Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

QUOTE(Noa @ 2013 05 22, 19:33)
Špygą! Kaune nėra biggrin.gif Kaunas gal gaus kitos savaitės gale, o gal ir negaus biggrin.gif
Mane mėgino įtikinti, kad pavasarinė kolekcija - tai, ko man reikia. Aš užrikau - kur geltonas tušas? biggrin.gif Tada man pasakė, kad geltonas bus vėliau biggrin.gif Tada aš nusistebėjau, kaip čia nauja kolekcija gaunama po vieną daiktą biggrin.gif Tada atėjo kita pardavėja, išmananti reikalą, ir išaiškino tai, ką parašiau viršuj biggrin.gif

Man patinka, kad visa Europa gauna 15tą, Vilnius 22ą, o Kaunas planuoja 30 biggrin.gif  Man atrodo, jie nuo Vilniaus iki Kauno neša rankomis, kaip olimpinę ugnį lotuliukas.gif O nekatrais tarpais dar pilvu pašliaužia, kad būtų lėčiau lotuliukas.gif

o cia nera ko stebetis, nes Chanel lakus kai kuriuos gavo tik po 1 vnt, nors geltonas tusas tikrai buvo, bet didelio ispudzio nepadare, nes jis ne ryskiai geltonas, o toks ochros geltonas... labiau patiko ryskiai melynas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 05 22, 19:55)
o cia nera ko stebetis, nes Chanel lakus kai kuriuos gavo tik po 1 vnt, nors geltonas tusas tikrai buvo, bet didelio ispudzio nepadare, nes jis ne ryskiai geltonas, o toks ochros geltonas... labiau patiko ryskiai melynas... smile.gif

O aš galvoju, kokio man tušo labiau norėt. Ar tamsiai mėlyno, ar to turkio spalvos. Mano akys žaliai mėlynos, arčiau akių spalvos būtų tas turkinis. Bet vat ar man reikia akių spalvos, ar priešingai, tai vis dar mąstau mastau.gif
Kaip gražiau mastau.gif

Geltono nenoriu! Noriu į jį pažiūrėti biggrin.gif Ir noriu sužinoti, kuo tie mėlyni ir turkio spalvos chanel tušai skiriasi nuo Dioro ir Saint Laurent??? Bent pas Senloreną tai tiksliai yra waterproof mėlynų ir turkio...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 22, 20:32)
O aš galvoju, kokio man tušo labiau norėt. Ar tamsiai mėlyno, ar to turkio spalvos. Mano akys žaliai mėlynos, arčiau akių spalvos būtų tas turkinis. Bet vat ar man reikia akių spalvos, ar priešingai, tai vis dar mąstau mastau.gif
Kaip gražiau mastau.gif

Geltono nenoriu! Noriu į jį pažiūrėti biggrin.gif Ir noriu sužinoti, kuo tie mėlyni ir turkio spalvos chanel tušai skiriasi nuo Dioro ir Saint Laurent??? Bent pas Senloreną tai tiksliai yra waterproof mėlynų ir turkio...

As vat butent ir ziurejau tuos du variantus. smile.gif ant virsutiniu uztepiau turkio spalva, o ant apatiniu tamsiai melyna. As blondine, bet akis tamsios, todel pagalvojau kad busiu panasi i sovetu laiku cebureku pardaveja.. tongue.gif jeigu dar melynus seselius pasirinksiu... seip ryskiai melynas graziau atrodo ir labiau matosi.. na bent jau man..
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 05 22, 21:00)
As vat butent ir ziurejau tuos du variantus. smile.gif  ant virsutiniu uztepiau turkio spalva, o ant apatiniu tamsiai melyna. As blondine, bet akis tamsios, todel pagalvojau kad busiu panasi i sovetu laiku cebureku pardaveja.. tongue.gif  jeigu dar melynus seselius pasirinksiu... seip ryskiai melynas graziau atrodo ir labiau matosi.. na bent jau man..

lotuliukas.gif O aš ketinau priešingai, ir apatiniam vokui kokį rūžavą persikinį šešėlį lotuliukas.gif
Bet mėlynų šešėlių nepasiryšiu. Pavartau ir padedu. Aš kaip tik blondė ir akys šviesios, tai dar mėlynas tušas ir mėlyni šešėliai būtų mirtis... Ne alyvose, o rugiagėlėse lotuliukas.gif Nu dar ant apatinio voko, ar koks pravedimas - dar dar, bet mėlyni ant viršutinio? unsure.gif lotuliukas.gif

Na gal gal gal, gal kas nors yra matęs moterį, kad gražiai atrodytų mėlyni šešėliai ant viršutinio voko, bet aš tai nemačiau. Jei kas matėt - parodykit, dabar tokių šešėlių masė...
Vienok jei jau mėlyni šešėliai - tai tada tušas kokios padorios spalvos.

Geltonas? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 22 gegužės 2013 - 22:08
Mėlynų šėšėlių makeup'ų pilnas internetas, ir jie kuo gražiausi (kalbu apie tuos, kurie yra paprasti makiažai, o ne tie meniški su daile).... Nereik tingėt ir pasiieškot http://www.google.lt...p...366&bih=644
Pati labai mėgstu mėynus šėšėlius, akių pieštukus, nors esu tamsi+žalių akių, ber drąsiai dažausi mėlynai, tereikia tinkamą atspalvį prisitaikyt, atrast kuris tau geriausiai tinka.... Aš manau ta mėlyna tokia universali spavla, kuri tinka beveik visoms, kaip ir kokia juoda. Va su žaliais, raudonais jau ne visom pritaikoma, bet mėlyni.... irnesakyk.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 05 22, 23:48)
Mėlynų šėšėlių makeup'ų pilnas internetas, ir jie kuo gražiausi (kalbu apie tuos, kurie yra paprasti makiažai, o ne tie meniški su daile).... Nereik tingėt ir pasiieškot  http://www.google.lt...p...366&bih=644
Pati labai mėgstu mėynus šėšėlius, akių pieštukus, nors esu tamsi+žalių akių, ber drąsiai dažausi mėlynai, tereikia tinkamą atspalvį prisitaikyt, atrast kuris tau geriausiai tinka.... Aš manau ta mėlyna tokia universali spavla, kuri tinka beveik visoms, kaip ir kokia juoda. Va su žaliais, raudonais jau ne visom pritaikoma, bet mėlyni.... irnesakyk.gif  flirt.gif

Cha cha. Kaip tik google pavarčius aš ir parašiau, kad nieko gražaus neatrandu dry.gif Ir ilgokai aš ten ieškojau, ne belekaip. Visokios Marfos tik...
Ne nu, yra, bet visur arba meninės nuotraukos, kur graži foto nereiškia gražus žmogus, o kaip ten atrodytų gyvenime - biesas žino, arba tokiam makijažui užtenka tik pieštuko ir visai nereikia šešėlių, arba šešėliai ant apatinio voko.

O vat kad gražiai atrodytų, ir ne ant profesionalo foto su profesionaliu apšvietimu, bet ir natūroj, kad būtų ant viršutinio voko ir dar prie mėlynų akių - schmoll.gif Ir dar kas spalva būtų mėlyna, o ne pilka su melsvu atspalviu... Nes dėžutėj tai 4 spalvos biggrin.gif

Jei tokių matote daug, tai prašome man parodyti bent tris, nes norėč išsirinkt lotuliukas.gif Nes mėlynų šešėlių noriu, o ką su jais veikt - nežinau lotuliukas.gif O pieštukų apatiniam vokui turiu net du skirtingo ryškumo, taigi naujų kaip ir nebereikia.

O norisi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 22 gegužės 2013 - 22:58
Kalbant apie melynus seselius ir melynus tusus, man labai patinka kaip pasidazo blondycandy is blogo..
http://blondycandy.c...st-cvetov-leta/
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 05 23, 10:13)
Kalbant apie melynus seselius ir melynus tusus, man labai patinka kaip pasidazo blondycandy is blogo..
http://blondycandy.c...st-cvetov-leta/

O kelmas žino mastau.gif Taip, turbūt čia gražiausiai, kiek mačiau mastau.gif Bet vat kad būtų labai jau gražu mastau.gif

Bet vat nuomonė, ko man reikia, vėl pasikeitė lotuliukas.gif Įdomu du dabar dalykai - ar nesubankrutuosiu, viena, ir ar ką nors gausiu, antra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 23, 12:34)
O kelmas žino mastau.gif Taip, turbūt čia gražiausiai, kiek mačiau mastau.gif Bet vat kad būtų labai jau gražu mastau.gif

Bet vat nuomonė, ko man reikia, vėl pasikeitė lotuliukas.gif Įdomu du dabar dalykai - ar nesubankrutuosiu, viena, ir ar ką nors gausiu, antra  lotuliukas.gif

na, papasakokite, kas dar idomu? smile.gif
vat cia dar grazu su chanel seseliais ir melynu tusu.. smile.gif

http://rusbeautynews.ru/chanel-haul/

o sitie seseliai patiko net man:
http://2lookandbehap...tches-and-look/

http://2lookandbehap...ara-in-zest-27/

bet pas mus vel ju nebus... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aliona_aa: 23 gegužės 2013 - 12:37
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 05 23, 13:30)
na, papasakokite, kas dar idomu? smile.gif 

Nieko nepasakosiu, nes dar triskart pasikeis, arba nuknis kas iš panosės, aš prietaringa kaip zulusas lotuliukas.gif

Net dėl nagų lako jau triskart persigalvojau lotuliukas.gif Iš pradžių labai norėjau žalio, paskui mėlyno, paskui nutariau, kad nafig, ir nusipirkau mėlyną perlamutrinį, Sally Hansen, o dabar galvoju - ne, ni to lotuliukas.gif

Pradėjau galvot apie tą žydrą pieštuką... Nu taip, turiu tik du žydrus pieštukus ir lainerį, maniau - sočiai, bet ne, reikia dar lotuliukas.gif Nu bet jie ne waterproof, ot schmoll.gif Noriu pačiupint, kas ten per spalva? unsure.gif Aišku, jei ne kažkuom skiriasi nuo turimų, tada nafig...

Neapsisprendžiu ne tik dėl tušo, bet ir tų pieštukinių šešėlių lotuliukas.gif Šiandien, po tos tavo įdėtos bobos, man jų reikia, bet neapsisprendžiu, kokios spalvos lotuliukas.gif Gal tos jade? Bet *****, pažiūrėt reikia. Pasimatuot... Ant kompo vienaip, natūroj - kitaip.... Pažįstu aš save - susipirksiu viską, pasidėsiu, ir naudosiu ką nors vieną, tfū, durnelė lotuliukas.gif

Ai, man pastoviai taip būna doh.gif Arba visko noriu, visko noriu, negaliu, peržiūriu, susiraukiu ir nieko nenusiperku - taip buvo su guerlain pavasariu biggrin.gif Arba nieko nenoriu, nieko nenoriu, fu fu fu, o kai išnyksta - ojojooooi, o aš užsimaniau! lotuliukas.gif

Reikia pažiūrėt, kitaip nebus biggrin.gif

Tie limited šešėliai labai gražūs, bet ar nebus blondėms per ryškūs? Aš vakar kitus mėlynus ant visų pirštų bandžiau... Ir nieko nenusprendžiau, taip ir išėjau su visom rankom mėlynom lotuliukas.gif Nesivaliau, nes norėjau pažiūrėt dienos šviesoj. Bet kol išėjau į tą dienos šviesą, tai dar pusę Megos perėjau, ir nieko nepažiūrėjau lotuliukas.gif

Pirkėja, ***, pardavėjo svajonė lotuliukas.gif

Nu bet kad čia tokios spalvos, apsisprendimo reikalaujančios blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 23 gegužės 2013 - 13:36

i 
Nešiukšlinkit forumo žinutėm ne į temą.

Paskutiniuose 2 psl. vos kelios žinutės apei Chanel.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 05 23, 16:07)
Tema atsiliepimams, o ne kas ir ką išsirinko. Ir ne apie tai kur jūs eisite lotuliukas.gif

schmoll.gif Ne. Skaityti mokate?
Tema vadinasi "Chanel".
Ne "Tik atsiliepimai apie Chanel", "Ne rašymai apie chanel, kurie patinka Malenai" schmoll.gif
O į "Chanel" įeina ir kur ji parduodama, ir kokie makijažai su ja daromi.

Asmeniškai aš čia atėjau norėdama kai ką sužinoti, patarimų konkrečiai dėl tų tušų smile.gif Bet sužinojau ir labai įdomių dalykų, ir būtent iš Aliona_aa, nes, kaip suprantu, ji vienintelė šioje temoje tai išmano, ar bent jau noriau pasidalina žiniomis. Man buvo labai naudinga pasikonsultuoti su išmanančiu žmogumi, aš visus jos linkus susifavoritinau.

Ir visi alei vienas apie Chanel 2013 summer.
Vis dėlto tai paskutinė Peter Philips reguliuota kolekcija - o Peter Philips meninio direktoriavimo metu Chanel kosmetikos, ypač nagų lakų spalvos pakilo į aukštumas, nuo nagų lako Mimosa 2010 ar 2011, iki dabar... Visas svietas Chanel plagijavo, iki dabar plagijuoja.

Jis išėjo pavasarį, ir dabar vietoje jo bus kita dizainerė. Ir ar nenuslūgs dabar tas Chanel su savo spalvom - kas jį žino? Čia dabar visas madų pasaulis banguoja.

O jeigu jums neaktualu, tai ką aš žinau... Na ne viskas gali būti pagal jūsų skonį! blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 23 gegužės 2013 - 15:22