku=126398

O parduotuvėse nežinia kur ieškot biggrin.gif
http://www.saksfifth...p;bmUID=k5AJs3y
Atsakyti