Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

QUOTE(AnnaKonda @ 2013 07 15, 15:09)

hm.. idomu, ar seseliai irgi bus? nes kaip suprantu, skelbe kad USA only ir limited edition  g.gif  kalbu apie 4 spalvu palete... unsure.gif

hm.. idomu, ar seseliai irgi bus? nes kaip suprantu, skelbe kad USA only ir limited edition  g.gif  kalbu apie 4 spalvu palete... unsure.gif

Neaiškino, kas konkrečiai, taigi kelmas juos žino unsure.gif Bet ta kolekcija visuose paveiksliukuose eina kartu su šešėliais, tai lyg ir turėtų būti viskas kartu... Gal ten JAV kažkas kito atskiro riboto? unsure.gif
Atsakyti
Gal būtų atsiliepimų apie Chanel Purifying kaukę?
http://shop.nordstro...am-mask/2890647
Atsakyti
QUOTE(AnnaKonda @ 2013 07 15, 15:09)

Šešėliai tik JAV, pas mus jų ne bus, kaip ir vasarinių 4 spalvų.. doh.gif
Atsakyti
laba, perskaiciau senesnes chanel temas ir nusiziurejau chanel purete IDEALE T-MATE, bet ziurejau kai kuriose internetinese parduotuvese ir neradau, gal jau nebegamina? ;/ kazin ar kokioj Kristianoj butu imanoma rasti?
Atsakyti
Vilniuje, Centrine Kristiana jau turi Chanel rudens kolekcija..
siandien prigriebiau du lakus:
user posted image

Labai nusivuliau Khaki spalvos tusu, nes spalvos beveik nesimato... ir Chanel Khaki piestukas akims labai mazai matomas, pabandziau ant akies bet didelio ispudzio nepaliko.

Labai patiko kreminiai naujieji Chanel skaistalai... bet spalvos beveik visos rozines saltos... kita karta reikes ant veido pabandyti, kad apsispresti tinka ar ne... nes ju svelni tekstura tikrai suzavejo.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 08 19, 20:09)

user posted image

Labai nusivuliau Khaki spalvos tusu, nes spalvos beveik nesimato... ir Chanel Khaki piestukas akims labai mazai matomas, pabandziau ant akies bet didelio ispudzio nepaliko.

Labai patiko kreminiai naujieji Chanel skaistalai... bet spalvos beveik visos rozines saltos... kita karta reikes ant veido pabandyti, kad apsispresti tinka ar ne... nes ju svelni tekstura tikrai suzavejo.. 4u.gif

user posted image

o gal prisimenate, kiek maždaug kainuoja tie kreminiai skaistalai? Labai man jų prisireikė wink.gif
Atsakyti
Zinokit nepasiziurejau, nes labai skubejau... doh.gif ir kaina salia kaip visada nebuvo parasyta, nes tikrai pastebeciau...
Atsakyti
Spėju, kad bus apie 140...

O tai kuris nuvylė, Alchimie, ar Mysterious, mano akimis žiūrint, jie abu chaki biggrin.gif

Kažin, kada Kaunas turės... Noriu rūžo ir to raudono lako. Iš chakių turiu peridot, baisingai patenkinta, nusilakavus juo visus galus, man jis toks rudeniškas smile.gif Bonkutėj chaki, o ant nagų - tokia žalvario spalva.
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 08 19, 20:15)

Zinokit nepasiziurejau, nes labai skubejau... doh.gif  ir kaina salia kaip visada nebuvo parasyta, nes tikrai pastebeciau...

Zinokit nepasiziurejau, nes labai skubejau... doh.gif  ir kaina salia kaip visada nebuvo parasyta, nes tikrai pastebeciau...

Kadangi jau pirkau tai galiu pasakyti jog kaina maza(kaip ir mazulyte dezute biggrin.gif ) - 129 . Dezute kaip ju duo seseliu , nepratus as net prie tokios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaulynaSon @ 2013 08 19, 23:51)

Kadangi jau pirkau tai galiu pasakyti jog kaina maza(kaip ir mazulyte dezute biggrin.gif ) - 129 . Dezute kaip ju duo seseliu , nepratus as net prie tokios smile.gif

Kokį pirkot, kokie atsiliepimai? bigsmile.gif

Ai bet gal ir gerai ta maža dėžutė tokių ryškių šešėlių. Va, nusipirkau aš MAC Stereo Rose limited, kur visos amerikonės alpo ir nešė glėbiais. O ten kiekis kaip turi būt! Žo, iki pensijos aš su stereorūžavais žandais vaikščiot galėsiu lotuliukas.gif
Tai geriau vis tik mažas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 19 rugpjūčio 2013 - 22:59
QUOTE(Noa @ 2013 08 19, 23:42)

O tai kuris nuvylė, Alchimie, ar Mysterious, mano akimis žiūrint, jie abu chaki biggrin.gif

Kažin, kada Kaunas turės... Noriu rūžo ir to raudono lako. Iš chakių turiu peridot, baisingai patenkinta, nusilakavus juo visus galus, man jis toks rudeniškas smile.gif Bonkutėj chaki, o ant nagų - tokia žalvario spalva.

ne, lakais baisiai patenkinta... tusas ir piestukas nuvyle... nes spalvos beveik nesimato, o dejau tiek vilciu...
tiesa pas mus yra ir 4 spalvu seseliai...
http://kosmetista.ru...zivi/41001.html
man jie labai patiko, bet ju jau nebuvo... g.gif
Papildyta:
QUOTE(SaulynaSon @ 2013 08 19, 23:51)

na tikrai, kaina stebuklinga... o man testeriai viai dideli pasirode...
http://kosmetista.ru...zivi/41096.html
na jo, tikrai, tik dabar pastebejau...
Atsakyti
QUOTE(SaulynaSon @ 2013 08 19, 22:51)

O man geriau mazulyte dezute, nes turiu birius chanel skaistalus, tai atrodo naudoju beveik kiekviena diena, o nezinau dar kada sunaudosiu wink.gif idomu, kada Siauliuose atsiras, nes as nusiziurejau tokia spalvyte http://4.bp.blogspot...age_package.JPG
Atsakyti