Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

As vakar ir isigijau siuos Chanel Illusion d'Ombre seselius,mano spalvyte 82 Emerveille
user posted image
labai graziai atrodo,akims suteikia ,vaiskumo,sviezumo,issilaiko visa diena nesubege wub.gif pasaka taip graziai tviska vien tik teigiami atsiliepimai wub.gif dabar pirksiu dar vienus,turbut zalsvus,nes realiai labai graziai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2011 12 25, 21:22)
As vakar ir isigijau siuos Chanel Illusion d'Ombre seselius,mano spalvyte 82 Emerveille
user posted image
labai graziai atrodo,akims suteikia ,vaiskumo,sviezumo,issilaiko visa diena nesubege  wub.gif pasaka taip graziai tviska vien tik teigiami atsiliepimai wub.gif dabar pirksiu dar vienus,turbut zalsvus,nes realiai labai graziai atrodo smile.gif

tinka emerveille spalva dienai naudoti, pvz i darba? ax.gif
Atsakyti
Išbandžiau Douglas'e Chanel šėšėlius ILLUSION D'OMBRE LONG WEAR LUMINOUS EYESHADOW splavytę baltą - Fantasme ir tamsesnę - Illusoire.
Pirmieji įspūdžiai nesuperiniai.... schmoll.gif
"Pakabinus" spalvytės ir braukiant per riešą - spalva tiesiog tviska, žėri, žaižaruoja nuostabiai, pasklaidžius ant voko, liko tik balkšva spalva, žėrėjimo perpus sumažėjo, kuris matėsi tik labai arti prilindus prie veidrodžio unsure.gif Aišku pasidažius viena spalva (balta) akys kaip nabagės atrodė, faktas, kad reik tonuot tamsiau išorinį voką, taigi brūkštelėjau Illusoire spalvyte, vaizdas pasikeitė iškart, akys pagyvėjo, "atsimerkė"... Taigi išvada - jei pirkt šviesiausią spalvą, galit iškart taupyt piginus tamsesniai, nes vien su balta nepasidažysi, o kampiukų bele kokiu šėšėliu nepatamsisnsi, nes bus negražiai... Visumoj išsilaikė neblogai visą dieną, nesubėgo į raukšlėlės (buvau be makiažo ar šėšėlių bazės), tačiau bet kokiu atveju prieš pirkdama vieną spalvytę už 109Lt (o dvi jau gaunasi cieli 218Lt) labai gerai pagalvočiau... g.gif
Turiu UrbanDecay Stardust šėšėlius, tai žėrėjimas žymiai intensyvesnis, gražesnis ir laiko geriau, bet pasidažyt lengviau, nes jie ne kreminiai, o parasti šėšėliai... O ir kaina 2x mažesnė....
Beje, į dienos pabaigą veidas nuo blizgesiukų blizgėjo, matyt pribyrėjo belel kur... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 26 gruodžio 2011 - 12:55
QUOTE(Female @ 2011 12 26, 10:50)
tinka emerveille spalva dienai naudoti, pvz i darba?  ax.gif

Tikrai tinka,nes nera akinanciai zerinti,tiesiog subtiliai kaip koks simeris duoda akims vaiskumo,sviezumo,na man jie tokie superiniai tiesiog negaliu atsidziaugti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 12 26, 13:39)
Taigi išvada - jei pirkt šviesiausią spalvą, galit iškart taupyt piginus tamsesniai, nes vien su balta nepasidažysi, o kampiukų bele kokiu šėšėliu nepatamsisnsi, nes bus negražiai...

nu kodel, nebutinai 4u.gif galima det ta sviesu ir daryt pravevedima.. bent as taip dieniniam ir darau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu gal galima, bet aš kai tokio nedarau a la Dita Von T..., tai man kažkaip nesigautų su viena spalvyte prasisukt.... g.gif
Ir vistik, padariau išvadą - tokių pinigų neverti, nors neatmetu minties įsigyt kurią nors spalvytę tongue.gif
Atsakyti
Na va parodysiu kaip realiai ant manes atrodo tie seseliukai wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2011 12 27, 18:25)
CHANEL blizgis  levres scintillantes 96 wub.gif
user posted image

O jum, nesausina lupu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 12 29, 16:03)
labai atsiprasau uz OT,bet koks tiksliai kremas? 4u.gif

Va toks mirksiukas.gif
http://www.bioderma....ction/1438.html
Papildyta:
QUOTE(giedrute 99 @ 2011 12 29, 15:44)
O jum, nesausina lupu? 4u.gif

Na kaip ir dar nepastebejau kad sausintu,o jums sausino?
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 12 29, 21:56)
Pamačiau Dzestinos blizgesį ir pati tokio užsimaniau wub.gif  kokia kaina jo pas mus?

o cia tas gal Galactic ar kaip ten..? nes toki as turejau, bet visai jis mano lupom buvo schmoll.gif jei raudonos, tai pramusa negraziai per ji verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 29, 21:58)
o cia tas gal Galactic ar kaip ten..? nes toki as turejau, bet visai jis  mano lupom buvo  schmoll.gif jei raudonos, tai  pramusa negraziai per ji  verysad.gif

Aš kiek supratau, pas Dzestiną toks: Chanel Levres Scintillantes No. 96 Iris Lipstick
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 12 29, 21:03)
Aš kiek supratau, pas Dzestiną toks: Chanel Levres Scintillantes No. 96 Iris Lipstick

Taip ,taip tikrai toks mirksiukas.gif Nezinau kiek pas mus kainuoja,pirkau cia SM Isparduouveje uz 50lt thumbup.gif ,maciau ilgokai ji pardavinejo,kazkaip idomiai,galvojau ko nieks negriebia,gal spalvyte kokia neinama ar nera tviskejimo,bet surizikavau smile.gif o gavus labai apsidziaugiau,nes toks grazus,o ypac tas tviskejimas is spalyte vos vos paryskina naturaliai lupytes ko ir visad norejau tongue.gif kai baigsiu si blizgi ,tikrai pirksiu ir antra kart lygiai toki pat smile.gif
Atsakyti