QUOTE(delamorte @ 2013 06 23, 10:56)
O Coco Blue? Nors šis gal mėlynesnis

Pažiūrėjau Ebay ir Amazon jo kainas ir einu pirkti, kol pas mus dar yra
Irgi labai gražus, bet aš ano noriu

Pasyviai noriu, pirkti neketinu

Šitas, aišku, irgi labai, bet šitą man atstoja ciate ferris wheel - gerokai šviesesnis, bet tinka man tose pačiose vietose, kur ir šitas va tiktų
Čia mėlynų chanel lakų palyginimas toks man visai neblogas:
http://www.thebeauty...e-blue-boy.html
Chanel Azure dabar naudoju antra savaitė - kai iš Kristianos išsireikalavau, kad man jį iš Vilniaus į Kauną persiųstų. Staigiai persiuntė, nei mėnuo nepraėjo, tik trys savaitės ir kokie keturi suvaikščiojimai, ir aš jį gavau

Kristiana - ne DHL, niekaip ne
Gal kas žinot, kur galima LT pirkti Chanel, ne kainos prasme, kaina gali būti tokia pati, bet kad asortimentas būtų visas?
Žinau, strawberrynet turi, bet va tokių einamų kolekcijų tai pas juos nėr gi... Nors va pavasario šį bei tą, mačiau, turėjo, pvz. tą akių pieštuką stylo yeux waterproof Nr. 100 santal, superinė spalva - ruda su tokiu nežymiu shimeriuku...
Pats Azure man labai. Kai Kristiana pradėjo vat teip vat pokštauti, aš sumaniau jį pakeisti Orly 40662 Its up to blue spalvyte. Nu bet nea

Ne ne ne, Orly mažiau turi blizgesio, daugiau žydrumo ir mažiau žalias. O Chanel toks žalesnis ir labiau blizga.
Laiko normaliai, su nailteko baze ir pačiu nailteku kaip top coat. Man išlaiko 3 dienas, jei nieko ekstremalaus nedarau, o kad mano nagai baisiai prasti, tai beveik rekordas - geriau laiko tik helly hansen. Su tom pačiom nailtek bazėm, nes kitokių neturiu

Vis dėlto girdėjau spėliojimus, kad chanel mol ką tik pakeitė nagų lako formulę, ir ankstesni nagų lakai tragiškai nelaikė. Gal kas ką ta tema žinot?