Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

QUOTE(Gisana @ 2013 04 30, 09:47)
Savaitgalį pas viena merginą teko išbandyti Chanel lūpų pieštuką. Dabar pati jo noriu biggrin.gif pieštukas lengvai brėžiasi, tas jo minkštumas yra pats tas.. Idealus žodžiu smile.gif

Turiu viena lupu piestuka, labai patinka, tinkrai lengvai breziasi ir laikosi puikiai thumbup.gif Ir dar labai fainas chanel droztukas prie jo buna ax.gif
Atsakyti
schmoll.gif labai norėčiau išbandyti iš vasaros kolekcijos žydrąjį wub.gif tikiuosi atsiras pas mus smile.gif
[/quote]

Vasaros kolekcija atsiras pas mus nuo 05.15d. Kristianos vadybininke taip sake, ir tusai bus. 4u.gif noriu geltono tuso ir vasaros seseliu..
http://2lookandbehap...ara-in-zest-27/
Atsakyti
Jei dar kas nematet - Lisos Eldridge mini review vasaros kolekcijos: http://www.youtube.c...h?v=sagJISNjk6g

tusai ir lakai tikrai keliaus i kosmetines kolekcija, spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryuk @ 2013 04 30, 11:08)
Jei dar kas nematet - Lisos Eldridge mini review vasaros kolekcijos: http://www.youtube.c...h?v=sagJISNjk6g

tusai ir lakai tikrai keliaus i kosmetines kolekcija, spalvos  wub.gif

is laku pirksiu tik melynus, nes Chanel lilis vienu tonu svesene uz praeitos vasaros Chanel Holiday ir labai primena sio pavasario Chanel Fracas... 4u.gif nusprendziau, kad tokiu spalvu man jau uztenka... o melyni.. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 04 30, 09:52)
o man kazkaip nepatiko, niekaip nesuprantu, kam reikalinga pudra, kuri nieko nedaro ir visiskai nesimato ant veido? Jeigu tik nepasiimti 2 spalvom tamsesnes ir nauduoti kaip bronzanta. smile.gif

aš noriu ją kaip bronzantą naudoti 4u.gif ant kreminės pudros sutvirtinti gal ir nieko būtų 10 nr arba 20. bet LT parduotuvės neturi 20 nr, galvoju, kad 20 nr man būtų kaip bronzantas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 30 balandžio 2013 - 12:03
QUOTE(style18 @ 2013 04 30, 13:01)
aš noriu ją kaip bronzantą naudoti 4u.gif ant kreminės pudros sutvirtinti gal ir nieko būtų 10 nr arba 20. bet LT parduotuvės neturi 20 nr, galvoju, kad 20 nr man būtų kaip bronzantas

Na aš pvz. šviesos odos (palyginimui - HM 51 per tamsi) ir Šios Chanel pudros Nr 10, 20 tiktų man kaip fiksuojanti pudra, Nr 30 gaaaal jau kaip bronzantas, bet ir tai natūralus, nes juos labiau mėgstu naudoti kaip skulptūravimo priemones, o po to lengvai perbėgti per veidą, kad beveik nesimatytų.
Bet iš esmės, nežinau kokio tada šviesumo odai Nr 20 būtų kaip bronzantas blink.gif
UK visos pakvaišę dėl to numerio, bet perka kaip tiesiog pudrą.
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 04 30, 09:47)
drinks_cheers.gif  biggrin.gif brungus tas chanelis, bet geras  cool.gif

Nu zinok as jau kazkaip imu burbet ant dekoratyvines chanel unsure.gif Kas liecia veido prieziuros priemones -be priekaistu, o dekoratyvine emiau naudot pries geeeerus 2metelius, tai minusiuku matau...
Sesliai subegineja, reikia bazes, ko as nemegstu doh.gif Tuo tarpu pigenos golden rose laiko be jokiu baziu kiaura diena, nei trupinukas i raukslytes nesubega g.gif Lakas geras, bet.... man vistiek geresni tu gamintoju, kurie yra laku gaminimo profai (orly, china glaze ir pan), kokybe geresne, lakuojasi lengviau.... O ir kaina chanel laku kanda... ax.gif
Prespudra be jokio maskavimo, tinkama tik makiazo koregavimui, tusai niekuo negeresni uz kitus truputuka pigesnius, lupdazai irgi....
Va blizgesiai patiko wub.gif Skysta pudra mat lumiere superine....
Va kazkaip kuo ilgiau naudoju, tuo labiau minusu randu unsure.gif Iki tobulumo tikrai truksta... bet vistiek chanel myliu... wub.gif Paimi deziuka i rankas ir siela prazysta ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 04 30, 15:46)
Nu zinok as jau kazkaip imu burbet ant dekoratyvines chanel  unsure.gif Kas liecia veido prieziuros priemones -be priekaistu, o dekoratyvine emiau naudot pries geeeerus 2metelius, tai minusiuku matau...

drinks_cheers.gif iš tokių brangių irgi labiausiai nepatiko chanel dekoratyvinė, kartu su givenchy. Šešėliai ant bazės tik 2 val laikosi...bet ta nauja pudra/bronzantas patiko, gal labiau pakuotė sužavėjo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 30 balandžio 2013 - 14:50
gal jau yra daugiau isigijusiu les beiges ir turinciu atsiliepimu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 04 30, 14:50)
drinks_cheers.gif iš tokių brangių irgi labiausiai nepatiko chanel dekoratyvinė, kartu su givenchy. Šešėliai ant bazės tik 2 val laikosi...bet ta nauja pudra/bronzantas patiko, gal labiau pakuotė sužavėjo biggrin.gif

man irgi laikymas chanelio nlb, turiu vitalumiere pudra, jau isimta is prekybos, ryte pasitepus pavakary praktiskai nerasta ant veido, seseliai tikrai ilgai nelaiko, bet spalvs tai subtilios, grazios, pats tas dieniniam makiazui wub.gif tusas tai visiskas sh buvo, essence ir tas graziau padazydavo, skaistalai nepigmentuoti visai, nors maniskis skaistalas tai pencininkas, gal delto g.gif nagu lakai nelaiko ilgai, del ko man chanel patinka tai spalvu grozis (seseliai, nagu lakai) kai sunaudosiu kada nors ka turiu, jauciu nebent seseliais susigundyciau dar...
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2013 05 16, 12:24)
tusas tai visiskas sh buvo, essence ir tas graziau padazydavo

Nu nezinau, man tai kol kas vienas is fainiausiu bandytu, netgi kartojamas, neseniai kaip tik kita tusa isigijau, nes pirmasis nerealiai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2013 05 16, 21:06)
Nu nezinau, man tai kol kas vienas is fainiausiu bandytu, netgi kartojamas, neseniai kaip tik kita tusa isigijau, nes pirmasis nerealiai patiko ax.gif

as saviskio inimitable ar kaip ten ne nepabaigiau, sudziuvo nenaudojamas, na gal blakstienos skirtingos, o uzsimaniau pamacius ant kito zmogaus kaip atrode, deja man neteko tokio rezultato isgaut schmoll.gif maniskes blakstienos trumpos, retos ir tiesios blush2.gif
Atsakyti