Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

Skaičiau, kad aptarinėjote šešėlius. Šiuo metu kaip tik dažausi su Chanel Taupe Grisé spalva

user posted image

Ir ji man labai patinka. Dieną tepu lengvesnį variantą, vakarui dedu sodriau. Subtilus ir ne pigus blizgesys, tas labai patinka. Kadangi tai "mano" spalva, kurią vis randu tai Chanel, tai Lancome linijose, tai žaidžiu. Tekstūra lengva, bet ne "kreidinė", tokios ir norėjau.
Papildyta:
Čia vienos blogerės makiažas su šia spalva

user posted image

Man ji tobula žiemai, rudeniui, matyt ir vasarai bus gerai. biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas turi toki veido sveitikli? Ar tiks riebiai/misriai odai?
Chanel Precision Gommage Microperle Purete Deep Purifying Exfoliating Mousse
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 12 30, 14:24)
Gal kas turi toki veido sveitikli? Ar tiks riebiai/misriai odai?
Chanel Precision Gommage Microperle Purete Deep Purifying Exfoliating Mousse
user posted image

aš turiu ax.gif Nereaaalus mano mylimukas wub.gif Esu visaip kaip išgyrus šveitiklių temoj ax.gif
mano oda normali, kartais mėgsta pasausėt. Tai man tikrai daugiau nesausina ax.gif Manau, kad turėtų tikt g.gif Ji toks žiauuuriai švelnus odai wub.gif Bet efektas labai net jaučias.. ax.gif
Atsakyti

QUOTE(dzestina @ 2011 12 29, 18:39)
Na kaip ir dar nepastebejau kad sausintu,o jums sausino?

Taip,,man tai sausina 4u.gif
Atsakyti
Ar turit Chanel lupų laką: CHANEL ROUGE ALLURE? ax.gif
Kaip jis laiko? Kaip spalvytė 75? Jaučiu labai jau ryški, bet tokia graži čia atrodo:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 12 30, 14:51)
aš turiu  ax.gif  Nereaaalus mano mylimukas  wub.gif  Esu visaip kaip išgyrus šveitiklių temoj  ax.gif
mano oda normali, kartais mėgsta pasausėt. Tai man tikrai daugiau nesausina  ax.gif  Manau, kad turėtų tikt  g.gif Ji toks žiauuuriai švelnus odai  wub.gif Bet efektas labai net jaučias..  ax.gif

O tai šis jei labai švelnus tai kaip nušveičia g.gif mano oda jautroka, bet kažkaip prie nosies, smakro norisi šiurkščiau pašveist g.gif
Atsakyti
Aš šiandien įsigijau Chanel Gardenia Rouge Coco lūpdažiuką, gražiai ant lūpų atrodo, taip natūraliai, tinkamas dienai wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 01 03, 21:28)
Aš šiandien įsigijau Chanel Gardenia Rouge Coco lūpdažiuką, gražiai ant lūpų atrodo, taip natūraliai, tinkamas dienai  wub.gif

Labai gražus wub.gif pas mus pirkai g.gif ar nesausina ir ar nesubėga į raukšleles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2012 01 04, 00:31)
Labai gražus  wub.gif pas mus pirkai  g.gif ar nesausina ir ar nesubėga į raukšleles  g.gif

parašiau tau až 4u.gif

O šiaip tai labai trumpam pasidažius buvau, tai nežinau kolkas, ar nesubėga... bet nesausino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 01 03, 21:28)
Aš šiandien įsigijau Chanel Gardenia Rouge Coco lūpdažiuką, gražiai ant lūpų atrodo, taip natūraliai, tinkamas dienai  wub.gif

user posted image

gal gali imesti kurie cia? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2012 01 04, 14:35)
gal gali imesti kurie cia? bigsmile.gif

http://www.google.lt...1t:429,r:6,s:19

Chanel Rouge Coco 13 (gardenia)

o kaip jums tokia:
http://www.google.lt...e...x=126&ty=49

Cia 02 numeriukas.

Visai nieko gal g.gif
Atsakyti