QUOTE(Aliona_aa @ 2013 05 19, 08:01)
Aga, kaip visada, aš jau taboo laukiu virš mėnesio, sako bus bus, o kada neaisku.... Jaučiu vyras vaziuos į Maskva nusiusiu į chanel butique kad atvežtų...

nes ten jau nuo 04.19 d. Yra
Kažkaip iš tikro, visi svaigsta - oi oi, kokios Chanel nagų lakų spalvos spalvos spalvos - o pasižiūri asortimentą kokioj Kristianoj ir nesupranti, kurios ten svaigstamosios

Visos, kurios pas mus yra - kažkokios babytiškos
Ir aplamai... Neseniai vienam forume rusė, gyvenanti Airijoj, išeksponavo savo turtą - kokių 5 metų chanel highlighter'ius ir bronzerius... Aš pamačiau tą pernykštę lucky stripes - ir raudot pradėjau. Ojojoi, sakau, kaip aš šito daikto norėjau, bet fig radau ir fig nusipirkau, matyt, per vėlai užsimaniau

O jinai man atsako - cha cha. Tu ne per vėlai užsimanei, o turbūt pažiūrėjai, nėra, ir nuėjai? Nu, sakau, taip, taigi nebuvo. Klaust, sako, reikia! Jos daugumoj jo net neištraukia - mol, kas norės, tas paprašys! Nifiga sibie, sakau. Taip, sako. Deficitinė prekė! Sako, kaip, manai, aš saviškes susišaudžiau? Prašiau, ir ištraukė iš po prekystalio, ir dar kažkokiam rūbų skyriuj, be jokio reklamavimo, kad turi...
Tai čia Airijoj ar Anglijoj, kažkur ten. O kaip pas mus?

Gal dar ne kiekvienam ir traukia