Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

QUOTE(Noa @ 2013 05 30, 21:44)
Bet vis viena geriausias - nouvelle vague blush2.gif
Bet 120 dol. ebay aš už jį nemokėsiu schmoll.gif  lotuliukas.gif

O Coco Blue? Nors šis gal mėlynesnis mastau.gif Pažiūrėjau Ebay ir Amazon jo kainas ir einu pirkti, kol pas mus dar yra biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delamorte: 23 birželio 2013 - 09:57
QUOTE(Bri-gita @ 2013 06 19, 19:55)
Aciu uz atsakyma! smile.gif  Dabar isvis praejo noras bandyti Chanelio lupdazius biggrin.gif  Tiesa sakant dar nesu girdejusi ko nors teigiamo, kad kas nors sakytu apie juos schmoll.gif

Nuliudinot, merginos g.gif
Is Chanel neteko dar nei vieno lupdazio tureti, bet planavau griebti Rouge Coco Shine hydrating sheer lipshine, noriu 54 boy spalvyte ismeginti, bet dabar dvejoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2013 06 23, 10:56)
O Coco Blue? Nors šis gal mėlynesnis mastau.gif Pažiūrėjau Ebay ir Amazon jo kainas ir einu pirkti, kol pas mus dar yra biggrin.gif

Irgi labai gražus, bet aš ano noriu biggrin.gif Pasyviai noriu, pirkti neketinu biggrin.gif Šitas, aišku, irgi labai, bet šitą man atstoja ciate ferris wheel - gerokai šviesesnis, bet tinka man tose pačiose vietose, kur ir šitas va tiktų biggrin.gif

Čia mėlynų chanel lakų palyginimas toks man visai neblogas:
http://www.thebeauty...e-blue-boy.html

Chanel Azure dabar naudoju antra savaitė - kai iš Kristianos išsireikalavau, kad man jį iš Vilniaus į Kauną persiųstų. Staigiai persiuntė, nei mėnuo nepraėjo, tik trys savaitės ir kokie keturi suvaikščiojimai, ir aš jį gavau biggrin.gif Kristiana - ne DHL, niekaip ne lotuliukas.gif

Gal kas žinot, kur galima LT pirkti Chanel, ne kainos prasme, kaina gali būti tokia pati, bet kad asortimentas būtų visas?
Žinau, strawberrynet turi, bet va tokių einamų kolekcijų tai pas juos nėr gi... Nors va pavasario šį bei tą, mačiau, turėjo, pvz. tą akių pieštuką stylo yeux waterproof Nr. 100 santal, superinė spalva - ruda su tokiu nežymiu shimeriuku...

Pats Azure man labai. Kai Kristiana pradėjo vat teip vat pokštauti, aš sumaniau jį pakeisti Orly 40662 Its up to blue spalvyte. Nu bet nea schmoll.gif Ne ne ne, Orly mažiau turi blizgesio, daugiau žydrumo ir mažiau žalias. O Chanel toks žalesnis ir labiau blizga.

Laiko normaliai, su nailteko baze ir pačiu nailteku kaip top coat. Man išlaiko 3 dienas, jei nieko ekstremalaus nedarau, o kad mano nagai baisiai prasti, tai beveik rekordas - geriau laiko tik helly hansen. Su tom pačiom nailtek bazėm, nes kitokių neturiu biggrin.gif
Vis dėlto girdėjau spėliojimus, kad chanel mol ką tik pakeitė nagų lako formulę, ir ankstesni nagų lakai tragiškai nelaikė. Gal kas ką ta tema žinot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 24 birželio 2013 - 09:08
Nusipirkau sia biria pudra. labai ji man patinka , lengva , graziai, lygiai gula, suteikia svytejimo lengvo ir sveiko, o kiekis koks geras , pagal kaina 4u.gif Zodziu ja isimylejau wub.gif Tik viena beda, kad 40 nr. man per tamsus ... norejau keistis i sviesesne ar parduoti, bet gal ant sviesesnes krmines ji susinaudotu ? g.gif gal kokiu patarimu turit , kaip biria pudra tamsia panaudot ... Dabar pagalvojau , gal konturavimui tiktu bigsmile.gif

user posted image

O gal kuri turite 30 nr. ir jums per sviesi ... bandytume pasikeisti... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elija*: 24 birželio 2013 - 10:23
QUOTE(Elija* @ 2013 06 24, 11:18)
Tik viena beda ,kad 40 nr. man per tamsus ... norejau keistis i sviesesne ar parduoti, bet  gal ant sviesesnes krmines ji susinaudotu ?  g.gif gal  kokiu patarimu turit , kaip biria pudra tamsia panaudot ... Dabar pagalvojau , gal konturavimui tiktu  bigsmile.gif

Aš tai gražiausiai naudočiau kontūravimui žiemą, o įdegus, žiūrėk, gal ir šiaip gera bus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 24, 10:20)
Aš tai gražiausiai naudočiau kontūravimui žiemą, o įdegus, žiūrėk, gal ir šiaip gera bus? rolleyes.gif

Beda ta kad as nedegu, beveik... vos vos ... na nesu visiskai perbalus , bet sunkiai idegu...
Bandysiu su sviesiausia pudra ir konturavimui... Bet seip tai ji man laaaabai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2013 06 24, 11:25)
Beda ta kad as nedegu, beveik... vos vos ... na nesu visiskai perbalus , bet sunkiai idegu...
Bandysiu  su sviesiausia pudra ir konturavimui... Bet seip tai ji man laaaabai patinka  wub.gif

kokia jūsų oda? ji labiau tinka ant kreminės? ar visaip naudojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 24 birželio 2013 - 10:34
QUOTE(style18 @ 2013 06 24, 10:33)
kokia jūsų oda? ji labiau tinka ant kreminės? ar visaip naudojat?

Mano oda misri, bet vasara daugiau i riebuma .. Naudoju visaip ,kai reik maskavimo, ar kokiam vakareliui tai dedu ant kremines ( cia taip visas birias as naudoju, nebutinai sia) ... o kasdienai ,kaip mineraline bandziau . Ja tokiu tikslu ir pirkau, nes vasara be birios pudros is namu neiseinu, bet visada naudojau tik mineralines. Taciau si visai neblogai pamaskuoja ir man pakanka jos vienos .... mirksiukas.gif

Papildyta:
Ai dar dievinu Chanel mademoiselle wub.gif Ziauriai man tinka ir patinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elija*: 24 birželio 2013 - 10:45
QUOTE(Elija* @ 2013 06 24, 11:45)
Mano oda misri, bet vasara daugiau i riebuma ..

o ta kempinėlė patogi, ar šepetėlį naudojat?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 06 24, 10:51)
o ta kempinėlė patogi, ar šepetėlį naudojat?

Sepeteliu mirksiukas.gif Nebandziau su kempinele...
Atsakyti
Atostogavom Turkijoj. Skridom lėktuvu. Tai va tos deficitinės Kaune Chanel vasarinės kolekcijos Vilniaus ir Alanijos duty free - nors vežimu vežk, beri nichočiu vadinasi, ir dar pigiau dry.gif

Iš to piktumo nusipirkau nagų laką lilis biggrin.gif Labai patenkinta biggrin.gif

Čia makijažas jau su nauja rudens kolekcija:
http://www.youtube.c...h?v=w-DXPeNJqq4

Gal visai nieko tie jų rūžai? Juolab Kauno Kristianoj sakė, kad šitie rudeniniai bus visur ir nebus joks deficitas...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 07 13, 21:46)
Juolab Kauno Kristianoj sakė, kad šitie rudeniniai bus visur ir nebus joks deficitas...

hm.. idomu, ar seseliai irgi bus? nes kaip suprantu, skelbe kad USA only ir limited edition g.gif kalbu apie 4 spalvu palete... unsure.gif
Atsakyti