Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytoja Asta Paukštienė

QUOTE(j.svajone @ 2008 04 14, 22:03)
nes noriu,kad nors uz tyrimus ,kuriuos privaloma pasidaryt nestumo metu nereiktu moket,o privacioje,turiu uz juos moket pati,tad uztenka to,kad moku sodrai,tad tegu ji sumoka is mano pinigu uz  tuos tyrimus.

Va paskaiciau ir vel prisiminiau cool.gif Del toksoplazmozes norejau kad patikrintu (kiek zinau nestuke.gif sie tyrimai privalomi). Ne, paukstiene man ju nepasiule, tiesiog sakau kaciukas idreske, kai sveciuose buvom, o as gi nestuke.gif visko bijau, sakau gal tyrimus. Tai akusere (tokia sena tada buvo, gyd..... antrininke profesionalumo srityje, spaudima per drabuzius matuodavo ir sverdavo su avalyne ir visais meztiniais doh.gif ) sako, o ka jau tas kaciukas gali padaryt blink.gif Svarbu kad jus pati savo nagus trumpai kirptumet-kad kur SAU ISIDRESKUS INFEKCIJOS NEINESTUMET doh.gif cool.gif Zodziu be zodziu. Tada paukstiene pasake, kad sitas tyrimas mokamas, reikia eiti i infekcini kazkoki kabineta. Net kaina pasake. Nuejau toje pat poliklinikoje, padare tyrima ir labai nustebo, kodel jis turetu buti mokamas unsure.gif Bet tai tik viena "linksmesne" akimirka is bendravimo su sita ........ Apie liudnaja istorijos puse nepasakosiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rainiukas: 02 rugpjūčio 2008 - 01:42
QUOTE(rainiukas @ 2008 08 02, 02:21)
Va paskaiciau ir vel prisiminiau cool.gif Del toksoplazmozes norejau kad patikrintu (kiek zinau  nestuke.gif sie tyrimai privalomi). Ne, paukstiene man ju nepasiule, tiesiog sakau kaciukas idreske, kai sveciuose buvom, o as gi  nestuke.gif visko bijau, sakau gal tyrimus. Tai akusere (tokia sena tada buvo, gyd..... antrininke profesionalumo srityje, spaudima per drabuzius matuodavo ir sverdavo su avalyne ir visais meztiniais doh.gif ) sako, o ka jau tas kaciukas gali padaryt blink.gif Svarbu kad jus pati savo nagus trumpai kirptumet-kad kur SAU ISIDRESKUS INFEKCIJOS NEINESTUMET doh.gif  cool.gif Zodziu be zodziu. Tada paukstiene pasake, kad sitas tyrimas mokamas, reikia eiti i infekcini kazkoki kabineta. Net kaina pasake. Nuejau toje pat poliklinikoje, padare tyrima ir labai nustebo, kodel jis turetu buti mokamas unsure.gif Bet tai tik viena "linksmesne" akimirka is bendravimo su sita ........ Apie liudnaja istorijos puse nepasakosiu schmoll.gif

Sveika rainiukas mirksiukas.gif Perskaičiai ir net nusišipsojau, kaip viskas pažistama blink.gif Ta akušere apie kuri rašot ir mane kartu su Paukštienė prižiurėjo doh.gif Tai jau senokai būvo prieš 7 metus kai su pirmu vaiku vaiksčiojau. Tai irgi "tokia protinga" irgi matavo spaudima kaip ir jums,ir apie nagus irgi kalbejo...tipo kodėl jus nėšiojat tokius ilgus nagus blink.gif negalima nėščiom tokiu nagu auginti doh.gif aš tada dar nebuvau tokia drasi tai ir tylėjau ,o dabar tikrai taip jai atsakyčiau...Ir viena karta mane pasisvere neteisingai ir sako kad aš labai daug priaugau vos ne 5 kg .per savaite( o aš tikrai žinojau kiek priaugau) pradejo mane mokinti kaip valgyti,sako reikia tau dietos pasilaikytis...Pasakiau kad "tikrai pasilaikysiu" o pačiai toks jokas . Atejau po mėnėsio (žinoma jokiu dietu nesilaikiau) pasisveria mane o svarstyklės parode kad aš "numečiau" nereikalingus kg doh.gif Taip mane gyre,na tiesiog anekdotas. O mekoplazmos irgi man nedare schmoll.gif Mamytės neeikit pas Paukštienė negadinkit sau nervu ir sveikatos. tai ne gydytoja o kažkoks nesupratimas blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 02 rugpjūčio 2008 - 10:48
QUOTE(rainiukas @ 2008 08 02, 02:21)
Va paskaiciau ir vel prisiminiau cool.gif Del toksoplazmozes norejau kad patikrintu (kiek zinau  nestuke.gif sie tyrimai privalomi). Ne, paukstiene man ju nepasiule, tiesiog sakau kaciukas idreske, kai sveciuose buvom, o as gi  nestuke.gif visko bijau, sakau gal tyrimus. Tai akusere (tokia sena tada buvo, gyd..... antrininke profesionalumo srityje, spaudima per drabuzius matuodavo ir sverdavo su avalyne ir visais meztiniais doh.gif ) sako, o ka jau tas kaciukas gali padaryt blink.gif Svarbu kad jus pati savo nagus trumpai kirptumet-kad kur SAU ISIDRESKUS INFEKCIJOS NEINESTUMET doh.gif  cool.gif Zodziu be zodziu. Tada paukstiene pasake, kad sitas tyrimas mokamas, reikia eiti i infekcini kazkoki kabineta. Net kaina pasake. Nuejau toje pat poliklinikoje, padare tyrima ir labai nustebo, kodel jis turetu buti mokamas unsure.gif Bet tai tik viena "linksmesne" akimirka is bendravimo su sita ........ Apie liudnaja istorijos puse nepasakosiu schmoll.gif

Kažkada labai senai tas tyrimas buvo mokamas. Gal daktarės informacija nauja nepasidomi. Požiuris kai kurių medikų apskritai į nėščiąsias tai super stebinantis.
Atsakyti
Pamaciau Paukstienes pavarde ir net siurpas nupurte.Tai ji jau tiek metu Vilniuj dirba?!Ir kas ja ten prieme?Kazkada si moteris dirbo Sirvintose( 40km. nuo Vilniaus).Ten ji gyvena su savo seima.As pati daug metu gyvenau tame miestelyje.Po to nezinau,kas atsitiko,bet ji dingo.Ar ja atleido del moteru nepasitenkinimo,ar daugybes klaidu,grubumo,bet ji jau seniai ten nebedirba.Tai pasiseke sirvintiskem!Labai labai nemaloni,neuzjaucianti,arogantiska,grubi moteris.Tikrai neperdedu, o kalbu daugelio moteru lupomis.Nemanau,kad tokie zmones turetu dirbti su besilaukianciomis moterimis,nes po vizito pas ja,ne vienai jautresniai moteriai gali dingti noras gimdyti.Tiesa,paskutini karta ja maciau Sirvintu miesto sventeje visiskai girta!
Atsakyti
QUOTE(Pepi @ 2008 08 07, 15:59)
Pamaciau Paukstienes pavarde ir net siurpas nupurte.Tai ji jau tiek metu Vilniuj dirba?!Ir kas ja ten prieme?Kazkada si moteris dirbo Sirvintose( 40km. nuo Vilniaus).Ten ji gyvena su savo seima.As pati daug metu gyvenau tame miestelyje.Po to nezinau,kas atsitiko,bet ji dingo.Ar ja atleido del moteru nepasitenkinimo,ar daugybes klaidu,grubumo,bet ji jau seniai ten nebedirba.Tai pasiseke sirvintiskem!Labai labai nemaloni,neuzjaucianti,arogantiska,grubi moteris.Tikrai neperdedu, o kalbu daugelio moteru lupomis.Nemanau,kad tokie zmones turetu dirbti su besilaukianciomis moterimis,nes po vizito pas ja,ne vienai jautresniai moteriai gali dingti noras gimdyti.Tiesa,paskutini karta ja maciau Sirvintu miesto sventeje visiskai girta!

Isivaizuoju Paukstiene girtą smile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 08 02, 11:47)
Mamytės neeikit pas Paukštienė negadinkit sau nervu ir sveikatos. tai ne gydytoja o kažkoks nesupratimas blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Pabūsiu "balta varna", bet niekaip nesuprantu, kodėl taip koneveikiama ta ponia Paukštienė lotuliukas.gif Tiesa, tebuvau pas ją tris kartus (paskui tiesiog dėl gyvenamos vietos nepatogu buvo), bet nieko blogo negaliu pasakyt. O su ja dirbanti sesutė (gal dabar jau kita...) tai išvis nors "prie žaizdos dėk". Man jau taip ne pirmą sykį...pamenu vidurinėj beveik visa mokykla "nevirškino" stomatologės, o su manim ji visada taip puikiai elgdavosi, kad nesuprasdavau, kas kitiems taip nepatinka..Gal tiesiog kažkokie energetiniai laukai sutampa, arba tiesiog ateidama niekada neturiu išankstinio nusiteikimo apie vieną ar kitą žmogų... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sagan @ 2008 08 27, 09:28)
Sveikos 4u.gif Pabūsiu "balta varna", bet niekaip nesuprantu, kodėl taip koneveikiama ta  ponia Paukštienė lotuliukas.gif Tiesa, tebuvau pas ją tris kartus (paskui tiesiog dėl gyvenamos vietos nepatogu buvo), bet nieko blogo negaliu pasakyt. O su ja dirbanti sesutė (gal dabar jau kita...) tai išvis nors "prie žaizdos dėk". Man jau taip ne pirmą sykį...pamenu vidurinėj beveik visa mokykla "nevirškino" stomatologės, o su manim ji visada taip puikiai elgdavosi, kad nesuprasdavau, kas kitiems taip nepatinka..Gal tiesiog kažkokie energetiniai laukai sutampa, arba tiesiog ateidama niekada neturiu išankstinio nusiteikimo apie vieną ar kitą žmogų... 4u.gif

Kol nera labai rimtu sveikatos problemu (kartais tokios iskyla per nestuma), tai galima ir vaistininkes paklaust ka gert ar kuo teptis. Bet as lieku prie savo nuomones. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2008 08 27, 11:10)
Kol nera labai rimtu sveikatos problemu (kartais tokios iskyla per nestuma), tai galima ir vaistininkes paklaust ka gert ar kuo teptis. Bet as lieku prie savo nuomones.  schmoll.gif

Tiesiai i desimtuka lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal jūs, mergaitės, ir teisios... g.gif Šiaip galiu pasakyt, kad visus keturis nėštumus vaikščiojau pas skirtingas gines, nes problemų nebuvo, bet tiesiog labiausiai užknisdavo kažkokie gasdinimai, toks įspūdis, kad žmogus siunta, jog viskas gerai ir būtinai stengiasi įtikinti, jog visgi taip nebūna.
Atsakyti
QUOTE(sagan @ 2008 08 27, 17:51)
Gal jūs, mergaitės, ir teisios... g.gif Šiaip galiu pasakyt, kad visus keturis nėštumus vaikščiojau pas skirtingas gines, nes problemų nebuvo, bet tiesiog labiausiai užknisdavo kažkokie gasdinimai, toks įspūdis, kad žmogus siunta, jog viskas gerai ir būtinai stengiasi įtikinti, jog visgi taip nebūna.

Baisu,kai gasdina,bet kai nieko nemato dar baisiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Nieko blogo pasakyti negaliu, visada labai konstruktyviai paaiškina, bendraujant jokių problemų neiškilo, labai atidžiai ir aiškiai pildo dokumentus, visada peržiūri ir senesnius įrašus, atneštas dokumentų kopijas atidžiai perskaito ir tvarkingai, eilės tvarka įklijuoja, į papildomai užduotus klausimus visada atsako, duoda ir švietėjiškų lankstinukų, žymėjimo kalendorių. Per 13 m. teko lankytis ne pas vieną gydytoją, todėl palyginti tikrai yra su kuo.
Niekaip nesuprantu, kai tokios didelės galimybės rinktis gydytoją ir jomis visiškai nepasinaudojama ir lankomasi pas tą, kuris jums nėra priimtinas, sunku bendrauti, iškyla aibės problemų ir t.t.
Norint, kad viskas būtų labai profesionalu, sklandu nėštumo priežiūrą, manyčiau, kad reikėtų rinktis pas tą gydytoją, kuris priims jūsų gimdymą.
Atsakyti