Sveikos. Galiu ir aš prisijungtis prie diskusijos apie Paukštienė. Su pirmų vaikų ji prižiurejo mano nėštumą. Gerai kad nėštumas būvo lengvas tai jai neko daugiau nereikėjo daryti tik tyrimams poperiukus duoti
Apie ja esu labai prastos nuomonės: nemaloni,grubi, paviršutiniška ir t.t. Niekada nesako nors teveliai turi teisė žinoti vaikelio lyti. Sako koks skyrtumas, sutinku kad skyrtumo nėra bet mama jeigu nori žinoti ir gydytoja tikrai mato lyti privalo pasakyti. Bet ne tik dėl to ji man nepatinka. Pavyzdžiui nežinau kaip jums ,bet ji labai grubiai apžiūrinėja ,man visą laiką po jos apžiūros biškuti kraujavo iš makšties. Galiu pasakoti ir pasakoti. Mano sesuo irgi lankesi pas ja, tai jai išraše nuo pienligės ,kaip mes paskui jokemes "auksinė žvakute" už 60 litu. Žinoma ji jai nepadejo. Vaistus ji išrašineja pačius brangiausius ir dar su tokiu nepatenkinimu atsako ,jeigu prašai pigesniu. Manau,ji pasirašusi sutarti su kažkokia firmą,ir jai eina pinigai jeigu daugiau išrašo tu "stebuklingu piliuliu
Mes visos ir aš,mama ,sesuo pakeitem tokia "gydytoja" O viena mano pažistama vos neprarado vaikelio dėl jos aplaidumo.