man ji tikrai t.p labai grubi apziuros metu.Ir tai girdziu ne is pirmos mamytes ir ne mamytes
QUOTE(Amelita @ 2007 07 19, 11:58)
O ji tau per apžiūrą negruboka? Aš kiek buvau niekaip negalėjau normaliai atsipailaiduoti per ją. Nes ji buvo gruboka. Nesvarbu ar tu nėščia,ar ne. Aš kalbu apie apžiūrą ant "lėktuvėlio."
Varda pasikeiciau del grubumo tai nesigincysiu- kai atejau su zinia, kad testas teigiamas, kartu turejau ir pienlige... tai siek tiek netsizvelge i tai ir labai skaudejo man apziuros metu. ir apskritai, mergaites, nebezinau, kokia mano nuomone apie ja. kuo toliau, tuo daugiau minusu randu gal tada (su pirmu) buvau jauna (19), nepatyrusi, tai ir taprieziura belekokia tiko, o dabar jau esu isrankesne ir tikrai nebezinau, ka su ta Paukstiene daryt
QUOTE(Sweet Dreams @ 2007 08 09, 20:33)
Varda pasikeiciau del grubumo tai nesigincysiu- kai atejau su zinia, kad testas teigiamas, kartu turejau ir pienlige... tai siek tiek netsizvelge i tai ir labai skaudejo man apziuros metu. ir apskritai, mergaites, nebezinau, kokia mano nuomone apie ja. kuo toliau, tuo daugiau minusu randu gal tada (su pirmu) buvau jauna (19), nepatyrusi, tai ir taprieziura belekokia tiko, o dabar jau esu isrankesne ir tikrai nebezinau, ka su ta Paukstiene daryt
aš siūlyčiau pasikeisti daktare
QUOTE(GvG @ 2007 08 09, 20:37)
aš siūlyčiau pasikeisti daktare
kad nelabai zinau, i ka galeciau ja pakeist reiks pasiskaityt apie kitas gines, gal apsispresiu...
QUOTE(Sweet Dreams @ 2007 08 13, 20:35)
kad nelabai zinau, i ka galeciau ja pakeist reiks pasiskaityt apie kitas gines, gal apsispresiu...
Siūlau L.Miklaševičienę, ji Koraluose dirba. Man ji patiko po p.Paukštienės.
QUOTE(Amelita @ 2007 08 13, 22:03)
Siūlau L.Miklaševičienę, ji Koraluose dirba. Man ji patiko po p.Paukštienės.
O kur kreiptis del gines pakeitimo?
QUOTE(Sweet Dreams @ 2007 08 15, 15:50)
O kur kreiptis del gines pakeitimo?
registratūroje vilniaus sveikatos namuose tai yra ir vyras ginekologas,vienas is įstaigos direktoriu ,bet labai liux jis.....
Dar yra Keršulytė,bet jos konsultacijos yra mokamos
skambinau siandien i Vilniaus sveikatos namus, tai pasirodo Paukstiene ir ten dirba jau buvau nusprendusi eit pas Kersulyte, bet dabar vel galvoju, kaip reiks elgtis, jei Paukstiene ten sutiksiu Juk bendravom su ja tikrai gerai, kaip jau sakiau, ir apie seima pakalbedavom.. tai vat ir vel nebezinau, kaip cia pasielgus
As kai pamatau p. Paukstiene, tai pagalvoju kaip gerai, kas nuo jos pabegau pas kita gyd.
QUOTE(Amelita @ 2007 11 29, 22:07)
As kai pamatau p. Paukstiene, tai pagalvoju kaip gerai, kas nuo jos pabegau pas kita gyd.
dabar jau ir as ta pati galiu pasakyt, nors pabegau tik siandien kantrybe truko, kai atejau 4dieni i eilini vizita, buvo kraujo tyrimu rezultatai, kurie nezadejo nieko gero, o ji tik paklause, ar nesirgau duodama kraujo ir ar zalios mesos nevalgau, ir isgirdus, kad ne, nukreipe kalba i kita puse pas ja budama nemaciau, kokie ten rezultatai buvo, grizusi namo pradejau nagrinet ir issigandau, nes visada tyrimai budavo idealus... kita diena pasidariau tyrimus vel, deja, jie dar pablogejo. o vat jai, matote, tai nepasirode verta demesio nezinau, kas man yra( gerokai per daug leukocitu ir granuliocitu, per mazai eritrocitu ir laaaaaabai per mazai trombocitu), bet tikiuosi, kad viskas baigsis gerai o tokiu gydytoju kaip Paukstiene nuo siol saugosiuos kaip velnio... tik labai gaila akusere palikt, man ji tokia faina
QUOTE(Sweet Dreams @ 2007 12 01, 23:02)
dabar jau ir as ta pati galiu pasakyt, nors pabegau tik siandien kantrybe truko, kai atejau 4dieni i eilini vizita, buvo kraujo tyrimu rezultatai, kurie nezadejo nieko gero, o ji tik paklause, ar nesirgau duodama kraujo ir ar zalios mesos nevalgau, ir isgirdus, kad ne, nukreipe kalba i kita puse pas ja budama nemaciau, kokie ten rezultatai buvo, grizusi namo pradejau nagrinet ir issigandau, nes visada tyrimai budavo idealus... kita diena pasidariau tyrimus vel, deja, jie dar pablogejo. o vat jai, matote, tai nepasirode verta demesio nezinau, kas man yra( gerokai per daug leukocitu ir granuliocitu, per mazai eritrocitu ir laaaaaabai per mazai trombocitu), bet tikiuosi, kad viskas baigsis gerai o tokiu gydytoju kaip Paukstiene nuo siol saugosiuos kaip velnio... tik labai gaila akusere palikt, man ji tokia faina
Eik pas gyd. Miklaševičienę. Ji tikrai faina. Aš pas ją pabėgau nuo p. Paukštienės Kai buvau
Man teko visu nestumo metu lankytis pas sia gydytoja, tai kazkaip priklausomai nuo jos nuotaiku apziuredavo mane, tai demesingiau, tai atmestinai. Echoskopija darant tai jokiu komentaru, prasnekejo visa laika telefonu ir is vis is jos sunku ispesti zodi. O jos akusere, tai labai simpatiska