Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

QUOTE(amber123 @ 2013 04 01, 22:01)
drinks_cheers.gif taip taip, as tai suprantu.. bet pries tai buvo diskusija, kad sita pudra netinkama kaip bronzatas,  nes per lengva/perregima, tai as ir sakau, kad tos foto puikus irodymass, kad vis del to galima ja kaip bronzata naudot, savaime aisku parinkus daug tamsesni atspalvi  smile.gif

Ne, niu merginos, sutikit ir veido krema galima naudoti kaip batu tepala, sampuna kaip putos skutimosi o kondicionieriu vietoj skalbimo milteliu skalbiant megztini. biggrin.gif

Aisku kad viska galima jai nusprendei kad tau taip tinka. Bet kalba ejo apie tai pudra tai ar bronzantas. Tai as ir dabar tvirtinu kad tai pudra, o ne bronzantas. O kaip kas ja naudoja , tai cia jau ne mano reikalas. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2013 04 01, 22:31)
Aisku kad viska galima jai nusprendei kad tau taip tinka. Bet kalba ejo apie tai pudra tai ar bronzantas. Tai as ir dabar tvirtinu kad tai pudra, o ne bronzantas. O kaip kas ja naudoja , tai cia jau ne mano reikalas.  tongue.gif

A, sorry, ne taip supratau tada drinks_cheers.gif persiprasau.. 4u.gif Taip, tai yra pudra(net ir ant produkto aprasymo taip parasyta), ne bronzatas drinks_cheers.gif taciau ja galima naudot ir kaip bronzata, esant reikalui. Va ir issiaiskinom drinks_cheers.gif biggrin.gif Truputi ne taip buvau jus supratus
Atsakyti
Mergaites,

ar yra naudojusiu Chanel balta piestuka water linijai? Ar tikrai ilgai islieka ir yra toks puikus kaip ji giria? rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kuri turi/naudoja Rouge Coco Shine lūpų dažus ir galėtų pakomentuoti kaip patinka ir priminti kainą? biggrin.gif Kuo labiausiai skiriasi nuo Coco Rouge ir kurie labiau patinka/yra geresni? Nes mane visai domina jie, kadangi norisi tokių labiau "sheer" lūpų dažų, lengvai atrodančių. Nes beveik visos spalvos labai gražiai atrodo, bet labiausiai domina Liberte, Royallieu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 04 04, 23:00)
Gal kuri turi/naudoja Rouge Coco Shine lūpų dažus ir galėtų pakomentuoti kaip patinka ir priminti kainą?  biggrin.gif Kuo labiausiai skiriasi nuo Coco Rouge ir kurie labiau patinka/yra geresni? Nes mane visai domina jie, kadangi norisi tokių labiau "sheer" lūpų dažų, lengvai atrodančių. Nes beveik visos spalvos labai gražiai atrodo, bet labiausiai domina Liberte, Royallieu.  wub.gif

Naudoju #sourire ir #adventure, man jie kaip lupu balzamai: perregimos spalvos, blizgesys ir intensyvus drekinimas, kai as to ir ieskojau tai man jie tapo nepakeiciami jau keleta metu :-)
Atsakyti
Merginos, gal kuri naudojat Chanel'io sveitiklius veidui?
Domintu nuomone apie misriai odai skirtus..ir kokia pas mus plius minus ju kainyte?
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2013 04 05, 09:03)
Merginos, gal kuri naudojat Chanel'io sveitiklius veidui?
Domintu nuomone apie misriai odai skirtus..ir kokia pas mus plius minus ju kainyte?

Turejau ši šveitikli.... Labai patiko, kvepia nuostabiai, maloniai nušveičia, oda tikrai lygi, švelni.
Labai skalsus, naudojosi ilgaaaaai, net pabodęs jau buvo biggrin.gif
Pirkau ne LT, todėl mokėjau gerokai pigiau, mūsuose berods 159-169Lt...
GOMMAGE MICROPERLÉ ÉCLAT MAXIMUM RADIANCE EXFOLIATING GEL
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 04 05, 13:28)
Turejau ši šveitikli....

Wow, da tikejaus bus kokia 100-110 lt doh.gif
na bet jei sakot kad labai fainas, tai vistiek reiks pasidairyt i Kriste, gal susigundysiu ir as siuo geriu..
Nes sis Microperle lyg maciau yra dvieju rusiu- viens sausai odai, kitas misriai..
Atsakyti
Laba,
Norejau paklaust, ar Chanel Vitalumiere satin smoothing fluid makeup spf15 pudryte skystoka yra ar labiau tirstesne? g.gif Ir kaip kvapas jos?
Labai aciu, jei kas atsakysit 4u.gif
Atsakyti
Išbandžiau les beiges pudrą/bronzantą. Patiko, bandžiau 30 numerį, gal nupirksiu , naudosiu kaip bronzantą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 29 balandžio 2013 - 12:33
QUOTE(style18 @ 2013 04 29, 13:28)
Išbandžiau les beiges pudrą/bronzantą. Patiko, bandžiau 30 numerį, gal nupirksiu , naudosiu kaip bronzantą smile.gif

o man kazkaip nepatiko, niekaip nesuprantu, kam reikalinga pudra, kuri nieko nedaro ir visiskai nesimato ant veido? Jeigu tik nepasiimti 2 spalvom tamsesnes ir nauduoti kaip bronzanta. smile.gif
Tiesa sakant ir naujas tusas irgi nepatiko, pirkau Chanel nagu lakus ir dovanu idejo tuso meginuka, Le volume de Chanel. Jis labai sulipdo blakstienas. blink.gif
Megstamiausiu taip ir lieka Mascara Chanel Inimitable – Immettable.
Ir laukiam nesulaukiam vasaros kolekcijos su spalvotais tusais.
http://jetsetfashion...summer-ete-2013
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 04 05, 16:22)
Oi ne ne, chanelis neturi tokiu kainu kaip 100Lt  lotuliukas.gif nebent piestukas ar mono seseliai  biggrin.gif Bet veidui priemones pusantro ir daugiau.... cool.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif brungus tas chanelis, bet geras cool.gif

Savaitgalį pas viena merginą teko išbandyti Chanel lūpų pieštuką. Dabar pati jo noriu biggrin.gif pieštukas lengvai brėžiasi, tas jo minkštumas yra pats tas.. Idealus žodžiu smile.gif na spalva irgi superinė (raudona) aš ji pabandžiau ant rankos, tai jis po to man nenusivalė niekaip biggrin.gif o ir merginai vakaro eigoje (aš ją dažiau), tai sakė atsilaikė labai gerai ant lūpų smile.gif taipogi ji buvo nusipirkus ir naująjį tušą Le volume de Chanel, bet kaip ir Aliona rašė, jis labai lipina blakstienas doh.gif reik tikėtis, kad pradžiuvus geriau dažo, nes kitaip tai nieko vertas toks tušas schmoll.gif labai norėčiau išbandyti iš vasaros kolekcijos žydrąjį wub.gif tikiuosi atsiras pas mus smile.gif
Atsakyti