Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

QUOTE(RainyDay @ 2013 05 17, 01:48)
as saviskio inimitable ar kaip ten ne nepabaigiau, sudziuvo nenaudojamas, na gal blakstienos skirtingos, o uzsimaniau pamacius ant kito zmogaus kaip atrode, deja man neteko tokio rezultato isgaut schmoll.gif maniskes blakstienos trumpos, retos ir tiesios blush2.gif

Man Inimitable originalus irgi nepatiko, nors nesu labai išranki tušam, bet šitas labai natūralų vaizdą davė, visai nieko ypatinga.
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2013 05 17, 00:48)
as saviskio inimitable ar kaip ten ne nepabaigiau, sudziuvo nenaudojamas, na gal blakstienos skirtingos, o uzsimaniau pamacius ant kito zmogaus kaip atrode, deja man neteko tokio rezultato isgaut schmoll.gif maniskes blakstienos trumpos, retos ir tiesios blush2.gif

Nu idomiai g.gif Nes as kokius metus laiko naudojau, nei sudziuvo nei ka, paskui tiesiog pasibaige, butent tas Inimitable ax.gif Ir nerealiai patiko kaip blakstienos atrode, labai gerai man atskirdavo ir pailgindavo ax.gif Gali buti, kad gal tada del skirtingu blakstienu skirtingai tas tusas atrodo g.gif
Atsakyti
Mergaites, ar bandete naujaji bronzanta Chanel les beiges su baltu dangteliu. Duty free testavau ant rankos, tai lyg neblogai. O ja pakuotes grozis. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 05 19, 07:13)
Mergaites, ar bandete naujaji bronzanta su baltu dangteliu. Duty free testavau ant rankos, tai lyg neblogai. O ja pakuotes grozis. wub.gif

Nemačius blush2.gif

Bet žiū, čia kitą chanel bronzerį kad plūsta!
http://www.totalbeau...p116752/page2#3
Atsakyti
Nu ka, pratestavau Chanel Coco Mademoissele fresh body mista ir alieju kuno wub.gif aliejus, tai kazkas tokio.. vasarai tai bus nerealus wub.gif oda atrodo ir jaucias kaip barchatas.. nekalbu apie kvapa.. dievinu Mademoissele.. naudosiu dekolte, rankom.. kojom gaila lotuliukas.gif Body mistas irgi labai fainas wub.gif manau bus puikus tomis dienomis, kai nesinori kazko sunkaus, arba tiesiog dienos eigoj atsisviezint kvapa.. nes turiu EDP to pacio kvapo.. tik negalima jo purkst ant rubu, nes turi balta spalva.. as galvojau, kad jis bus permatomas, kaip dezikas.. bet ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 05 19, 08:01)
Aga, kaip visada, aš jau taboo laukiu virš mėnesio, sako bus bus, o kada neaisku.... Jaučiu vyras vaziuos į Maskva nusiusiu į chanel butique kad atvežtų... 4u.gif  nes ten jau nuo 04.19 d. Yra

Kažkaip iš tikro, visi svaigsta - oi oi, kokios Chanel nagų lakų spalvos spalvos spalvos - o pasižiūri asortimentą kokioj Kristianoj ir nesupranti, kurios ten svaigstamosios biggrin.gif Visos, kurios pas mus yra - kažkokios babytiškos lotuliukas.gif

Ir aplamai... Neseniai vienam forume rusė, gyvenanti Airijoj, išeksponavo savo turtą - kokių 5 metų chanel highlighter'ius ir bronzerius... Aš pamačiau tą pernykštę lucky stripes - ir raudot pradėjau. Ojojoi, sakau, kaip aš šito daikto norėjau, bet fig radau ir fig nusipirkau, matyt, per vėlai užsimaniau sad.gif O jinai man atsako - cha cha. Tu ne per vėlai užsimanei, o turbūt pažiūrėjai, nėra, ir nuėjai? Nu, sakau, taip, taigi nebuvo. Klaust, sako, reikia! Jos daugumoj jo net neištraukia - mol, kas norės, tas paprašys! Nifiga sibie, sakau. Taip, sako. Deficitinė prekė! Sako, kaip, manai, aš saviškes susišaudžiau? Prašiau, ir ištraukė iš po prekystalio, ir dar kažkokiam rūbų skyriuj, be jokio reklamavimo, kad turi...

Tai čia Airijoj ar Anglijoj, kažkur ten. O kaip pas mus? unsure.gif Gal dar ne kiekvienam ir traukia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2013 05 19, 20:37)
Nu ka, pratestavau Chanel Coco Mademoissele alieju kuno  wub.gif aliejus, tai kazkas tokio.. vasarai tai bus nerealus  wub.gif oda atrodo ir jaucias kaip barchatas.. nekalbu apie kvapa.. dievinu Mademoissele.. naudosiu dekolte, rankom.. kojom gaila lotuliukas.gif

O naudot ant sausos odos reik, ar kaip natūralius aliejus - ant drėgnos? Nepalieka riebaliuko, galima iškart rengtis unsure.gif
Bliamba - jaučiu kaip jau noriu.... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 05 19, 22:16)
O naudot ant sausos odos reik, ar kaip natūralius aliejus - ant drėgnos? Nepalieka riebaliuko, galima iškart rengtis  unsure.gif
Bliamba - jaučiu kaip jau noriu.... doh.gif  lotuliukas.gif

Ka as tau galiu pasakyt.. kadangi tepiau tik ant dekolte ir ranku, tai rengiaus is kart, tiksliau apsirengus jau tepiau biggrin.gif labai mazai reik.. tai ka as zn.. nepaliko lyg riebalo.. mano sausa oda labai smile.gif jauti? biggrin.gif o tu jauti, kad pvz bootse 40 svaru jis, o duty free tik 24? unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 19, 22:00)
Kažkaip iš tikro, visi svaigsta - oi oi, kokios Chanel nagų lakų spalvos spalvos spalvos - o pasižiūri asortimentą kokioj Kristianoj  ir nesupranti, kurios ten svaigstamosios biggrin.gif Visos, kurios pas mus yra - kažkokios babytiškos lotuliukas.gif

Ir aplamai... Neseniai vienam forume rusė, gyvenanti Airijoj, išeksponavo savo turtą - kokių 5 metų chanel highlighter'ius ir bronzerius... Aš pamačiau tą pernykštę lucky stripes - ir raudot pradėjau. Ojojoi, sakau, kaip aš šito daikto norėjau, bet fig radau ir fig nusipirkau, matyt, per vėlai užsimaniau sad.gif O jinai man atsako - cha cha. Tu ne per vėlai užsimanei, o turbūt pažiūrėjai, nėra, ir nuėjai? Nu, sakau, taip, taigi nebuvo. Klaust, sako, reikia! Jos daugumoj jo net neištraukia - mol, kas norės, tas paprašys! Nifiga sibie, sakau. Taip, sako. Deficitinė prekė! Sako, kaip, manai, aš saviškes susišaudžiau? Prašiau, ir ištraukė iš po prekystalio, ir dar kažkokiam rūbų skyriuj, be jokio reklamavimo, kad turi...

Tai čia Airijoj ar Anglijoj, kažkur ten. O kaip pas mus? unsure.gif  Gal dar ne kiekvienam ir traukia unsure.gif

Ne, yra tokiu kolekcija kurios buna tik butique nesvarbu ar chanel drabužių ar kosmetikos. Aš taip nusiunciau savo drauge ieskoti Chanel riva lako į Cannes chanel butique, ten tik drabužiai, o lakai ir kosmetika pagal prašymą.. 4u.gif tai vat tas lucky stipes buvo sukurti Las Vegas limited edition kolekcijai. Pas mus ieskok ne ieskok vistiek tokiu neveza.
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 05 20, 08:51)
Ne, yra tokiu kolekcija kurios buna tik butique nesvarbu ar chanel drabužių ar kosmetikos. Aš taip nusiunciau savo drauge ieskoti Chanel riva lako į Cannes chanel butique, ten tik drabužiai, o lakai ir kosmetika pagal prašymą.. 4u.gif  tai vat tas lucky stipes buvo sukurti Las Vegas limited edition kolekcijai. Pas mus ieskok ne ieskok vistiek tokiu neveza.

Tai va. Pastebėjau dry.gif O pernai buvau durna ir maniau, kad visur viską veža biggrin.gif maniau - nueisi į parduotuvę ir nusipirksi lotuliukas.gif Naivuolė lotuliukas.gif Dabar žinau biggrin.gif Jau guerlain limited bronzerį po visą svietą gaudžiau, MAc limited rūžą, bet jau chanel geltonų tušų tai negaudysiu. Bus - gal ir pirksiu, bet nebus - nueisiu į Douglas pas Saint Lauren ir nusipirksiu dry.gif geltonų gal ne, bet mėlynų ten masė dry.gif Egzotiką atrado dry.gif

O, va, dar man klausimas, kaip žinoti, kuri ta kolekcija butikinė, o kuri - visiems prieinama? Gi ta koralinė pavasario tai irgi buvo limited. O pas mus buvo. Keli vnt. Nusičiupau lūpdažį ir pieštuką, gal ne tai, kad labai reikėjo, bet iš godumo, kad paskui nebus biggrin.gif Pudros nečiupau, nes galvojau, nafig man tie blizgučiai, kas aš, klounas... O dabar galvoju - ne, aš ne klounas, aš dūra lotuliukas.gif Reikėjo imt, kol buvo lotuliukas.gif

Kita vertus, mergos Maskvoj Lucky Stripes pirko lyg prie kosmetikos... Ai bet, žinosi ten, Maskva yra Maskva, o Kauno Megos/Akro Kristutė yra Kauno Kristutė, mastas kitas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 20, 09:33)
Tai va. Pastebėjau dry.gif O pernai buvau durna ir maniau, kad visur viską veža biggrin.gif maniau - nueisi į parduotuvę ir nusipirksi lotuliukas.gif Naivuolė lotuliukas.gif Dabar žinau biggrin.gif Jau guerlain limited bronzerį po visą svietą gaudžiau, MAc limited rūžą, bet jau chanel geltonų tušų tai negaudysiu. Bus - gal ir pirksiu, bet nebus - nueisiu į Douglas pas Saint Lauren ir nusipirksiu dry.gif geltonų gal ne, bet mėlynų ten masė dry.gif Egzotiką atrado dry.gif

O, va, dar man klausimas, kaip žinoti, kuri ta kolekcija butikinė, o kuri - visiems prieinama? Gi ta koralinė pavasario tai irgi buvo limited. O pas mus buvo. Keli vnt. Nusičiupau lūpdažį ir pieštuką, gal ne tai, kad labai reikėjo, bet iš godumo, kad paskui nebus biggrin.gif Pudros nečiupau, nes galvojau, nafig man tie blizgučiai, kas aš, klounas... O dabar galvoju - ne, aš ne klounas, aš dūra lotuliukas.gif Reikėjo imt, kol buvo lotuliukas.gif

Kita vertus, mergos Maskvoj Lucky Stripes pirko lyg prie kosmetikos... Ai bet, žinosi ten, Maskva yra Maskva, o Kauno Megos/Akro Kristutė yra Kauno Kristutė, mastas kitas lotuliukas.gif

Maskvoje yra du butique vienas kosmetikos, kitas drabuziu... ir ten ir ten yra kosmetikos ir butique kvepalu (toliu kaip Chanel 18, Coromandel, La Pausa ir pan.)
o del kolekciju galiu pasakyti, kad jeigu matote kolekcija kur nagu lakai be numeriu, reiskia ju pas mus nebus, bes cia tik butique.Yra dar variantu kur buna tik Saks parduotuvese, seip tokiu retu kolekciju pas mus nepastebeta.. blush2.gif o jusu Kauno akropolyje pastebeta labai retu lako spalvu, pries menesi pirkau Chanel Rose Gloss, labai senas ir retas variantas.. smile.gif
Pavasarine kolecija buvo vskirta visoms parduotuvems smile.gif tieisog gal greitai pasibaige..
o linited edition pavasarine atrodo taip:
http://www.chicprofi...hotos-info.html
savaime suprantama pas mus tokios nebuvo..
o cia limited edition Azijos rinkai..
http://blocosmetics....te-nail-polish/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aliona_aa: 20 gegužės 2013 - 08:55
QUOTE(Noa @ 2013 05 20, 10:09)
Oho, kaip įdomu, viską pasigooglinau bigsmile.gif

Nu jo, tokios kolekcijos pas mus nėr. Ir aš įsižeidžiau biggrin.gif Šiaip aš iš jos nieko nenoriu, bet o jeigu norėčiau? lotuliukas.gif Įsižeidžiau už visus norinčius lotuliukas.gif

Gaila, į Maskvą pakliūt man šansų mažokai, nors ir įdomu būtų mastau.gif Tai tokių butikinių, jei reikalas užeitų, reiktų ieškot Londone, ko gero (artimiausia kiekvienam lietuviui Europos vieta lotuliukas.gif )?

Taip, Londone Hediard univermage... 4u.gif arba ebay.com, pati ten uzsakineju jeigu kažkuo labai norėsi, nes Azijos kolekciju nebūna niekur kitur išskyrus Azija... 4u.gif
Atsakyti